Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Muse, vezi? asta e idee ! o sa ne umplem de porcusori

am gresit, vin, zic. da acu sa nu ma apuc sa povestesc festinul culinar la care am pacatuit. ca pe mine una ma omoara. sa mai zica cineva odata un cuvant "interzis" si sunt la receptie si bag tone de calorii in mine. na.

eu n-am avut timp sa intru, sa citesc ce faceti, dar sunt cuminte ! nu vreau nici flori, nici recunostinta vesnica vreau doar sa slabesc, sa nu-mi mai fie rusine de mine cand ma vad in oglinzile pe care nu reusesc sa le evit...

tu ai cele mai multe floricele din cate am vazut, ai dat joc cel mai mult bravo ! daca la tine merge cu mancatul dupa 1-2, la mine care trebuie sa dau 20 kg, sigur nu o sa mearga. eu la prima abatere cedez definitiv, incep sa bag in mine de tristete ca n-am reusit... stupid, nu?

hai

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

fetelor va sustin din umbra

cu toata ca nu mai sunt al cura incerc sa nu abuzez mai ales ca stiu cum va fi la final cu multe kg in plus, sper sa nu fie asa

dimineata am papat normal la amiaza la fel iar acum ma gandesc sa pap ceva fructe si gata

la prima sarcina a fost cu totul diferit, in primele 4 luni am slabit 10 kg, inclusiv apa o varsam iar aucm nici nu stiu ca sunt insarcinata decat dimineata cand ma spal pe dint vomit de fiecare data
iar de papat nu prea imi trebuie

va pupik dulce pe toate si va doresc sa va puteti abtine de la orice tentatie de a papa

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu zic ca avem nevoie sa ne sustinem una pe cealalta, nu sa credem ca transmitem mesaje ostile. Nu, nu e nevoie sa mintim ca am mancat mai dietetic, desi am infulecat cine stie ce bunatate, ci cred ca e mai indicat sa postam mesaje gen "am poftit la o pizza, dar vointa mea de fier a invins aceasta pofta si m-am abtinut; o las pentru data viitoare, cand voi face la fel" . Eu una nu o sa ma restrictionez total, ca apoi dau iama in tot; incerc doar sa mananc cat mai sarac in calorii (a nu se intelege infometare), iar o data pe saptamana o sa mananc o pizza sau altceva buuuuun, ca sa nu ma frustrez . Si bineinteles in prima parte a zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Elenutza, sarcina usoara si un bebe sanatos. Mi-ai adus aminte de sarcina, bagam in mine si daca imi era foame si daca nu imi era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Subscriu si eu, mancam alternativ dulce-sarat..si ma intrebam ce as mai manca acuma? Aia n-am mancat! Asa am ajuns cu 28 kile in plus .

elena eu zic ca procedezi ft bine, mananca rational si mai usor seara.

ipearina...bine zici. Si eu daca nu ma rasfat odata pe saptamana am impresia ca-s prea la cura si dau iama in tot ce prind. Eu am incercat sa nu mananc dupa 4 (dimineata mananc pe la 12 si a 2-a masa din zi pe la 4).

kay felicitari ca rezisti sa mananci numai pana la 2 si dupa aia numai fructe si iaurt! Incet incet o sa dai jos, trebuie rabdare si perseverenta Cam un kg pe saptamana se poate, eu pana acuma asa am mers, am vazut ca si restul fetelor cam pe aici se invart... acuma incepe cred greul, de la 70 in jos...

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ce faceti, mai, plec putin si va luati la hartza? Iote, na, ca toate ca toate, da' dimineata aveam 61.6 asa ca incep sa dau inapoi. Mie nu mi-e teama sa mananc ceva DIN CAND IN CAND (a se citi rar) si la ore interzise atata timp cat nu devine obicei si nu las balta regimul. M-a mai frecat si menstruatia asta la ficat si a trebuit sa mai bag ceva seara ca altfel mi se faceau matzele fundita in stomac . Kay are dreptate pe undeva, o inteleg, daca toate calcam stramb des atunci nu se mai tine nimeni de nimic si se duce pe apa sambetei tot efortul. Insa topicul asta e un topic de sustinere, ceea ce inseamna ca nu sarim la gatul uneia care mai calca ocazional stramb. O apostrofam un pic, ii fluturam un pe la ochi sa vada ce o asteapta la urmatoarea cantarire, dar nu o excludem sau nu inchidem topicul.

Mai deviem si noi de la subiect, asta e, oameni suntem si vointa nu e intotdeauna punctul nostru forte . Daca am venit aici, am facut-o pentru ca am constientizat ca trebuie sa facem ceva, ca vrem sa slabim si cred ca suntem suficint de motivate fiecare dintre noi ca sa o ducem pana la capat. Mai bine ne sustinem decat sa ne certam... zic eu.

