Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (104)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Just, felicitari!! Refacere usoara! Pupici dulci tie si bebelinei!!

Adina & Luka& bobita din burtica31+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeee

FELICITARIIIIIIIIII JUST .... PARCA IERI VB CU TINE PE TEMA ASTA SI ACUM GATA ..... SA ITI TRAIASCA BEBELUSA, SA FIE SANATOASA

LISA ce bine ca ti-ai terminat de facut cumparaturileeeee .... esti o fericita .... eu poate azi pe seara le fac ca nu am masina .... sotul are ceva treaba .... iar eu fara masina nu pot cara nimiccccc

bebelusi lasa nu te mai gandi .... bine ca a trecut ....

carmen cand mai ai programare la giulesti???? ca eu abia pe 16 ianuarie vin si voi fi in saptamana 36 ...

mamicilorrrrr mai da-ti-ne si noua sms-uriiiii
ce o mai face DARIA MARIA a lui Adriana????

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

hmmm neata...
Multumesc de urari , dar la nici 3 min dp ce am postat ma cheama Radu ca pe LCD nou noutz a aparut o linie orizontala...ce sa mai acum el ink doarme, finii nu-s online , io pazesc momentul sa se trezeasca toti sa mearga sa vada cum e cu schimbatul, garantia etcCe tarasenie, imi pare rau mai ales pt fini, sper sa fie intelepti si sa nu se supere, chestii ca acestea se intampla, mai ales cu obiectele.Ideea e ca certificatul e la ei , nu ni l-au dat sa nu vedem pretul
In plus ma tlupt cu o traznaie..nu prea stiu cum o voi scoate la capat.Eu de vreo 10 zile am o invazie de pb cu dantura.Sunat stomatoloaga zis ca la 35-36 sapt sa astep sa nasc.Ultimul eveniment premolarul stanga jos fragmentat intr o bucatica de cioco , avea sub bucatica desprinsa o carie mescata.Nu doare caria , ink, dar fragmentul ramas este f ascutit.Instinctiv probabil am tot atins cu limba care de aseara este fff durerosa, iritata , cred ca adaposteste o afta ...am dat cu ce trebuie, dar ideea mea e ca dc cauza nu e indepartata, rezolvata , respectiv dintisorul pilit etc cum va trece?Plus maine e sapt cu Craciunul?Unde o gasesc eu pe tanti stomatolog??Uffff

Carmen perdelutza cu Grumetzei cum ii zic eu, se gaseste in mai multe locusoare , dar la preturi f diferite.Perdelutza de fapt e cu Winnie si am vazut-o prima data al Bricostore la 32 roni metru, apoi la Kika la ...75 roni metru, apoi am luat-o din ghencea la Tamilia la 22 roni metru.Nu difera materialul intre cele 3 locatii, am fost f atenta, e doar un simplu voal.Pretul difera semnificativ.Cei de la Kika mi-au spus ca din cauza ca scrie disney pe ea e asa scumpa si ...ma rog povesti cu brandul.

Ufff , cam atat.oricum cu LCD sper sa rezolva, am impresia ca finii l-au luat din Carrefour.Oricum Radu tot il carcotea ca orice inginer care sta sta si prospecteaza 100 ani inainte sa si cumpere orice aparat electro..ma rog eu ii spuneam ca nu e frumos , calul de dar nu se cauta la dinti, el , mrrr crrr si uite boc.Nu e vina lui dar ma uimeste cum deh s-a potrivit.L-a si lasat sa huruie toata seara in teste desi noi eram in sufragerie.

aaa si eu va spun ca si pediatru hi hi k nu e bine cu tv in camera la Grumetzei, asa scrie in carti, dar uite ca pt mom am cea mai mare intentie sa incalc regulile.Mai vad later.Oricum mi au sarit in cap doftorii astia mai mari, care insa si ei au facut la fel.Cat priveste iradierea Radu incercand sa ma convinga sa-l luam mi-a impuiat capul ca da , e mai putin iradiant.Ma rog el a terminat electronica se presupune ca stie ce zice, dar realitatea cine o stio de fapt?

