America (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui pumba

imi plac tablourile si vazele din Romania.

Multumesc. Cred ca am vreo cinci vaze din alea, plus veioze! Mama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Frumos brad dar mai frumosi copii!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

RAMONA,foarte frumosi copilasi ai,nu inteleg de ce nu pui mai des poze cu ei?!...iar bradul ... si distractie faina!!!

RUXI,sa-ti traiasca cantaretul!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Alintaroma La Multi Ani fetitzei! Sa fie sanatoasa si norocoasa ca frumoasa e !
I-am vazut si pe copii Ramonei! Frumosi manca-ia-ar mama . Va primi si Monica cadou de la Mos Craciun o pijamalutza ca cea a Anutzei .
L-am admirat si pe Bogdan cel talentat! Foarte fain a cintat!

La noi situtia e cam albastra. Andreea se plinge de dureri in git de ieri dimineatza. Cu sigurantza nu e strep. Am impresia ca se flutura pe aici un virus care se manifesta numai cu dureri de git timp vreo doua saptamani. Am patit-o si eu luna trecuta si mi-au mai spus citiva cunoscuti ca au trecut prin asta. Ce remedii aveti voi in afara de ceaiuri calde, supe si prosopele fierbinti la git?

Monica a plecat cu tati la cumparaturi. Ieri s-a "intovarasit" cu prietena ei si i-au desenat maica-sii canapelele cu creioane rosii si verzi. Doua dungi paralele pe fiecare maner de canapea si fotoliu. Imi crapa obrazul, mai ales ca avem discutia asta la doua zile, stie ca nu are voie sa deseneze pe mobila si pereti. Acum trebuie sa dau o cautare sa vad cum se curata creioanele cerate de pe material.

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ramona, frumosi copiii, baiatul chiar pare cumintel, dupa fata, iar Ana e o poznasa, e tare cute
Mie mi-au placut scaunele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Va multumesc mult pentru Laudele la adresa sotului, este intr-adevar un om bun, onest si muncitor si faptul ca este asa cum este a facut viata mea aici mai usoara si ii multumesc la D-D pentru asta ( inca nu m-am adaptat 100% la viata aici departe de familie:). Are si el "baiurile" lui, este prea "coleric" si asta ma oboseste uneori. Mereu in actiune...agitat, pus pe fapte si vorbe multe. Si fiu-su ii seamana ca la 6 luni escalada gardul de protectie pt. bebelusi, la 7 luni si 2 zile urca scarile la casa in 2 minute(nu glumesc) si la 9 luni fara 2 zile a plecat in picioare, iar acum (sunt 2 saptamani de atunci) merge singur. Si nu are stare o secunda, din momentul in care se trezeste si pana adoarme este mereu in actiune. dar asta e...sunt ai mei, si eu am defecte si ne iubim asa cum suntem. Am sa va mai scriu ce traznai mai facem noi p-aici prin westul salbatic.

Josefine ce dulce e pisicul tau...ce rasa e, si cat are? Banuiesc ca e micutz din moment ce mai trebuie sa stea cu mami lui.

Ruxij el canta ?? Ce talentat e, sa stii ca nici eu nu m-am prins din prima ca el canta. M-am uitat prin pozele voastre(sper sa nu te superi) si am vazut din 2006 cat a crescut...ce repede trec anii. Aoleuuu, gajicha deja?!!!

Ramona, mie-mi zici ...n-am sa uit niciodata faza cu cicolata care are gust de tristete :)). La 10.30 fedex-ul, wowww...cred ca sunt busy de sarbatori.

Sanziana daca e plicti, zau de ce sa iti irosesti cateva ore , nu merita.

pumba brrrr... -31F

CamiM Ce faceti voi?Sanatoasi? Cum te descurci cu 2, nu ti-e greu? Este diferenta mica intre ele. la 2 ani deja stiu sa faca poze...wowww da' precoci mai sunt copiii astia azi:) Sa stii ca sunt delicioase cireselele tale, si parca seamana bine intre ele. Tu o alaptezi? Al meu de la 6 luni a refuzat sanul :(( Asa ceva, nu a mai vrut defel...brusc dintr-o data.

OanaB mi-am amintit ca am vazut ca intrebai de muscatele tale. Sa nu fie muscate ANUALE !!! Asa ceva n-am mai pomenit , m-am nascut cu muscata in casa si de cand ma stiu muscata e perena. Au facut astia acum soiuri anuale. Dupa un sezon...adio, ai grija poate chiar asa e , si mie mi-au murit doua si n-am realizat de ce. Doamne Sfinte mama are muscate de 10 ani...of of of

Blackpanterro... numai in al 9-lea? wowww ce super , ma bucur mult pentru tine :).O sa fie niste sarbatori super faine la voi. Si printzul tau un rasfatatt...

RamonaJ 18 F woww, si la noi e un frig zilele astea...ieri a fost bruma nu gluma, si e desert, iti dai seama!

Ramona ce frumos e bradul vostu!! SI CE MARI AU CRESCUT PUIUTIIIIII!!!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta
OanaB mi-am amintit ca am vazut ca intrebai de muscatele tale. Sa nu fie muscate ANUALE !!! Asa ceva n-am mai pomenit , m-am nascut cu muscata in casa si de cand ma stiu muscata e perena. Au facut astia acum soiuri anuale. Dupa un sezon...adio, ai grija poate chiar asa e , si mie mi-au murit doua si n-am realizat de ce. Doamne Sfinte mama are muscate de 10 ani...of of of

Thx pt raspuns, asa-i am vazut ca sunt unele si anuale si altele perene din fericire ale mele sunt perene. Nu stiu daca am facut bine da' anul trecut cand le-am bagat in casa le-am udat mai rar (chiar lasam pamantul uscat mai mult timp) si le-am luat toate frunzele uscate si aratau cam chelioase dupa aia si atunci le-am taiat mai scurte si in primavara le-am scos afara si am pus si ingrasamant si au inflorit si facut frunze la loc foarte frumos. Socra-miu mi-a mai adus un ghiveci i-am zis sa nu-mi mai aduca flori la ghiveci decat daca-s anuale ca io n-am unde sa le tin si mi-e mila sa le arunc.
Am trei culori acu, rosie, roz si ciclam

Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Ramona, f.f. frumosi copilasi!! Sa va traiasca si sa va aduca bucurii multe!
Pumba, Bogdan a inceput lectiile de pian cam din Martie anul asta. De Craciun o sa fac salata boeuf, sarmale (doua feluri ca pretena nu mananca carne rosie), somon cu un sos inventat de mine, placinta cu branza si (sper) cozonac (nu sunt sigura, dar planuiesc sa fac).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Adriuta, activ bb ai!:) Sa fiti fericiti cu totii!
Bai, la noi sunt -5F!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Corinadana, felicitari pentru sarcina!

Josefine, ce pisic dulce! Iar tu esti si mai dulce. : )

Andriuta, e haios sotul tau. Eu nu sunt ardeleanca dar dupa ce am intalnit baieti din mai multe zone ale tarii, ii impartisem pe categorii si imi doream ca viitorul meu sot sa fie ardelean. N-a fost sa fie pana la urma, ca mi-a iesit in cale un banatan insistent.

Ruxij, ai un baiat talentat si foarte handsome.

Ramona, ti-am admirat bradul si copiii. Frumoasa atmosfera de Craciun e la tine acasa!

Noi abia am inceput pregatirile de Craciun. Trebuie sa fac un plan scris, ca sunt prea multe de facut si-o sa le uit si-o sa fiu in panica.

Daca nu mai intru, va urez Craciun Fericit si un An Nou asa cum va doriti.

Mergi la inceput