Oana, ma bucur ca reusesti sa te tii de legume si apa plata si ca nu mai mananci si altceva. Ai adaugat si miscare, foarte bine! Da' cantarul ce spune, ca am vazut ca nu ai dat jos decat putin... tare ciudat!

Larissa, zi-mi si masuri, varsta si toate cele pentru tabel

Xio, cele 55.5 sunt kilogramele de acum? Ca sa stiu sa modific pe prima pagina.

Haideti, bre, ca usurel ajungem si la capitolul 3! Dam noi jos kilogramele astea nenorocite, nu ne fac ele pe noi!!!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

MB, aia era a 3-a zi de regim in care dadusem. si ma cantarisem la 9 jumate seara asa ca... lasa ca va mai zic eu, nu ma mai cantaresc pana sambata. am eu un prag fizic de trecut, si in mom in care l-am trecut pe ala stiu ca am dat jos serios vedem, nu ma alearga nimeni deocamdata. si la sala... e de ras cum se desfasoara exercitiile, cu fi-mea in cap, pe umeri, in brate se uita la teveu, si tot asa. ultima data am pus-o pe saltea sa citeasca istoria Bostonului, si a mers. am avut 40 min linistite am ars 300 si ceva de calorii

cat despre certat, nu ma cert cu nimeni, dar de cateva pagini numai despre cum a gresti fiecare, cum cineva mananca 1000 cal pe zi, cum s-au bagat tot felul de dulciuri si bunatati, pe care 1. eu nu le pot cumpara de aici de nicaieri si ma apuca 2. contravin spiritului de suport si sustinere prin vanturarea in fata nasului flamand bombe calorice si super delicioase...

da lasa ca vin eu acasa si mananc ceva bun de la gabitza

uite, eu o sa incerc sa ma abtin in a scrie aici ce am mancat in cazul in care voi calca stramb.

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu am considerat ca am mancat normal....si nu bunatati...
da'....cand tii regim orice ti se pare mai bun decat ceea ce mananci tu. Parerea mea kay e ca tii prea drastic si deja acumulezi multe frustrari. Stiu din experienta...

De asta nu vreau nici eu sa incep ceva drastic ca dupa aia dau iama in toate cu prima ocazie. Si pentru mine o zi pe sapt va fi zi de rasfat. Duminica cred.
Eu am tinut in vara exact ca acum si am slabit destul de mult.

In seara asta cu ce sa va fac pofta...cu apa plata. Nu va zic...ca am gatit in seara asta la sot si copil.... Si totusi nu salivez...Eu gatesc destul de des si bun.....si voi gati chiar daca eu pap mai putin. Important e sa capat acel portion control. Aici e toata cheia in timp.

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Mai fetelor- nu plec- stati fara grija- dar terminati odata cu poftele astea...trebuie sa va mai arate omu' pisica sau bata sa va potoliti?

Eu sunt pofticioasa sefa- credeti-ma- dar de cand m-am bagat in gasca voastra incerc sa-mi tin poftele in frau- de ex daca ma trateaza cineva cu tort- nu imi tai o felie"maaare" ci una mai subtirica din care eventual iau doar 3-4 linguri! in felul asta simti ca nu te privezi de nimic, iti faci si pofta si nu te simti vinovata 2 zile dupa aceea- plus ca scapi de tuturor gagicilor mai puse pe treaba de pe forum.

Ideea e sa nu renuntam daca am calcat pe bec- fiecare zi e o noua zi! si cand suntem puse in fata unei pofte de nestavilit- sa reducem cantitatea ingerata la minimul posibil.

Stau cu ochii pe voi!

Mergi la inceput

larisa, draga, oi fi io frustrata, da nu din cauza de lipsa de mancare, crede-ma. sa stii ca sunt lucuri muuuult mai grave in viata mea decat o amarata de mancare. daca TU ai probleme cand mananci sanatos, iaca la mine nu se aplica ce e prea drastic in regimul meu? ca nu mananc carnati? zici? crezi ca toate toxinele din carnatii prajiti iti fac bine? zici ca e prea drastic ca mananc legume si fructe, carne fara grasime, lapte, cereale, suc de portocale, multa apa ?

chiar nu ma cunosti deloc, chiar nu cred ca stii ceva despre mine personal, asa ca te rog, inainte sa insinuezi ca as fi frustrata din cauza ca mananc sanatos !!! dupa 2 ani de junk food, mai gandeste-te odata.

back !

S

Mergi la inceput