dieta rina
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
claudia_a spune:
Hai fetele noi... sa avem cu cine sa ne mai consultam... mobilizarea!
Chiar daca mai calcam stramb o zi... nu e nimic... mergem in continuare!Ideea este ca si la Monti, sa respectam niste principii de combinare a alimentelor...
Unele reguli le mai pastrez si acum de la Monti... adica combinatia de fainoase cu ulei (la Rina e permisa, chiar daca numai o lingura de ulei); eu zic ca prin combinatie... poate iesi ceva bun!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ionica spune:
Buna ziuaambitioaselor!
Claudia ti-am trimis un PM cu adresa mea de mail,cand ai timp arunca si la baba cartea lui Rina ,vreu si eu sa slabesc odata.
Eu fac sport de doua luni zilnic ,m-am dezamagit total ,nu slabesc deloc ba parca m-am mai rotunjit,pare a fi muschi dar eu nu vreu muschi eu vreau sa fiu slabbbbbbbbaaaaaaaaaa.
Uite ,astept sam treaca MSD si ma bag si eu de luni (adica am musafirii in vizita)
Spor la dieta fetele,mi se pare super usoara dieta rinei!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ionica bine ai venit si succes
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
ralualexandrei spune:
Am primit mail saru-mana cui l-o trimis,citesc si maine va zic concluzia
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
claudia_a spune:
Am trimis cartile Ionica... si te asteptam in curand...
Cel mai bine e sa iei decizia repede... daca stai sa digeri prea mult... ajungi sa te razgandesti!
Vreau sa fiu curajoasa si sa ajung la final! Am foarte multe kg sa dau jos...
Inceput Rina pe 20.11.2009
Azi ziua 3
mamabear spune:
Claudia iti miltumesc din suflet pentru carti. Sper sa reusesc si eu sa slabesc, ca m-am cam rotunjit dupa a4-a sarcina
. Totusi mai intai o sa intreb pediatrul lui bebe
(are doar 4 luni) si vreau sa-l alaptez fara probleme. Daca-mi da unda verde ma apuc imediat. Slabire usoara tuturor! Sa ajungeti sa aratati asa cum va doriti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ancadragoman/ancadragoman.jpg)
ancadragoman spune:
Ai 4 copilasi?Foarte frumos trebuie sa fie ,eu vreau minim 3 dar vad ca ne cam chinuie Dumnezeu pana ni trimite
anca de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
claudia_a spune:
Cu placere, tuturor!
Ce de copilasi multi aveti/vreti!
Noi avem un pui doar Ioana-6 ani... si sincer imi este de ajuns; are o energie de darama si un munte!
ionica spune:
Claudia ,nu am primit mail-ul de la tine,poti sa mai trimiti odata te rog,pleasssseee
Eu saptamana asta am de lucru in gradina ,am vreo 700m2 de sapat si pus bulbi pentru primavara,ma dor palmele de mor de la sapaligacred ca am pierdut 2kg in 3 zile doar gradinarind
Mama mea este la mine pana la sf.lunii si nu pot sa nu mananc,ma vede slaba si galbejita zice eaca nu-i bine sa faci diete cand ai copil mic
si gateste Dumnezeieste.
Acum tocmai a pus de niste clatite ca vine nepoata cea mare de la gradinita iar eu mor de pofta dejaa bagat si coaja de lamaie si vanilie,miroase de nu-ti vine sa refuzi
.
Dar incep de luni parol
mamabear spune:
Intr-adevar e foarte frumos cu 4 copilasi, dar si multa alergatura. Si, cu toate ca urc si cobor etaj-parter de n+1 ori pe zi tot nu ma ajuta la slabit. Cred ca trebuie sa ma reapuc de winsor-pilates, dar nu stiu daca e ok cu cezariana. Dupa 4 luni, ar cam trebui sa fie. Oricum, abia astept sa ma apuc de dieta! Sotiorul a zis ca se apuca si el, asa ca am intariri
!
Ana-Maria mami de 4 poznasi: Ioan(5.05.2000) ,Alexandru(8.04.2002)
, Maria(7.04.2005)
si Stefan(25.06.2009)