Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANISORI SORANA! SA CRESTI MARE, SA FII FERICITA SI NOROCOASA!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ioana, Adriana, sanatate puiutelor mici...poate ca un test de alergie n-ar strica... dar oricum, acum cu sarbatorile, nu cred ca mai lucreaza careva... pot fi multe cauze, medicamentele cu siguranta...

merge careva la Polus astazi? la noaptea alba?

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Andreea eu, eu... merg la noaptea alba, nu am fost niciodata. Oare sint ceva reduceri mai mari sau ce este si ziua?

Alex ii place sa vina cu mine la cumparaturi, dar numai citeodata. Acum, cum parca sintem in concediu, are rabdare
Cozonaci foarte buni, aici in Zorilor se gasesc, sunt la un chiosc de piine... incearca la astea, magazinele de piine... alea din Cora sint aduse de cine stie unde.

I-am luat lui P, din partea bunicilor, tabla magnetica mare, adica de aia cu pilitura de fier, sa deseneze. Sper sa o foloseasca muult, la cit am dat pe ea.
Am fost la Metro, nu merita de mers, la Cora era mai ieftin chiar si untul... si produse nu prea sint si sint scumpe si naspa. La fel, pampersu mai scump la metro decit la Cora. Hai ca va pun la punct, ca le stiu acuma I-am luat de acolo un pachet cu masinile pompierilor, ssalvarea, politia, elicopter... cu 35 lei, asta a meritat, sa vad cit tin. Am vazut multe sanii acolo, si de lemn si de plastic. Nu m-am uitat la pret.

Fiu-meu a invatat, de cind am plecat de acolo, sa spuna ploua(ca doar a tot plouat, ce sa faca) ninge si sa cinte la multi ani ... va dati seama, toate prima silaba, dar sper ca incepe sa repete si el cuvintele oamenilor, nu numai ale animalelor.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Eu folosec pt a deschide netul Google Chrome, ca si s-a futat intrenet explorer... si nu vad culorile de la nume si cind scriu e mai complicat cu ingrosarea numelor, colorarea...

hai ca v-am zapacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

ioana13, esti din zorilor?? nu stiam, ce bine ca mai am o "consateanca" in grup!

alex, si eu tot de la firma aia iau cozonaci (eu iau baigli sau cozonac nemtesc ii zice, ca imi place sa aiba umplutura multa). se numeste panemar, au chioscuri in tot orasul, in manastur este unul vizavi de big. in weekenduri se mai face coada cand asteapta marfa, cred ca multora le plac produsele lor.

ps - eu folosesc firefox si nu vad culorile de la nume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ioana sa ne spui cum a fost la nopatea alba,si eu m-am gandit sa merg...dar bine am spus,,numa m-am gandit,,sara a fost tot rau astazi,niciodata n-a fost asa racita.si cu febra.a facut pana la urma 38 cu ceva.am laut de sub brat la un moment dat avea 39..nu stiu daca a fost bine sau nu ca s-a tot foit.i-am dat 2 ture de panatodl si cand am vazut 38 ma zis ca merg la urgente...nu eram obisnuita s-o vad asa de plansa,tot in brate a stat mai toata ziua,cu capul la mine pe piept...maraita,n-a mancat chiar nimica si plus bubitele alea si ochisorul care curgea intr-una.

are ea un ochi cu ceva probleme,trebe sa merg si pe la ofta sa vada ce-i cu el.cand s-a nascut avea un canal blocat,canalul de la ochi la nas sau ceva de genul si a facuit atunci tratament cu antibiotice.la o luna.si s-ar putea sa i se infundat iarasi.la aer rece afara,putin vant lacrimeaza.si acum ade 2 zile lacrima si in casa si face si uldori acuma.azi am ster-o cu ser fiziologi,asa o faceam in fiec seara cand era mica,adica pana pe la 6 luni ma tot facut-o.

