22 decembrie 2008, speranta pentru Sonia!(3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Cand am ajuns la pozele Soniei dupa operatie am avut o explozie de lacrimi pe obraji. M-am gandit mult la ele zilele astea ... Oana, ce mamica puternica si curajoasa ... cum s-a dus ea pana in capatul lumii pt fata ei ... a luptat cu toate armele pt ca stia pt ce lupta: pt minunea de Sonia.

Sa aveti un Craciun Fericit!

Sibylle

Nasterea ariciului junior *****POZE ***** Cum a intrat Anna in viata mea

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mai are cineva vreo veste?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Chiar daca nu am scris niciodata, mereu am fost langa voi! Ma bucur ca totul e bine acum. Va asteptam acasa!

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Ce face Soso? Cum merge recuperarea?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Fetele erau bine. Ziua de ieri a decurs binisor. Azi trebuia sa-i scoata Soniei sedativele si sa fie lucida de azi. Medicul care a operat-o e f. multumit de cum a decurs operatia. Cred ca e tot ce ne-am dorit cu totii.

Mergi la inceput

EEEEEEEEEEEEEEEEEE ce bine!!!!!
Recuperare rapida Sosonica!!!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

S a mancat ieri 400 ml de laptic in mai putin de 3 ore !!!

azi ma duc la ea sa o scot la plimbare

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

CE BINE CA SUNTETI BINE.
RECUPERARE CAT MAI RAPIDA VA DORIM

Craciunul este sarbatoarea bucuriei, cand toti redevenim copii, pandind pe Mosul la fereastra si sacul lui cu bucurii! De-ati fost cuminti sau nu, asta doar Mosu` stie, secretul este intre voi si el, dar iti doresc atata fericire, cat sa cuprinda intregul cer ! CRACIUN FERICIT !!!!

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Bravo Sonia!!!!!!!!
Tine-o tot asa, si recuperare cat mai rapida!!!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput