FIV 208

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Raluca eu nu am repetat hcg-ul ca mi-au zis cei din Austria ca nu e cazul, am facut doar eco la 7 saptamani ai atunci a fost surpriza cu 2.

Dupa un episod de sangerare ce m-a tinut tintuita la pat acum sunt bine si eu si bb. Ii vedeti aici la 10 saptamani.
http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3150260453/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Raluca- asa cum au zis si fetele, nu te stresa cu beta, daca e sa fie bine, va fi oricum !
Medeea- eu ii cunosc pe amandoi, dr Zadori intr adevar este un dr. renumit si f. bun dar...exista un dar, nu se baga acolo unde vede ceva complicatii, asa a fost la mine, am fost de doua ori in Ungaria si pana la urma n am inceput nici un FIV, a zis sa vin in tara , sa mai fac ceva investigatii si apoi sa revin, si asta de ce? pt. ca se speriase de niste chisturi foliculare pe care la prima consultatie le considerase foliculi si care in final se pare ca erau de la ovarele polichistice;am plecat din Szeged cu un gust amar si f. infricosata, gandindu ma ca am ce este mai rau; dr. Dracea a fost ca un inger venit din cer pt. mine si pe care l am cunoscut chiar intr o zi sfanta, pe 8 septembrie, asa a picat programarea si apoi toate lucrurile importante legate de acest FIv au fost la zile mari, ca sa zic asa, punctia pe 1 decembrie si ET ul pe 6 dec. de SF . Nicolae; am fost nevoita sa iau f. multe decizii de moment si dificile la acest FIV care s au dovedit in timp ca au fost cele mai bune, si de asemenea am mers exclusiv pe mana dnei dr. desi nu o cunosteam f. bine, a existat de la un inceput un filing; asta este tot ce iti pot spune si decizia este a ta si a sotului;
Despre mine, ce sa va spun fetelor, decat ca fac cam multe drumuri la toilet, simt ca ceva ceva creste la mine in burtica, azi m am cam suparat si am stat si in frig si am avut ceva dureri de spate si burta dar trecatoare din fericire, din cand in cand ameteli, dureri de sani, un pic si constipatia a inceput,pofta de mancare cat cuprinde si cam atat;astept ziua de 6 ianuarie cand voi merge la eco si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie bine !

pupici si un an nou fericit si implinit , tuturor !

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

dariaioana, multumesc pt raspuns, imi este de MARE folos.
in zadori am mare incredere, insa tot drumul ,disconfortul calatoriei si ceilalti factori ce intervin, cred ca nu m-ar ajuta deloc. imi e tare peste mana mai ales din cauza job-ului. daca as sta in vest nu as sta o clipa pe ganduri.
am sa te mai intreb detalii pe PM

ioanatugs, trebuie sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medeeea spune:

moniland, sa fie bine bb-ii tai, sa se faca mari!
si sa nu dansezi prea tare de revelion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Cristinici, Medeea va multumesc!
Medeea si eu am peferat-o pe dr. Dracea in defavoarea Ungariei, tot din cauza timpului liber pe care nu-l am si nu regret deloc. I-ti doresc sa iei cea mai buna decizie pentru tine!
Lavinutza si mie mi-a facut dr. Dracea o eco inainte de a pune embrionii, ca sa vada endometrul si una dupa ce i-a pus si mi-a aratat pe monitor o pata alba acolo unde erau ei. Intr-adevar a fost foarte linistitor sa vad ca sunt acolo unde trebuie sa fie puiutii si am revazut in memorie acea clipa frumoasa.
Moniland felicitari pentru cele 10 saptamani, am vazut si poza de la eco, e minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

FETELOR,se apropie anul nou.
Eu il astept cu nerabdare si cu multa incredere.ESTE ANUL IN CARE O SA AM SI EU UN BEBELAS.Asa imi spun si asa o sa fie
Va doresc la toate un an minunat in care sa va vedeti visul implinit,multa sanatate si fericire.
LA MULTI ANI
DANIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Buna dimineata,fetelor!

Va doresc un an nou minunat,plin de bucurii,cu multi bebelusi si iubire ,caldura in suflete si in case..impliniri pe plan profesional.Multa sanatate!

La multi ani!

Cu drag va pup pe toate,

Muffinuta

Ai reusit?Continua!Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

va doresc un AN NOU FERICIT CU MULTE IMPLINIRI SI BUCURII...SI IN PRIMUL RAND SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Cristinici, Eleny79 multumesc frumos!

Bineinteles ca nu am stat linistita si dimineata la prima ora eram la analiza. A crescut beta de la 179 in ziua 11 la 397 in ziua 13.

Offf, m-am linistit acum:)

Raluca

Mergi la inceput