Pupicei

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Selene si Just felicitari mamicilor!!! Sa va traiasca puiutii si sa fie niste mancaciosi sa se faca mari!!

Just nu trebuia sa fie baietel, sau m-a lasat pe mine memoria??

Dragalaselor, eu n-am reusit sa citesc nimic din urma, bebelusa nu-mi da pace deloc, n-am nici un pic de timp liber, de-abia am reusit sa ma spal pe cap aseara (venita din spital de marti). Cred ca ma duc la control pe luni-marti ca-mi supureaza operatia si nu prea stiu cat este de serioasa treaba. Am laptic de-mi curge in valuri, deja bebelina a inceput sa arate a copil satisfacut, dar ne luptam cu colicile intr-o repriza zdravana pe zi de 3 ore, cand facem parul cret la tot blocul. Sunt insa happy ca doarme noaptea, ne trezim doar de 2 ori sa papam, ne schimbam si inapoi la somnic pana dimineata pe la 10,00.

Mi-e dor sa citesc despre voi, poate reusesc totusi in timpul zilei...am si o tentativa de raceala (durere in gat, tuse seaca) pe care mi-e frica sa nu o transmit puiului.

Week-end placut la toata lumea si pupici multi noilor mamici!

Edit: Ieri am implinit o saptamanaaaaaa!!!!!

Catalina

mamica fericita de Ana-Maria ingeras de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

IrinaC imi pare rau de patania cu LCD-ul. Stai linistita ca se rezolva sigur si repede.

Cat despre TV in camera lui bebe si eu vroiam, da' nu vrea sotu' cel putin nu in primele luni.

O zi buna la toata lumea

Crisspy 32 sapt Razvan Andrei

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Billy , Catalina ai PM!!! Rezolva plaga nu sta asa!Vezi PM

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Catalina ce bine ca ne dai vesti, vrem poze cu printesica!!!
Ai grija cu operatia, mergi la dr.
Irina multumesc pt informatie,cred ca o sa merg si eu la Tamilia, sa cumpar perdea.
Sigur se va rezolva cu TV stai linistita.
Cami eu merg la Giulesti pe 31 dec. Atunci am intalneala cu dr.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

31+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, salteaua lipsa era! Ochiul meu chior n-a observat. La Tudor toate hainutele lui au incaput in sertarul de jos. Mititelul n-a avut prea multe. Sa stapaniti sanatosi TV-ul, hai ca se rezolva cu dunga.
Noi la Tudor am mutat TV-ul din camera. Acum inca n-am vorbit cu sotul, dar ar cam trebui mutat.
Catalina, ce bine ca mai avem vesti de la tine. E grea viata de proaspata mamica, da-i si frumoasa. Nu v-a dat pediatrul nimic pentru gaze? pentru Ana-Maria!
Patricia, bine ca n-a fost mai mult. Io in locul politistului va lasam si fara amenda.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 36+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CATALINAAAAA ce frumos sa povestesti de bebelinaaaa .... sa iti traiasca .... asteptam poze si ai grija de tine .... ma bucur enorm ca ai laptic ... sa ii dai cat mai mult ....

eu azi termin bradul caci ieri seara am fost la niste prieteni ....
si l-am lasat balta .... ahahahah

pupicei

32+ANTONIA IOANA

AMR 8 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Dragi burtici si mamici, intru si eu sa va fac urari, intrucat vom pleca asta seara pentru a petrece sarbatorile la parintii mei la Valenii de Munte.
Doar ce am terminat curatenia sa gasim casa frumoasa cand ne intoarcem si am impodobit si bradutul, asta dupa ce l-am adormit pe Petrisor sa-i fac o surpriza placuta cand se trezeste.
Asadar:

Nastere usoara fetelor cu DPN in aceasta perioada, sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi. Daca se poate si cuminti sa va lase sa va refaceti dupa nastere.
Mosul Craciun sa va aduca multe cadouri frumoase, iubire din partea familiei si pace interioara.

Iar mie imi urez sa nu nasc pe acolo.

Mergi la inceput