si pana la urma am sunat salvarea...m-a cam enervat ca avenit un barbat care nu cred ca era pediatru ca nu avea mai deloc cunsotinte de copii..in fine.mi-a zis sa-i dau antibiotic in 2-3 ore dac anu-i scade febra.si numais tiu ce antibiotice mai puternice daca nu trece nici asa.sper sa nu fie nevoie.acuma inainte de somnic iarasi febra 38,6 in fund.i-am dat un novocalmin supozitor...sper sa fie bine.ce-i de facut oare maine daca nu-i scade febra?sau la nopate?dar ma gandesc ca de la novocalmin o sa-i scada.deja nu era asa calda mai devreme,a baut si 150 ml de lapte.si bubitele cica pot fi virale,adica de la virusul asta de raceala...nu pot sa-mi dau seama de unde l-a acaparat.oricum luni voi merge la dc noastra,si imi pare rau ca n-am incercat s-o sun pe ea de la inceput.numa mi-a fost groaza ca e sambata.

sa nu ma certati ca aproape am umplut o pagina...poate imi raspunde careva in legatura cu ce-am intrebat.somn usor

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Ioana, multa sanatate Sarei. Eu m-as duce la urgente maine daca nu e inspre bine. In primul rand, dr care a venit ar fi trebuit sa o consulte ca sa vada de unde vine febra, unde e infectia. Dar nu mai comentez nimic ca sunt satula de doctori. Continua cu antitermice ca sa-i scada febra si apoi sa o vada un dr ca sa depisteze exact ce are. Cu bubitele...asta ziceam si eu, asa are si Alexia.Ea a mers o zi la cresa luna asta, iar in rest a fost mai tot timpul racita. Iar din ziua aia o fi luat si virusul care ii produce bubitele.

Nu v-am povestit de ce face aerosoli din nou. Pai, marti-tuse seaca, am facut aerosoli cu Flixotide, vineri se prezenta cu tuse sparta, rara, dar foarte multe secretii. M-am dus la P3, am zis ca indiferent de cat timp pierdem acolo, sa o vada un pediatru bun. Bineinteles ca a durat 4 ore. Dar sunt multumita pt ca mi-a explicat exact ce se intampla. Ea de 2 saptamani tot muceste si tuseste. Ii trece, peste 2 zile incepe iar. Asta pt ca in plamani exista o inflamatie care produce aceste secretii. Toate tratamentele pe care i le-am dat pana acum au scos secretiile dar nu au oprit inflamatia care produce secretiile din nou. Rosu in gat nu avea ci doar la plamani se auzeau secretiile. Fapt pt care face 2 tipuri de aerosoli:
- cu ACC pentru distrugerea secretiilor - pe care nu le elimina asa mult ci mai degraba se absorb in corp (asta am observat dupa 2 zile de tratament)
- cu Flixotide(nu asa diluat cum faceam inainte), pentru orpirea inflamatiei.

Sper din tot sufletul sa ii treaca odata si doresc tuturor copiilor bolnaviori, MULTA SANATATE.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

POZE ALEXIA

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Ioana a fost aglomeratie, am luat pt P, bineinteles, 2 hanorace si pt mine o bluzo-rochita
M-am intilnit cu Bex si Victo, il cautau si ele pe Mos Craciun.

Ioana poate are conjunctivita Sara, asa se manifesta cu lacrimi la inceput si udorele. Multa sanatate!

Diana da, in Zorilor stau. Oare cum de nu ne vedem? Asta vara macar, cind eram mai mult pe afara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

mami de sara, daca face febra sub tratament, eu as duce-o la UPU. noi asa am facut, tot in weekend ne-a prins. prina data am prins un dr foarte nasol, rau si arogant, Nour parca il cheama. bleac, sper sa aiba parte de medici fix ca el cand va fi bolnav

in fine a doua oara a fost mult mai bine, lume draguta, analize facute pe loc...

chiar ieri am vazut in carfur o fetita cu rosu la ochi, si ma gandeam ca saracuta, cat e de micuta si cu necaz.

ioana13, noi stam in zona sigma, poate de aia, ca nu mergeam inspre partea de sus. oricum noi in parcul babes mergeam de obicei. tu pe cine ai dr de familie/pediatru?

Mergi la inceput

Diana noi, oamenii mari avem dr de familie in MAnastur, iar P are pe cineva care e medic de familie in Baciu, dar care sta in Zorilor si vine acasa cind e nevoie. El are copii multi pe lista si de curind lucreaza si pe ambulanta. Pediatru nu avem.

Mergi la inceput