FIV 208
Raspunsuri - Pagina 13
felicia_ spune:
Raluca, te felicit din tot suflet si aici!
Acum te-ai linistit, da? De acum esti cumintica?
Ioana,
nu indraznesc sa iti zic nimic, dar ma gandesc la tine, ma rog sa fie bine pana la urma!
LA MULTI ANI tuturor si din partea mea, multa sanatate si numai bucurii!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
Ioanatugs spune:
Ralucapaun ma bucur ca te-ai linistit si felicitari pentru beta care a crescut perfect. Dar a fost ultimul beta sper si pina la eco stai cuminte, da??
Reteta pentru un an bun: se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie, ura, invidie, frica, irascibilitate si stres.
Se imparte fiecare luna in 28-31 zile, dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an!
Fiecare zi se prepara separat: 1 parte munca, 1 parte liniste, 1 parte umor.
Se mai adauga 3 linguri Optimism, 1 lingurita Toleranta, un praf de Bun Simt si... o picatura de Speranta!
Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi Dragoste din belsug...
Preparatul gata facut se aseaza pe farfurie si se impodobeste cu frunzulite de Curaj si Incredere in Sine.
Se serveste zilnic, cu bucurie, alaturi de ceasca de cafea din fiecare dimineata!
Prezenta reteta nu se compenseaza, ea este gratuita si se transmite liber de la om la om, insotita de urarea: Un An Nou darnic si bun, Sanatate Deplina, Fericire Maxima si Abundenta Absoluta!
medamaya1 spune:
RALUCA, FELICITARI, SARCINA USOARA, LA TERMEN SI BEBE SANATOS
LA MULTI ANI, fetelor , iar 2009 sa fie un an mult mult mai bun cu noi toate si tot ce va doriti sa devina realitate

sorinake spune:
LA MULTI ANI SI MULTA SANATATE!
ANUL NOU SA VA ADUCA FERICIRE, PROSPERITATE, DAR MAI ALES BEBICI FRUMOSI SI SANATOSI!
Va doresc petrecere frumoasa deseara si va urez succes in proiectul
!
"Help my bunny take over the world!"
http://tt.lilypie.com/VGHop3.png
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Moniland spune:
Va pup si eu fete dragi si va doresc ca anul 2009 sa fi cel mai bun de pana acum pe toate planurile. LA MULTI ANI!!!!
verga spune:
Va urez la toate un an 2009 mai bun si mai darnic decat 2008.
La Multi Ani!!!

Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
medeeea spune:
La multi ani tuturor, sa aveti un an bun si frumos, cu impliniri, cu iubire, speranta si tot ce va doriti!
medeea
lauraa78 spune:
Buchet de artifici eu va trimit in dar. Sampanie rece si clinchet de pahar. Petrecere frumoasa si La Multi Ani!!!Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!!!
mihaele spune:
Ralucapaun felicitari sarcina usoara si la termen
Fetelor va urez din tot sufletu ca anul care vine sa va aduca numai reusite,sperante, incredere si numai bucurii si realizari
.LA MULTI ANI!!!
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi sa ma si eu copilasul meu mult dorit si iubit