America (136)
Raspunsuri - Pagina 13
blackpanterro spune:
uitati cu ce ne indeletnicim noi LOOOOL, ma dor falcile de ras
http://www.dropshots.com/adrianayampey#date/2008-12-23/18:55:50 - pass aidany627
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
ancadm spune:
Blackpantero vezi ca era un articol ieri pe la cnn.com despre cum doctorii se asteapta la un val de "wii knee" injuries....Acusi se plange bunica de febra musculara!
Ma apuc sa fac cozonaci! Trimiteti multe ginduri bune in directia asta ca anul trecut am incercat de 3 ori si nu au crescut nici 1 mm! Sotul a zic ca ni i-au blestemat invidiosii
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Oana C spune:
Hop si eu pe-aici. Am vazut poze si filme si tot ce ati mai povestit, dar mi-a fost lene sa ma apuc de scris (plus febra musculara de la Wii, ca tot vorbeati de asta)
Ciuf, si eu sint de acord cu fetele, rochita aceea e cam Halloween-y. Mai, de ce te plingi, ca ai corp f fain. Eu iti recomand VS, vorbeste cu cuscra-mea, blackpanterro, ca iti arata ea ceva frumos.
Irina, chiar incepusem sa imi fac "griji" acum citeva zile, cind am vazut ca nu ai mai scris; dar ieri am citit mesajele tale si am vazut ca baby inca mai sta la caldurica. Mie mi s-a rupt apa in dus. Am auzit ca si baile calde ajuta.
Monabella, fain articolul. Si foarte adevarat.
Ramona, vazut copilasii frumosi de linga brad. Chiar, pe tine cind te vedem? Ca eu nu te-am vazut niciodata.
Cuscra, mai poti cu wii ala? Eu m-am rablagit din prima seara cind am jucat (vineri, ca am cerut de la Santa wii, si a venit mai devreme) Ai grija de bunicuta, ca n-o sa mai poata face nimic pina la Craciun, da' bine ca a terminat deja sarmalutele.
Mult succes la cozonac fetelor care se apuca azi de el! Eu o sa incerc miine, cu o reteta noua, verificata de matusa sotului la Thanksgiving (yummy!)
Noi nu mai mergem in Canada, din cauza vremii, asa ca o sa fiu prin zona.
Oana si Eva (29 iunie 2005)
ciuf spune:
Oana, mi-a ramas gandul la rochia aia crem a Panterutei. Dar pe mine nu m-ar avantaja asa ceva .
Ieri si azi am umblat de bezmetica pe Internet sa gasesc ceva. Nu le am cu cumparatul de haine online. Ar fi fost prima data cand mi-as fi luat ceva fara sa probez. Eu trebuie sa pun mana pe lucru, sa pipai materialul de vreo cateva ori.
Am comandat insa ceva pentru copii de la Hanna Anderson.
Sunai pe la magazinele din oras sa caut telescop. Cica au la Toysrus. Nu mi se dezlipesc ochii de pe ceas sa plec cat mai repede din birou si sa il cumpar. Nimic nu mi se arata azi. Nu am chef de munca. Astia pe aici chefuiesc de zor ca au primit o donatie grasa.
Mama ma suna ca Luca lipeste cu glue hartii pe TV nostru cel nou si ca nu se intelege cu el . Eva e in focurile modei si rasturna toate sertarele cu lucruri. Va imaginati ce dezastru e acasa si biata mama nu ii tine in frau. Se apuca sa si bucatareasca.
Eh, ii mai potoli pe copii prin telefon. Sper eu.
Cerui lista cu cumparaturi pentru masa de Craciun.
Nu am luat absolut nimic pentru copii de Mos. Nu mai spun ca trebuie sa iau si pentru alti copilasi. iar mie impachetatul imi ia o vesnicie ca sunt tare chichiricioasa. Nu stiu cand le-oi face pe toate. Probabil la noapte.
Adrianaloy, ai niste baieti simpatici foc. cu ce i-ai amenintat de au stat ei asa cuminti pe canapea? Imi place cum ai decorat casa.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
blackpanterro spune:
Ciuf, te-am vazut in poze, nu cred ca ti-ar sta rau in rochita aia crem. Daca chiar ai ceva complexe legate de corp poti linistita sa iti pui un shaper si gata. Mie imi pari slaba tare in poze...si inalta.
Cuscra, jucam toata ziua de rupem.Acum am pus ochii pe Family Sports pe care sper sa il achizitionam cat e mama aici, trebuie sa vad daca il au la baza.
I-am luat lui Aidan papucii astia, daca intereseaza pe cineva, sunt in marimile 10 si 12.5 la un pret foarte bun.
http://www.amazon.com/gp/product/B0018P8GCA
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
adrianaloy spune:
Multumesc fetelor. Copiii nu sunt ceea ce par, sunt cuminti doar in poze si cand dorm. Cel mic e cuminte si la daycare-dar cand il aduc acasa nu mai raspunde la nici o comanda. Impreuna fac o echipa atomica, galagioasa si intr-o perpetua miscare. Rar gasesc babysitter pentru amandoi- fiindca cine a stat cu ei o data- stie ce marfa am si zice pass! Teroristi- la propriu!
Invidiez mamele cu copii cuminti si fetitze dragalase! Mama mi-a dorit sa am copii zvapaiati ca mine, iar sora-mii mofturosi ca ea..."urarea" e realitate la amandoua.
Mi-a ajuns pachetul in Rom(pus pe 5 dec cu posta). Si felicitarile trimise pe 12 Dec. Deci se poate- felicitari Posta Romana!
Si pentru ca nu mai stiu daca mai intru prin zona pana joi, va imbratisez pe toate si va doresc un Craciun Fericit, plin de bucurii si bunatati! Doamne ajuta.
monabella spune:
Pantero e mortala bunica. Ti-am vazut si pozele din Barcelona si cum ai mincat stridii Rockefeller in loc de curcan. Faine poze.
Eu cozonacul il fac intodeauna in masina (coca) apoi o scot si o pun la cuptor. iese foarte bine, creste mult. Un motiv pt. care nu ar creste ar fi daca drojdia e veche. verifica pe pliculetz sau mergi si cumpara plic nou.