22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia!(3)
Raspunsuri - Pagina 13
misha71 spune:
Multi la fete!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
kay spune:
heeey !
Sonia doarme in sfarsit... o zi lunga... A avut plamanul drept blocat, nu intra nu iesea aer, a fost la un pas de reintubare, daaar si-a revenit ! azi puteam sa o scot la plimbare prin sectie, dar aa adormit
Am vb cu chirurgul, maine se pare ca plecam dincolo. asa spera toata lumea, ca sa scapam de terapie. cu toate ca e super aici, pot sa stau pe net, pot sa o las si sa ies sa imi iau ceva de mancare, are o asistenta numai pt ea, e super-super ! o sa va povestesc alta data desptre cum e aici in spital.
Alex a ajuns si el, e terminat de oboseala cu schimbarea asta de fus orar. E mai bine in 2, o mai las cu el, se mai joaca, se bucura sa-l vada pe tati
In rest e superstarul sectiei, e cea mai draguta. daca nu se mira toata lumea cat de dulce e ! o sa mai pun poze cu ea treaza, fara suzi, e atat de roz... imi vine sa o mananc
In rest mai nimic, aici e cald rau, azi mai aveam putin si imi scoateam hanoracul... de la soare, ca altfel e frigut...
A primti fffff multe caduri de craciun. a fost si mosul la ea, am facut si poza . are atatea jucarii ca nu mai stiu unde sa le bag... a invatat sa se spele pe maini cu Purell, se freaca bine pana se usuca, o mananca rau buba de la operatie, tot ce prinde e pe post de "scarpinator", azi a facut inventarul la vantatile capatate de la intepaturi, imi tot arata pe unde mai are... nici macar cu ditamai IV team-ul n-au reusit sa-i prinda vena... e varza-varza copila asta, exact ca mine n-avem vene si gata !
ma duc sa vad daca zice ceva asistenta !
va
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
stuart spune:
Oana, va dulce! Pupacesc vanataile Sosonicii sa treaca mai repede si recuperarea sa decurga rapid! Vasi asteptam poze cu voi!
&
Sa ne rugam pt. Sonia
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
mychydutza spune:
cat ma bucur pt voi!!!!!!!!! doctorul ala are maini de aur!!doamne ajuta in continuare! cat ar trebui sa mai stati acolo?????????va pupam
"pt. mine televiziunea e cel mai bun mijloc de culturalizare: cand cineva deschide tv-ul imi iau o carte si plec in alta camera "
karina1976 spune:
Ma bucur tare mult pentru voi!
Sa dea DD sa fie bine in continuare, si sa vedem zambind mereu!
Corina - de Paul - 04.06.2002 si Patricia - 13.11.2007
"Doamne, ajuta-mi sa nu uit!"
alinkav spune:
Oana, ce de vesti bune!!!Bravo, ma bucur mult pentru voi!!!
Multi penrtu Sonia si pentru tine!
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
misha71 spune:
In curind veti fi acasa!!!!!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
Happiness_4_us spune:
Minunate vesti! Multa sanatate!
Cat despre personalul medical . noi am gasit un asistent pe nume Paul, care cand a auzit ca suntem din Ro, nu mai stia ce sa mai faca de fericire. El fusese in Ro si a ramas profund impresionat de ospitalitatea romanilor si peste tot pe unde mergea povestea despre asta.
Multi -ici printesei luptatoare.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Yaia spune:
Sanatate, sanatate multa! Refacere rapida! V-am citit si in ziarul american, vedete sunteti, ce mai!
Sa veniti sanatosi acasa toti 3! Pupici pe vanataile roz, sa treaca repede!
===============
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze