plasture hernie ombilicala

Buna,
fetita mea de 1 luna are o minora hernie ombilicala, insa trebuie sa ii pun un plasture special, care se gaseste de cumprat. Eu nu am gasit acest plasture nicaieri. Stie cineva unde il pot gasi?
Multumesc anticipat!
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Raspunsuri

JARMO spune:
Si noua ne spusese pediatra ca baietelul nostru are hernie ombilicala, avea buricul iesit in afara si eu ma cam speriasem si mi-a zis ca nu e nimic de speriat , se va retrage singur pina la 3 ani si asa a fost , acum are un buricel normal si s-a retras singur fara plasture . Acum depinde de unde si-au dat seama doctorii de hernia ombilicala la fetita ta !

zmotocel spune:
poti folosi si un leucoplast lat si hipoalergic (va trebui lasat o saptamana-doua, deci trebuie sa fie de buna calitate). daca nu stii cum sa-l pui (este o "tehnica" speciala) poti merge la grigore alexandrescu la chirurgie sa-l puna un doctor.

velenamaria spune:
buna..si noi am avut problema aceasta. am folosit plasture..leocoplast obisnuit. procedam asa: cu un deget apasam buricul spre interior, trageam de pielea din jur sa acopere un pic buricul si puneam plasturele. la baita dezlipeam si dadeam cu ulei de baie ptr ca se irita putin. acesta a fost sfatul doctorului
acum e totul ok.
succes
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.c5qxmnvj&x=0&y=-v3oux6" target="_blank">poze Eduard 0-3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.70cfcnbb&x=0&y=5th0zj" target="_blank"> poze Eduard la 3 luni
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=6w4zuyz.3re2sve7&x=0&y=sh43dl&localeid=en_US" target="_blank">poze Eduard la 6 luni

papanash spune:
eu am folosit la Andrei plasture din matase, cumparat din farmacie.Se pune exact cum ti=a spus valenamaria. Ii puneam si un brau cu un nasture in el, pozitionat deasupra buricului. Tot din farmacie l-am luat.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun

galu spune:
Madutza, se gaseste la sensiblu un plasture special (eu sunt farmacist la sensiblu) care se foloseste pt aceste mici probleme si este pe marimi in functie de circumferinta taliei copilului, respectiv, 35, 40, 45..te poti uita in stocul farmaciei din orasul tau pe www.sensiblu.com "sana inel ombilical pediatric"

madutza spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Am folosit plasture hipoalergenic si un nasturel. O sa caut si inel ombilical.
Madutza,Mariuca
(17 Mai 2004) si Andreea
(21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community