Cel mai usor regim de slabire *2*
Raspunsuri - Pagina 19

MadameBovary spune:
Va jur ca am momente - ca asta acum - cand mi se pare ca apa plata e the best that can be! Nu stiu de ce, dar in momentelul asta n-as da apa plata de langa mine pe NIMIC altceva, de la cola pana la tort si pizza
. Apa mea draga!!
Probleme la cap?? Nooooo, niciodata!!
I never fake ... sarcasm

MadameBovary spune:
Oana, Larissa, hai sa nu ne certam!! In fond si la urma urmei, este optiunea fiecareia ce mananca, nu? Daca una dintre noi vrea sa tina regimul cu pizza si mc pana in ora pranzului este optiunea ei; daca alta vrea sa o tina cu legume si apa plata, iarasi, este optiunea ei! Ce rost are sa ne ciondanim?
I never fake ... sarcasm

kay spune:
pacifisto
erau carnati la 5, bre
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

larissa_79 spune:
Kay, frustarile tale se vad din tonul cu care scrii. Maine mananc macaroane. Bine?
Da' stiu ca ai si alte probleme. Totusi sa nu amestecam borcanele!
Ideea e sa mananci sanatos pe termen lung. 2 3 zile acolo e nimic!
Da' in fine nu mai zic nimic.
Fetele ramaneti cu bine. Eu nu ma mai simt bine pe acest topic. Si daca nu ma simt bine ma retrag! Asta este! Spor la slabit!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
S-o ajutam pe Alexia!

kay spune:
larisa, te pup, pa !
oana de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kay
Voi chiar n-ati inteles ideea regimului ? ba e una care mananca 1000 calorii, ba carnati la ora 5... copii, ideea e : orice pana la 1-2 fructe si legume pana la 6-7 apa pana la culcare !!!!! no ce-i asa de greu? si inca o chestie, daca voi mancati Mc si shaorme, si alte chestii, de ce veniti sa va laudati aici? asa propun sa se mute subiectul la rubrica de mancaruri si gatit, ca sa stim o treaba. scuze daca v-am lezat, da se alege prafu de topicu asta. oana ![]() ![]() ![]() ![]() www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Kay , un regim de viata sanatos prin care si slabesti presupune ca poti manca spre exemplu:
-4 felii de paine graham sau neagra sau mai uscata
-300 grame cartofi
-carne
-branzeturi
-300 grame fructe , nu mai mult
-600 grame legume
-paste
-orez
Poti manca si dulce o data pe saptamana de exemplu.
Ideea cu mancarea este sa nu mananci si dupa aceea sa te pui in pat , trebuie sa-i acorzi un ragaz corpului pt. a manageria mancarea.
Dupa parerea mea ce faci tu e cam drastic la prima vedere , daca ma gandesc insa ca dupa ora 2 mananci salate pare ok.
Totusi la salate poti adauga un file de peste , un piept de pui pe gratar , telemea, samd.
Nu va mai certati ca n-are rost.
P.S:oricum carnatii nu au ce cauta aici

Madame,da,55.5 am
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

MadameBovary spune:
Bai, eu nu inteleg, daca se specifica faptul ca puteti sa mancati orice pana in pranz atata timp cat nu o faceti in cantitati industriale... mancati ce vreti, fiecare cu preferintele lui, ce-are una cu alta? Eu asta nu inteleg. Uite, Larissa s-a suparat, si-a luat jucariile si a plecat... ce rost are sa ne tot certam atat?
I never fake ... sarcasm

Addicted spune:
Hop si eu, ca multe se mai intamplara de dimineata de cand va citii. Kay, iti dau dreptate, ca in ultimele zile parca toate am fost "posedate" si am dat-o care mai de care pe laturi. Dar nici pe mine nu ma ajuta sa vad pe aici tot felul de idei de feluri de mancare cu coarne - vezi exemplul meu cu shaorma si visul, sau cosmarul, mai bine-zis. Si cu toate ca si eu am facut-o, propun sa evitam pe cat se poate insirarea meniului de dupa ora 1-2, daca nu consta in fructe sau legume. Ce mancam dimineata e treaba noastra, poti sa mananci orice si sa nu te simti vinovata.
Madame mai am o propunere: poti te rog sa faci un sumar al dietei la inceputul fiecarui capitol, astfel incat cine e nou sa stie despre ce e vorba, fara sa fie nevoita sa citeasca primul capitol?
Pun punct si o iau de la capat un pic mai incolo, ca a venit lupu' acasa si ii e foame. Eu am mancat fulgi de ovaz cu stafide si cu banane si pe la 6 ma duc la sala. Muah
Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

MadameBovary spune:
Addicted, ok, buna ideea cu regimul pe prima pagina. Hai ca parca vad ca maine deschidem noul chapter
I never fake ... sarcasm