Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gata, am modificat primul post. Inca stam bine, n-a luat niciuna din noi mai mult de 1 kg ca sa primeasca un . Asa ca nu e chiar atat de tragic . Cel mai bine sta Muse, a mai primit o floricica!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_pa spune:

Buna fetelor.
Vreau sa fac parte din grupul vostru. Poate asa, daca scriu cuiva ma mai limitez in a mai manca in nestire. Mai ales ca dupa Craciunul asta am luat 2 kilograme.
Asa ca de azi sunt la cura. Eu tin un fel de south beach de obicei- cel putin asa reusisem sa slabesc dupa nastere si sa ajung la 51 kg. Dar cum te intorci la alimentatia traditionala cu porc, cartofi si maioneza ingrasarea este garantata:(
Datele mele sunt:
Vali/ 28 ani/ 1.56 m/_/ 53 kg/ 53 kg/ 48 kg dorite

Va pup,
Vali

Mergi la inceput

Vali, welcome in the club!! Ne ierti ca suntem mai plecate zilele astea, da' fetele au program si nu prea mai trec pe aici. Te trec acum in listuta... cu centimetri nu te bagi la inaintare?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Fetelor, da' ce facurati, bre, de v-ati evaporat toate si m-ati lasat sa ma zbat singura aici? Anunt cu mandrei ca n-am luat prea mult in perioada asta, se mai apropie si mensturatia, bag in mine de toate, dar azi aveam "doar" 61.8... zic ca daca nu trec de pragul de 1 kg tot e bine!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Of, fetelor, ca tare departe mai sunteti!! Am intrat sa va urez si voua sa aveti parte de un an nou exceptional in care sa va poticniti in fiecare zi de sanatate, de bani si de iubire, de respect si de prosperitate. Sa vi se implineasca toate visele de pana acum si sa ajungeti la greutatea dorita .

LA MULTI ANI!

mare de tot!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

LA MULTI ANI!
Dragele mele, va urez un an mai bun decat toate celelalte la un loc, fericire multa, sanatate cat incape si, bineinteles, sa dispara colaceii!
Madame, scuza-ma ca nu am mai intrat, desi am zis ca o sa iti tin de urat pe aici. Multumim de indarjire, ca fara tine cre' ca disparea topicul Tabelasul arata super cu listuta, ma bucur ca nu are nici una porcusori la activ. Eu am lucrat zilele astea, pentru ca aici e plin sezon. E bine ca n-ai depasit pragul de 62 Nici eu nu stau rau, insa om vedea dupa seara de revelion ce se intampla. Si apoi cura de dezintoxicare. Au fost frumoase artificiile? Ai fost pe undeva?
Noi, daca am fost asa ocupati, n-am avut posibilitatea sa mergem pe nicaieri, dar am promisiune ca saptamana viitoare mergem cateva zile in Atlanta, la un parc de distractii. Asa ca stau cumintica in seara asta acasa, toti romanasii sunt plecati care pe unde prin alte orase.. iar noi o sa mergem pe la 12 noaptea intr-un parculet sa vedem artificiile. Asa ca, anul asta, un fel de revelion americanesc, adica plictisitor
Sa ne "vedem" la anu', mai frumoase, mai slabe si pline de vointa!

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Pai da' chiar asa, ati plecat toate si m-ati lasat sa ma agit aici singurica, eu si kilogramele mele . Nu-i frumos! Haideti, va astept cu drag dupa sarbatori, sa ne reluam obiceiurile alea mai sanatoase!

Addicted, !

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

buna dimineatsa si La multi ani!! Ma primiti si pe mine?
vad ca nu mai e activitate pe aici, sper ca fetele nu mai au nevoie, dar io...deci io dupa sarbatori...am mmmaaare nevoie.

Sa explicitez: am aproape 31 ani, 1 fifitsa de aproape 8 luni, 1.62m, dimensiuni nu va dau, ca nu le am, inca mai alaptez, inca imi atarna burta dupa nastere, fundul care in timpu sarciniii nu a crescut - a luat proportii acu, de la sedentarism probabil. Kile: 57. Visez un 52, sa mai intru MACAR in o parte din hainele de dinainte de sarcina.

inca mai sap in urma, la discutiile voastre, sa vaz ce cura de slabire e cea mai usoara. si potrivita pt mine, Nu o gasesc .
Ash spera/visa si un regim de detoxifiere, in general ajuta sa scadem 2-3 kile, si ne dau un tonus mai bun.
Incerc sa inshir cateva care le stiam:

- ceaiuri de plafar - stiu tanti alea ce sa ne dea
- cura cu fructe/legume - 1 zi pe sapt numai fructe, 1 zi legume. E ok de tinut vara.... cu 1 zi salata, si o alta zi fructe
- cura cu suc de portocale. 3 zile, cate 3l de suc de portocale proaspat facut pe loc. Nu cumparat, ci homemade.
- cura cu 10l de apa sarata, asta era ceva pe la yoga/ayrveda, e o cura prea complicata pt mine, ca revenirea din diareea provocata se face trepatat, cu orez, hrishca etc. chestii car enu le cunosc

CUm voi INCERCA sa abordez cura de slabire: seara sa nu pap dupa 18, decat un fruct, un iaurt.

sa iau gref? merita?

a, si mai am un plan propus pe 2009. Cum soacra mea s-a pensionat de luni, ma duc la o sala. Inca nu stiu care, unde, aici la Big Berceni nu le cunosc. Nici nu am cautat, insa.

clar: sunt o POTOARE. Ma primiti?

Mergi la inceput

Cleo, te primim, cum sa nu? Fetele-s care incotro acum de sarbatori, dar vin ele inapoi si repunem pe picioare topicul, fii fara grija! La noi se presteaza regimul cu "no food" dupa ora 6 seara si promovam o incercare de mancare sanatoasa si restul zilei. Asta nu inseamna ca ne si iese . Descurajate si suparate am fost toate la inceput, dar ne-am mobilizat aici impreuna si a iesit bine. Ca atare, am ajuns la capitolul 2! Nu ne privam de la nimic in timpul zilei, nu mancam doar o anumita gama de alimente. Mancam ORICE pana in ora 2-3 la pranz (in cantitati normale, bineinteles), apoi mai usor pana in ora 6 si apoi nimic. Asta-i frumusetea regimului asta, ca poti sa mananci ce vrei! Hai ca te trec si pe tine in listuta daca promiti ca mai dai pe aici pentru cantariri si masuratori si sa ne mai zici cum mai stai!!

Si bai fetelor, ce aveti mai cu cm aia de nu ii faceti publici? Ca nu rade nimeni de nimeni aici, toate suntem rotunjioare si dornice de a fi mai zvelte!! Ia hai, lasati pudoarea deoparte si confesati-va!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

multsam de primire.

madam bovary, nici noua nu ne vine sa ne masuram. iar la mine nu se pune decat fundu, la bust - alaptez si ba e mai mare, ba e mai mic. Dar in curand se duce si laptele, ca mai am putin, si o sa le masor cum atarna...
iar burta .. mi-e frica sa o masor. talie nu am avut niciodata, inainte de sarcina aveam 70cm in talie, in perioadele mele cu sub 50kile aveam 68, la nastere aveam 112cm, un bb de 3850gr, am nascut si a ramas pielea atarnand. Am un loreal anticelulitic, la care mai prestez cand mi-aduc aminte, am mai facut masaj singura cnad am apucta, abdomene din cand incand, dar....burta tot atarna

Mergi la inceput