Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)
Raspunsuri - Pagina 11
ariya spune:
Cata ai pm de la mine...
Eu nu am pus tv in camera copiilor pana cand au avut 2 ani...nu e bine...
am nervi ca au reinceput greturile dimineata...va pup pe toate...si vreau sa nascca nu mai pot sa stau ca leguma ,iar dupa ce fac orice ,ma doare burta de-mi vine sa urlu...offffff!
Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 32+Mihai Adrian
AMR 6 SAPTAMANI
cami_antonia spune:
áryia si eu am greturi inca din luna a 7-a .... si nu am avut deloc in primele 3 luni .... am fost scutita .... insa acum de fiecare data cand mananc ceva sunt cu toata mancarea in gat ....
rein multumim de urari ... sa te distrezi frumos .... sa ai grija de tine si de bebe ... CRACIUN FERICIT!
CATALINA la ce spital ai nascut?????
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT
Camelia
flowerbee spune:
Irina, stai linistita ca se va rezolva cu TV-ul. Iar prietenii care v-au facut acest frumos cadou nu au de ce sa se supere, pt ca se intampla chestii din astea destul de frecvent.
Sper sa te lase problemele cu maselele!
Billy, ce ma bucur ca ne-ai scris. Ai grija de tine si de bebe si mergi la dr.
Carmen, ieri am facut toate cumparaturile iar pe carucior am dat in jur de 1300 lei. Am avut impresia ca la Chicco aveau ceva reduceri fata de preturile de pe site. Mai am cate ceva de luat de la farmacie, o camasa de noapte, chilotei si sutiene de alaptat si suntem gata.
Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Alina1976 spune:
Hello burtici,
Nu am nimic nou sa raportez...bebe misca si e OK, contractii foarte rar si nedureroase. Parca sa zic ca a mai coborat burtica si pot dormi mai bine.
Billy, LA MULTE SAPATAMANI si LUNITE si ANISORI pentru printesica mica !!! Sa fie sanatoasa!
Contra colici incerca cu Infacol...parca.. (cica e cel mai bun si mai nou remediu dar nu se prea gaseste in Ro...ai pe cineva pe afara sa-ti trimita?) Ce bine ca doarme noaptea!! Esti o fericita! Sper sa fiu si eu la fel cum am fost si la Ana.
AAAAA si VREM POZEEEEEEE dom'le odata!! ne mai ti mult in suspans???
IRINA, chiar ca ce cadou ati primit...draguti fini. Sa va traiasca . Sper sa se rezolve si cu problema si sa nu trebuiasca sa-l duceti la reparat...
Bebelusi, ce patanie ati avut si voi....OF-OF!! Bine ca s-a rezolvat si politistul a fost totusi om pana la urma si v-a lasat in pace.
Ati facut bradutul? Ne dai poze sa-l vedem??
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Rein, MULTUMIM de urari! Si voi sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori si linistite...fara nasteri deocamdata
Drum bun!!!
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
Alina1976 spune:
Bee, FRUMOASA camera si cosul ala de bebe e SUPERB, DIAFAN!!!! Imi place mult!! As vrea sa-mi iau si eu...cat ai dat pe el?
38+ cuSABINA-MARIA
AMR 11 ZILE!!!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
miereamara spune:
Bee, am vizionat pozele, imi place camera, e simpla si cu bun gust, fara culori stridente, felicitari!
Nici noi nu avem tv in camera copilului, de fapt eu am scos si cablul, aveam 350 de programe si ma uitam de doua ori pe an...asa ca l-am scos. Chiar nu simt nevoia sa ma uit la televizor, avem abonament la netflix de unde inchiriem filme, mai este si un site de pe internet care transmite tot felul de emisiuni, pe care le-as fi vazut in mod normal la tv, asa ca dc am chef, ma uit acolo (tv-ul din living room este conectat la unul din computere si tine loc de monitor). Asa ca al meu copil o sa creasca fara TV .
Billy, asteptam pozici, acomodare usoara!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
Carmen_Marieta spune:
Rein multumim pentru urari, sa aveti si voi sarbatori fericite si linistite! LA MULTI ANI!!!
Alina fata va veni cand vrea ea, Oricum ai un AMR... de invidiat.
Am fost si am cumparat bradut... miercuri il vom impodobi! De abia astept!
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
IRINA.C spune:
Se pare ca s singura mama denaturata cu TV..de rezolvat au rezolvat complicat, finii dadusera nu stiu ce aspirator sa primeasca nu stiu ce reducere ..in fine luat alt LCD cel dorit initial de Radu platit diferenta, tot finu ca nu a vrut sub nici o forma...deja cu toata tarasenia nu mai vreau sa aud de tv ...si mai stiu ca aveti si dreptate.
Azi mai am de intalnit cu 2 prieteni, sa mi obtin de la ea adev de la spitalul meu platitor , sa mi recuperez niste hainute primite de la spital..offff sunt atat de obosita si nu se mai termina ..cred ca de fapt sunt zilele anterioare de munca , pt ca azi efectiv nu am facut nimic nimic, vasele sunt nespalate de aseara etc etc
Se anuntasera insa un var cu sotia lui ca trec sa lase ceva pt ai mei.Eu spus ca la ora 5 juma plec de acasa si ei tot sunat tot amanat acum nu mai vin deloc ca s la cumparaturi , mi-au incurcat ziua , nici nu am dormit ca i-am asteptat...asta cred ca m-a iritat, ce neseriosi, no comment.Si Radu a venit cu LCD la 2.45 ce sa zic, s-au frecusat si ei ...ufff de ce nu or intelege oamenii ca aceste zile nu-s pt alergat ca dementu' dp mancare s cadouri si enervat si obosit si incurcaturi?Romanii pn nu arunca cu banii nu se simt bine.
Ps: ce camera ai avzut Miere a lui Flo?ca io nu stiu de vreun link...dc ai vreau si euuuu.Ms
Pup
bb mic
POZE
35+
cami_antonia spune:
fetelorrrrrrrrrrrrr
pe mine ma scoate din sarite greata asta .... e o stare super naspaaaaa .... nici nu stiu ce as putea sa mai mananc .... vreau doar sa imi treaca .... cred ca voi face un suc de citrice sa vedem daca are vreun efect ......
irina si eu azi am avut o stare de nervozitate de neexplicat .... am niste nervi de nu am pe cine sa mi-i vars ... ahahahah .... asa ca ma chinui sa treaca o data cu greataaaa .... ahahahah .... si iarta-i pe verisori ... sunt sigura ca nu a fost cu intentie ....
alina 1976 ce AMR mic aiiiiiii ... ce putin mai esteeeee
32+ANTONIA IOANA
AMR 8 SAPT
Camelia