Cel mai usor regim de slabire *2*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu nu am cu ce sa ma laud, ba din contra: am 59kg!!! De fapt nu ma mir, nu aveam cum sa slabesc. Dar gata, sint hotarata! Abia ce-am aflat ca la sfarsitul lunii o sa am un eveniment important si vreau sa dau jos ceva pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

va multumesc mult ca v-am intalnit si cu ajutorul vostru sper sa ajung unde imi doresc adika la cel puitn 80 kg

locuiesc in manastur , tot am uitat sa iti spun Musette79

Elena si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Iuhuuu, bine v-am regasit, muah muah muah! Am crezut ca am nimerit la topicul gresit cand am vazut atatea pagini, ce active ati fost
Eu revin cu coada-ntre picioare, m-am cantarit de dimineata si aveam 66,8 Nu-i de mirare, daca am tinut-o cateva zile mancand numai la restaurant, deh, mi-am facut-o cu mana si cu furculita mea. Asa ca porcusooooor, sparg gheata pe tabel si nu sunt mandra deloc. Si, cireasa de pe tort, ce credeti, v-am citit aseara si adriana si Muse povesteau de shaorme. Si ca sa vedeti cat de pofticioasa sunt, am visat ca eram in tara si cautam un fast-food cu shaorme. Cand m-am trezit, nici n-am facut ochi bine, ca m-am apucat sa imi fac. Cu lipii facute la cuptor, cu tot tacamul. Bineinteles ca n-a iesit nici pe departe precum credeam eu, dar mi-am facut damblaua. Asa ca in seara asta ma duc la sala, sa mai spal un pic din pacate.
Muse draga, aplauze, flori si jos palaria pentru schimbat prefixul! "Fii capitanul nostru!" Madame, nu te descuraja, las' ca trec si rusii si scapi.
Acuma.. io nu vreau sa fiu lupul moralist, dar din cate am citit pe aici, vali_pa si adriana: voi tineti regim hipocaloric. 1000 de calorii, vali? Pai nu asa ne-a fost vorba. Principiul regimului nostru este nu sa te privezi de mancare, ci sa mananci pe saturate, iar dimineata sa fie cea mai importanta masa. Adica daca vreti, puteti manca la fel de mult ca si cum mancati in mod normal, insa secretul e impartitea cantitatilor de-a lungul zilei: dimineata cel mai mult, fara nici un fel de restrictii, la pranz o masa mai usoara, iar spre seara numai fructe si legume. Nimeni nu zice sa nu mananci sanatos si chiar sa iti numeri caloriile, daca vrei, dar 1.000 de calorii e prea putin si nu e sanatos! Cat timp crezi ca iti rezista corpul cu 1.000 de calorii zilnic? Iar dupa ce renunti, te vei ingrasa din nou. Ideea e sa nu mananci nimic seara. Chinezii au un proverb: Dimineata, mananca micul dejun singur, pranzul imparte-l cu prietenii, iar cina da-o la dusmani. Foarte adevarat!
Va pup, ma tarsesc spre sala, sper sa fiu in stare de ceva.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65,4 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Addicted,
ratia mea de calorii este de 1,500. Sunt constienta ca trebuie sa-mi urmaresc grasimile si carbohidratii- eu nu am treaba cu dulcele, daca poftesc la ceva mai degraba la pateuri cu branza decat la tort diplomat(asta ca exemplu).

Si pana acum nu m-am privat de nimic- le-am facut cookies la copiii, mirosul mi-a starnit papilele gustative, vazui ca una are 170cal- si am papat doar jumate! E mai mult o chestie subconstienta- de suma asta mai bine manac 3 mere sau 2 iaurturi decat o prajitura care apoi ma face sa ma simt vinovata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am slabit 1 bucata pound !!!

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Bine ai revenit, Addicted! Hai ca nu e capat de tara kilul ala, il dai jos repede daca iei masuri acum. Du-te la sala si de azi te cumintesti, ca vad ca te dai in barci si barcute .

