America (136)
Raspunsuri - Pagina 12
Ramona J spune:
Adrianaloy, e frumos semineul - dar mai frumosi sint copiii! Cum i-ai tinut asa pe canapea, erau legati?
Bic, pe unde ai disparut?
blackpanterro spune:
Adriana, frumosi copiii, frumos semineul, bradul, casa(bucataria imi place la nebunie) si voi!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
monabella spune:
Ramona, evident ca tot democrata sint dar am simtul umorului :=)
Superb site-ul acela. Exista in new York in Sunnnyside (ocebine poate stie mai bine) o cofetarie romaneasca cu cozonaci dementiali, si amandine insiropate etc. Numai ca ei nu "ship". Asa ca multam faint pt. site, l-am bookmarked.
ciuf spune:
Saru'mana de sfaturi. Am hotarat sa nu o iau. Sotului nici nu i-am aratat-o ca ar fi zis ca mi-am scrantit mansarda . Nu e deloc stilul meu.
Cum spunea Lexi, as admira-o pe o alta tipa dar nu pe mine. Nu ma vad purtand asa ceva. As fi la extrema cealalta. Si, da, am fost atrasa de parul tipei. LOL!!!
Oana, asa e. Eu de fapt cautam fusta. Si imi facea cu ochiul fusta aia. Bluza mi se parea prea incarcata si ma si vedeam transpirand toata in ea.
Gata. M-am linistit. Caut altceva . Cine stie cu ce naiba mai apar pe aici!!!
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Ramona J spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monabella Ramona, evident ca tot democrata sint dar am simtul umorului :=) Superb site-ul acela. Exista in new York in Sunnnyside (ocebine poate stie mai bine) o cofetarie romaneasca cu cozonaci dementiali, si amandine insiropate etc. Numai ca ei nu "ship". Asa ca multam faint pt. site, l-am bookmarked. |
Nu-mi aminti! Cumparam si noi de acolo, cind nu luam de la francezi. Moussecake Anamaria!!!
Aici n-am gasit un tort ca lumea. Se chinuie fetele de la bucatarie sa ma invete si pe mine una-alta!
alintaroma spune:
Fetelor mi-a trecut durerea de stomac asa de la sine si am slabit 2 kg, vreti reteta
Azi am cam stat mult pe la baie dar cred ca a fost un virus ceva si asa a evoluat el.
Pumba foarte frumos din partea voastra ca mergeti cu colinda la prietena voastra mai ales ca e singura.Exact asa am petrecut si noi ultimii doi ani de Craciun mergind cu colinda cu prietenii nostri la toti prietenii lor ... nici in tara nu stateam treaza toata noaptea de Craciun. Anul asta am zis sa stam acasa in mica noastra familie ca nu am facut nici un CRaciun acasa de cind suntem in state.
Ciuf vazusem la tv odata spuneau ca daca rochia e in jurul a 50$ sa ii probezi fermoarul de 10 ori ca miroase a cheap si daca rezista, poti sa o iei.
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
ciuf spune:
Sunt in cautare de telescop si dau cu tunul si nu gasesc. Astia la Walmart afiseaza ca au asa ceva, dar daca ma duc la magazin nu au.
Luca i-a scris Mosului sa ii aduca printre muuulte alte jucarii un telescop ca sa se uite pe cer.
Pumba, noi in fiecare an, de Ajun, mergem la nasii Evei, fam. Cascaval , unde pastram traditia. Copiii canta cu noi colinde, bem vin fiert si vine Mosul care este acelasi in fiecare an cu multe cadouri.
Acasa la noi lasam alte cadouri sub brad plus farfuria cu prajiturele pentru Mos si morcovei pentru reni (ca trebuie sa ne gandim si la ei ).
In alta ordine de idei, am trimis vinerea trecuta un pachet cu medicamente in Craiova cu UPS. Promisiune facuta ca ajunge in 3 zile. Eh, bine, pachetul a ajuns in Buc insa va sta 5 zile acolo pana sa ajunga in Craiova ca sunt Sarbatorile!!! Daca va vine sa credeti.
Am oscilat intre DHL si UPS, insa cei de la DHL incasau $200 (asta cu reducere facuta ca trimiteam pachetul prin serviciul sotului), iar cei de la UPS cereau $78 (tot cu reducere).
Nici nu stiu cu cine sa ma cert. Sunt convinsa ca ar trebui sunat la Buc nu la astia de la UPS. Ca ni s-a intamplat odata cu DHL, cand a stat plicul 2 zile in Buc si ai mei erau disperati sa primeasca niste bilete de avion. Si ni s-a spus clar din America ca ei si-au respectat termenul ca in acel nr. de zile sa ajunga pachetul in Buc, dar de acolo nu lucreaza DHL ci o alta firma.
Off, imi varsai nervii.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
ocebine spune:
Ciuf, cam tirziu dar la Discovery Store si la Smithsonian Store au mereu telescoape...
(si eu zic nu la fustita neagra)
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
pumba spune:
ciuf- poate gasesti vreun magazin pt profesori( carti materiale didactice) in zona.
am vorbit cu mama la tel si mi-a spus sa ma duc ,deseara la colindat(pe 23dec) si nu pe 24 dec,voi cum stiti?
ma duc sa dau zapada si dupa la cumparaturi pt masa de Craciun.
o zi buna!