La multi ani Fulguleti de nov-dec 2006 (204)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dragele mele dragi, multumesc mult pt urari. se vede ca ammai imbatranit un pic (nu, nu asa frumos ca chinico, eu am ramas doar la 27 ), nu am mai venit cu sampanie, nu am mai facut party (nuuu, nu e vina mea, dandusa e de vina ca n-a mai aparut cu visinata aia bunaaaa bunaaa bunaaaa)

vorbiti de ramolit? pai bine, bre, o masina de rufe e ramoleala? ntz nz ntz..nu v am zis cand am iesit in chiloti din cabina de proba? noroc ca aveam telefonul in mana (nu ma intrebati...) si apasasem din greseala pe ceva si era pe camera. asa ca m am apucat sa l opresc si nu gaseam buzunar sa l bag la loc . noroc ca nu era iesire direct in magazin ci doar in hol din ala de la cabinele de probe

denis drag, oana te pup tare, ma bucur mult ca v-am cunoscut macar asa, un pic, si astept cu drag ziua in care am sa va vad fata in fata
luchita, manu, sper din suflet sa ne vedem in bucuresti anul asta, va pup pe amandoi
cristina, monica sa ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa va bucurati unii de altii

Parent like there's no tomorrow!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

hai ca daca sunt in forma...sa va mai zic. acum cateva luni bune am dat de siteul UGG. si am lesinat. am balit dupa ei intr-o veselie si cand au aparut la noi cu 5mil am zis ca mor. asa ca am bantuit netul cateva saptamni pana am gasit o tipa care aduce direct din fabrica. numai ca, ca sa le iau la un pret bun(3mil), a trebuit sa comand mai multe. no, am dat eu sfoara n tara la toate prietenele, am strans de o comanda mai mare, si... acum sunt in casa cu toate culorile si modelele si nu ma pot opri la una singura. asa ca daca o sa auziti prin ziare de o nebuna (falimentara ) care are douaj'de perechi de uggsi, sa stiti despre cine e vorba .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Denis
Luca
Cristina
Rares
Sa fiti sanatosi si norocosi! Felicitari mamicilor pentru minunile lor!

Dianocica Sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai dragi!

Roxanica
Acs, am citit cu mare, mare placere povestea celor 3 bursuci. Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati unii de alti!
Ruxandra, spor la munca! Ce tare e M, face bani de pe urma dintisorilor! Ceva poze de la serbarea nu aveti?
Adina, aveti un brad foarte frumos! Pupici multi frumoasei Ale!
Desiree, drum bun si sarbatori fericite!
Kikineata, e mortala Garga!!!! Vazut si pozele cu minunatia de fata!
Donia, felicitari frumoasei gimnaste si pupici gimnastului in devenire! Iar Roxana a luat si un soi de medalii, una la barna si una la sol, era tare incantata. Era asa draguta, cocotata pe barna, atenta la exercitiu, dar se si oprea din cand in cand sa imi faca cu mana
Fetele din Canada, trimiteti si la noi niste zapada!!!
Dia, super petrecere ati avut! E atat de dulce Oana… In pozele alea pictata pe fata e scumpa rau!
Flore
Asiza, pfui, cat e de scump fulguletul Denis! Si ce petrecere reusita ati avut! Am salivat de numa la bucatele alea alese si la tort!
Leyla, frumosi sunteti, mai! Kaan are o mutrita dulce, dulce, dulce…

Sanatate multa mamicilor si copilasilor bolnaviori!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianocica

vorbiti de ramolit? pai bine, bre, o masina de rufe e ramoleala? ntz nz ntz..nu v am zis cand am iesit in chiloti din cabina de proba? noroc ca aveam telefonul in mana (nu ma intrebati...) si apasasem din greseala pe ceva si era pe camera. asa ca m am apucat sa l opresc si nu gaseam buzunar sa l bag la loc . noroc ca nu era iesire direct in magazin ci doar in hol din ala de la cabinele de probe

Mai Diana, am ras, si am ras, si am ras, de era sa trezesc toata casa! Asta a fost tare de tot!!!
Sa porti sanatoasa uggsii!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi tot cu mucii dupa noi. Am reusit sa mai pun niste poze de la petrecerea ei, facute de un prieten. Priviti de aici.

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
pe fuga... cu bagajele
urez din tot sufletul tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat si celor pe care ii voi rata.

plecam la mama pana la anul ... asa ca va doresc sarbatori fericite, pline de sanatate, bucurii, liniste si fericire.
sa va gaseasca anul nou sanatoase, cu cei dragi, sa-l incepeti cu dreptul ca sa va mearga minunat.

va imbratisez si pup tare tare tare.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare...
Dupa zile de petreceri reusesc sa intru pe fuga pana nu cad in cap de somn..
Poze de la cheful lui Luca in 2009.. nu mai am cand sa le postez...
dar am inteles ca l-ati vazut pe devoratorul de tort din pozele Oanei
Deci LA MULTI ANI, Cristina - sper sa te vedem curand, fata frumoasa si mamei Dianocica ... si Rares
De asemenea, ptr ca nu am net le urez LA MULTI ANI si celor care vor face 2 ani in urmatoarele saptaman,
De marti sintem in capitala si sper sa ne vedem......
P.S. Sa va ganditi la noi si sa tineti pumnii sa fie bine pe tren.. am devenit cam stresata si stresanta in ultima vreme...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

cristinuta sa te faci mare si sanatoasa ,sa fie mami tareee mandra de tine!!!
dianocica sa fii si mai fericita(daca se poate) alaturi de barbateii tai multi ani de acum incolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

asiza e atat de scump denis fulguletz...distractie mare la voi acolo!!!
leyla atat de scump kaan,a-ti avut o gramada de copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Cu scuze pentru intarziere:

Cristina
Rares Bogdan
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor

Dianocica
Sa ai parte numai de bucurii! Sa fii fericita, implinita si sanatoasa!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput