Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

XIO, mama, regim stiu sa tin, ca am tinut de la 13 ani, de cand m-am lasat de sport... la mine e yo-yo, gen Oprah.

eu ma cunosc si imi stiu metabolismu.

acu nu mananc in fiecare zi numai astea, da asta aveam in casa acu. ce sa fac? daca-s -16 grade, eu ce sa fac? ma duc maine la grocery sa-mi iau branza hamericana.

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Kay , tocmai , nu este normal(vorba vine , ca normal e , da' nu e bine) sa ot tii regimuri , sa slabesti , sa te ingrasi , trebuie sa ai unul pe care sa-l urmezi toata viata , care sa curpinda toate grupele alimentare zilnic.

Madame , nu aplica inca nimic , o sa scriu azi regimul pe care l-a primit mama-mea si pe care pot sa-l tin si eu linistita dupa cum a spus nutritionista.il scriu pe la ora 22 si ceva cand ajung acasa.

Sa stiti ca eu trebe sa scriu ce mananc , ca sa-mi controlez cat de cat obiceiurile tampe.
Ieri de exemplu am inceput cu un ochi de ou pe care l-am scapat pe jos , am continuat cu un ochi de ou nou(care cica are vreo 110 sau 180 de calorii?!?!?)
-1 fittnes
-vreo 50 de grame de bake rolls , dar alta firma(ceva bruschetta , sunt dementiale)
-o ciorba de legume cu ardei iute
-2 rafaello mici
-2 covrigi mici
-1 frappe cu extrem de putin zahar

Din nou ....dulciurile se remarca

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

poate va ajuta acest tabel de calorii
http://calorii.oneden.com/
este foarte bogat si eu ma folosesc din plin de el!
Va doresc succes:)

poze familia mea

quod me nutrit me destruit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Si eu is sucarita ca am iara 70,2. Asa mi-o trebuit daca am mancat duminica prostii, si ieri am mai calcat pe de laturi cu ciocolata.

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

MadameB, imi corectezi si mie la 46 kg? Ca sunt acolo de pe 2 ianuarie si "ma deprima" jumatatea aia de kg in plus .

Musette nu te descuraja prea tare ca variatii de 300-400 g in cateva zile nu sunt chiar semnificative; imi inchipui ca cifra rotunda te demoralizeaza dar nu o lua chiar in tragic, ca nu e!(adica daca cresteai de la 69 kg la 69,3 kg nu te suparai asa tare). Hai curaj, ca psihicul conteaza foarte tare!

Eu ieri am mancat un iaurt mare cu fructe (450g) dimineata, sandvis cu piept de pui si salata la pranz si o jumatate de pomelo seara.

Azi am inceput cu 2 felii de paine cu branza si imi propun un piept de pui cu salata de varza la pranz.

Xio si eu notez ce mananc, odata ca sa nu fiu tentata sa depasesc ce mi-am propus si apoi cand nu mai am idei ma inspir din "meniuri" trecute!

O saptamana usoara!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare si de la noi

sunteti mari figuri mai fetelor
mai sunt momnte cand ne ispiteste cel cu coada si calcam stramb, pt aia nu trebuie sa se supere unele dintre voi

eu incerc sa tin pasul cu voi, ieri de plida am papat la amiaza o supica si apoi pe la 6 , 2 mere iar pe la 10 inca un mar cu paine ca ma deranja la burtica

asa emotii am mai fetelor, diseara merg la control la eco si nu mai am rabdare , parca nu mai trece timpu ma ia cu fluturasi prin stomac sa vad ce si cum
abia astept

va pupik dulce si va doresc multa sanatate, sa reusiti sa treceti cu brio peste toate poftele

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Elenuta, succes la eco sa vezi ghemotocul mic, mic!!

Xio, eu ti-am trecut 55.5 acum, urmatoarea modificare o mai fac in weekend .

Lara, am modificat si la tine si ti-am acordat si cea de-a treia floare in consecinta

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MsLara ai perfecta dreptate. Daca oscilam de la 69,1 la 69,7 nu ma deranja atata cat am oscilat acuma intre 69 si 70, tare as vrea sa scap de "70" asta, ca m-am saturat

Si eu tre sa (va) scriu ce am mancat, altfel am tendinta sa mananc mai mult, asa scriindu-va voua macar imi trag singura semnale de alarma si mai tai din "meniu".

Pe mine una nu ma deranjeaza sa-mi scrieti ca ati mancat bunatati, ca asta si vreau, sa ma obisnuiesc cu ideea ca cei din jurul meu au voie si pot manca orice, si eu la fel, dar numai pana la ora 6. Daca m-as restrictiona mai tare, ar suna prea a "cura" si as pofti la mult mai multe. Asa mananc ce e in casa, n-am regim preferential ca sa am scuza ca "n-am avut aia si am mancat biscuiti, ca aia aveam"

Azi am mancat o pogace (da, am revenit la febletea mea, patiseria de langa noi), o feliuta de pizza ramasa de ieri si un pic de supa. Mi-am luat iaurt, am lapte si fulgi si fructe, sper sa-mi ajunga.

Spor la slabit!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io apreciez ca scriem aici ce am mancat.
chiar daca - am sarit regimul. ma inspira ce sa gatesc a 2a zi, eventual sa fac ceva mai usor, sa nu ma arunc in prajiturile celor din jur.
si la mine se aplica regula: am calcat pe bec o seara, exista riscu sa calc si a 2a seara. de aceea am vpostat aici, pana acu doar ceteam, dar mi-am dat seama ca imi furam caciula singura.

kay, io nu am mult de slabit. Mai degraba muschi de facut. Dar e necesar sa ne prindem din timp, si tu ne-ai tras un semnal de alarma. Din experientsa verisoarelor mele, care tin cure peste cure, si apoi se ingrasa iar, efectul Yo Yo e nenorocit. Si fizic, si psihic. Tre sa ne schimbam modul de viatsa, ce a dus la ingrasarea de pana acu, tre schimbat. cu cat trec anii, cu atat e mai greu - si asta o zic io care aveam acu 5-10 ani cu 10 kile mai putin, si mancam orice, spre invidia verisoarelor/matushilor/prietenelor. dar varsta nu mai e in avantajul meu.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Am mai mancat iaurtul ala, dar pe la 4 jumate am mai papat o feliuta de paine graham cu stuff, 3 fursecuri care nu-si aveau locul.

Imediat ma apuc sa gatesc pt sot, dar nici macar nu gust, am vreme maine sa mananc, nu?

De-ar fi salata verde si rosii cu gust! Ador salatele cu telemea, sunca si rosii! Pana apar, ne multumim cu ce este si slabim care cum poate

Mergi la inceput