La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)
Raspunsuri - Pagina 4
dandusa spune:
Asiza,
am uitat...
v-am admirat in poze...
bai nene Luca chiar are fatzuca de rugbist,scumppp tare...,v-a stricat tortu' ai?!nu s-a enervat Denis?iar Denis...,nebunie mare cu ginerica cel frumos...ce ochi,ce camasa,ce cuscra,ce de cadouri...l-a ginit nor-ta pe 'thomas',o privire si jap jap,ce de bunatati,ce de copii...,nebunie mare
Leyla,
admirat si pe voi,frumosilortortul m-a dat gata...,povesteai tu ca ai o cunostinta ceva...,au cumva cofetarie si in c-ta?mi-ar placea si mie sa suflu intr-unul d'asta bengosapoi am admirat bucataria ta cea verde,imi place verde f multpe Khaan cel dragalas cu fatzuca de poznas
de Bambo se stie ceva?ce-o fi cu ea de nu da nici un semn?nu pot sa cred ca-i mai ocupata decat mine
Bamboooooooo,santeti bine?
Scorpionasii mei stralucitori
Crinuta si Raducu
(1.nov2006)(31.oct2008)
Donia spune:
Cat mai e inca azi , ma grabesc cu urarile.
La multi ani fulguleata Cristina! Sa ai parte de multa sanatate, papusica frumoasa, si numai cele bune sa iti iasa in cale!
aka, felicitari si sa aveti parte de multe bucurii! Poze cu papusica mai pui?
La multi ani dianocica! Sa iti gasesti cat mai des ragaz sa te bucuri si sa ai parte de multe "ziua ta" in care sa iti mearga toate asa cum trebuie!
Azi Cristi a scos multe globulete mici din brad si le-a pus intr-un camion, le-a plimbat prin toata casa si cand si cand le mai rasturna, apoi iar le incarca... a avut atata treaba! Unde mai pui ca a iesit si la deszapezit, s-au facut nameti pe langa casa...
Ma duc si eu la treburi, mai vin la scris si la poze mai tarziu.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
la multi ani : LUCA, DENIS, CRISTINA !! sa va dea DD sanatate si fericire !!!
vazut super fulguleti ! vai nici nu imi vine sa cred ca ei sunt ai nostri :) superbi !!!
iesence , pregatiti-va ca venim in 26 in targul Iesilor ;)
pupici si o seara excelenta !
D
vecina Donia >> pupici speciali !
Donia spune:
Daaaa, am facut la treaba...
asiza, ce fain a fost Denis fulgulet si ce nebunie a fost tortul pentru copii... Luca mai ales s-a bucurat din plin! Cred ca mai aveau putin copiii si se urcau pe masa numai sa poata sa guste direct de la sursa
leyla, balonasele au fost atractia chefului, nu? Mi-a placut mult si o poza in care Kaan si inca un baietel parca dansau, tare draguti!
Roxana tocmai ce a terminat cu gimnastica, am inscris-o pe perioada septembrie-decembrie iar la sfarsit de serie au avut concurs.
Din ianuarie va merge la dansuri irlandeze, de care s-a indragostit cand am fost la Lord of the Dance, si va mai merge la inot. Inotul e obligatoriu (oricum ii place, nu o ducem cu forta ), iar ea a avut de ales intre gimnastica si dansuri, ca mai mult de doua activitati nu putem sa facem deodata, nu avem timp... mai ales ca o sa-l ducem si pe Cristi la inot. Dar nu e exclus sa reia gimnastica in primavara, depinde de ceea ce are ea chef. Si mai vrea si pian... nu-s destule ore intr-o zi, zile in saptamana...
Dia, ce bine ca poti sa conduci si ca fizioterapia a dat rezultate asa bune!
Ruxandra, si o sa ne pui iar poze de pe partie...???
Wow, ce curajos Matei... mie mi se face putin rau cand aud de povesti cu dinti scosi Cand imi arata Roxana cum i se clatina dintii simt ca lesin...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
kikineata spune:
Pun cateva poze de ieri ca am serios de recuperat
http://picasaweb.google.com/kikineata/2AniSiOLuna_laMoCiun#
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
bamboletta spune:
buna fetele
Dandusa-noroc de tine asa mai scriu si eu
va citesc va citesc dar de scris pauza ,va
am vazut pozele cu toti fulguletii care mai de care mai frumos,cu intarziere pt toti fulguletii
Noi suntem bine ne pregatim de sarbatori,am facut bradulcumparaturi peste cumparaturi
Azi am avut programare control la ochi,iar stres iar anestezie,am facut alti ochelari caprita e mai bine de la +2.50 si +3.75 cat avea prima data acum a scazut la +2.25 si +2.50 deci e mai bine,cu strabismul daca nu se corecteaza pana la 3 ani jumate 4 facem operatie ,in rest caprita e la fel de turbo,de pampers tot nu am scapat il folosim doar pt pipi in rest ma cheama mereu sa mergem la baie pt kk de ce nu face la fel si pt pipi cine stie
cam atat de la noi predau legatura
multa sanatate bolnaviorilor
weekend placut
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
aka spune:
la multi ani puiul nostru, sa fi sanatoasa, sa ai un pic de noroc si numai bine in viata. te iubim mult.
multumim pentru urari. a adormit printesa, si reusesc sa intru putin. a fost super azi, au venit copii, Cris super incantata ca nu mai iesise in colectivitate demult si ca l-a revazut pe partenerul de joaca de asta vara, s-au jucat frumos. chiar mi-a placut sa vad casa plina de copii . am facut si bradut aseara, i-a placut asa mult incat era 11.15 si ea nu vroia sa doarma, ii tot dadea tarcoale. nu trage de globuri, a adus niste dulciuri sub bradut, a adus papusile sa se uite la el, il mai mangaie din cand in cand.
o sa incerc sa incarc cateva poze de azi, sa vedem cand reusesc.
si ca sa nu uit
La Multi Ani Diana. sa fi sanatoasa si fericita.
va pupam pe toate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
kikineata spune:
Nu ma mai tin curelele, am imbatranit. Mi-e somn!!!
La Multi Ani, Maria Cristina! Aka sa va bucurati mereu de ea!
La Multi Ani, Diana!
kikineata spune:
Asiza, sa nu uit, pana maine e cale lunga....Denis e fulguletul fulguletilor, m-a topit cat de frumos era in costumatia aia!
mamaana spune:
fetele sunt bine azi; ieri stephanie a fost cu fundul in sus, plans in continuu, nedormit, numai in brate; aseara pe la 7 a adormit la mine in brate, a venit isabelle si a pupat-o si s-a trezit
tocmai ce am intrat in casa de la o bataie cu zapada cu tudor; cu lopetile de zapada ce ma bucur ca am reusit sa am timp numai de el