Adriana, eu cred ca 1500 calorii e ok, e rezonabil, si bravos ca ai ajuns la 70. Iaca cum imparte MadameBovary floricele, propun sa-i zicem "mica florareasa" . Si eu is ca tine, mai degraba cedez la cartofi pai, pateuri cu branza, pogaci, saratele decat la prajituri dupa care de obicei mi-i cam greata.

Azi pap o shaorma sau un cartof fermecat din mall (elena poate stie despre ce vb, in Iulius au, iti face un cartof imens copt, il scobeste si in interior pune cascaval, carne pui, ciuperci cu maioneza, castraveti murati, rosii, castraveti normali, mie personal imi place ft mult si nu-i chiar asa junk ca si cartofii pai cu aripioare KFC)

Nu de alta, dar ma premiez ca am ajuns sub 70 . Ieri am mancat normal, nu dupa 6 si azi dimineata am 69,6 . Mi-o venit sa pup cantaru!

ipearina.. toate am avut oscilatii din astea, n-ai ce face. Persevereaza, taie din prajituri si go, go, go

Ma duc la o cafea, weekend fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Neatza
Adriana sa nu ma bati, m-am referit in special la vali, insa cred ca citisem despre tine ca ai mancat numai o felie de paine la micul dejun sau cam asa ceva, nu mai tin minte, pentru ca am citit vreo 5-6 pagini dintr-o rasuflare, fiind in urma cu vestile. Ti-am vazut pozele, ce mamica!!!!
Muse foarte bine ca te recompensezi Imi place de tine, ca aseara scriam despre patania mea cu shaorma si acum tu imi dai si reteta de cartof fermecat Pai cred ca nu stii cu cine ai de-a face Serios acum, suna foarte bine, poate ca am s-o incerc, dar zilele astea nu, zilele astea am de tras tare, ca vorba ta, ma cam dau in barci de o buna perioada de timp si n-am nici un randament. Insa la capitolul exercitiu fizic nu stau chiar asa de prost, in fiecare seara fac cardio sau dansez si la talie se vede mult, zic eu.
Madame pe unde umbli? Ai de munca azi si tu te dai pe alte forumuri, te-am vazut eu, si io am curiozitati perverse Sa nu uiti sa o pui pe ipearina pe tabel.
Kay dragutza, tu tot in State esti? Ca un pound in State e ca 5 in tara, aici si aerul ingrasa! Cum te descurci cu alimentatia? Ca daca iti zic cate calorii are o cafeluta la Starbucks, pici pe spate.
Cleo nu te prezinti la masuratoare? Sau esti ocupata cu fifitsa?
Elenutza am vazut ca noi doua suntem fruntase la marimea bustului. Sa ne traiasca pana la adanci batraneti, dar eu sper sa n-ajung la faza in care nu-mi mai pot vedea pantofii de ei, ca atunci imi schimb numele in Pamela Anderson.
Pupici, un weekend cat mai "light" in calorii

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 66,8 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Fetelor, nu stiu daca apuc azi sa modific tabelul, dar maine sigur. Is cam rupta de oboseala si tre sa ma refac un pic. V-am citit in fuga si promit sa updatez totul cu datele de vineri. maaaaare!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Datele mele: 37 // 1,70 // 88-81-97 // 59kg // 59kg // 52kg
Ca sa fiu trecuta si eu in tabel si sa ma motivez mai bine.
Azi nu prea am avut pofta de mancare, nu stiu de ce. De-ar fi asa si maine, ca de obicei, peste week-end trec greu cu poftele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Eu am cam iesit din "regulile" de mancare (adica am avut cam o masa pe zi, evident ceva mai bogata decat normal) dar macar stagnez...deci aceleasi masuri, etc.

Avand in vedere ca m-am mai linistit un pic, mama se simte mai bine, de azi voi da din nou mai multa atentie la componenta meselor mele...si mai ales stepperului cu care m-am dotat si eu din noiembrie!

spor la treaba!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai

Mergi la inceput