Gravidutze si mamici de Cluj - 104
Raspunsuri - Pagina 3
dpop spune:
anca ce scumpica e sorana!!! si ce cuminte sta ea, pui pui! si noi avem costumas fix identic cu al ei
. cred si eu ca esti mandra de ea, o frumusete. foarte tare imi place cum arati in poza cand e sorana suparata.
anca.b cele de sange ni le-au dat in 30 min la urgente, de urina s-au facut tot asa, super-repede. dar antibiograma implica sa lase sa creasca niste culturi de bacterii sau ce-o fi crescand ei, chestie care dureaza cam 2 zile, si din cate stiu eu nu se poate accelera. oricum dr nostru a tras concluzia si numai din analizele de sange ca e o bacterie, numai ca banuiesc ca nu stie care anume, ca nu e identificata decat de antibiograma care dureaza mai mult.
elena, cu muscatul si trasul de par, eu i-am tot zis ca au ma doare si dup-aia sa-mi faca draga-draga acolo. si se pare ca a functionat, probabil ca nu-i place sa faca draga-draga si atunci nu mai are chef sa muste ![]()
dariandra spune:
ANCA - E tare scumpica Sorana si asa dulce cum se conformeaza ea programului de la serbare.
Tin sa precizez ca si mami e eleganta, asa cum isi doreste fiica.
Ma distrez tare cu Daria - ascultam Cleopatra Stratan si spune si ea "de de", (de ce),unu-doi,"ba Nica" (baba Nica) danseaza si se si invarte mai nou. Nu mai pot de dragul ei, mai ales cand vorbeste la telefon cu tatal meu si spune "alo,Didi" si-i da cate un pupic.
anca.b spune:
Diana, am priceput acum. eu nu prea ma am cu astea ca pina acum am avut noroc de nu s-a imbolnavit stefan rau. macar daca ar trece cu medicamentele pe care le are acum, sa nu mai fie nevoie de altele.
icei pt fetita bolnavioara.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Gabriela77 spune:
Diana, asa rau imi pare pt Irinuca…ma doare sufletul cand ma gandesc cat sufera…Macar ati depistat cauza?
Adriana,
Anca, ce frumoasa e Sorana! Si mamica ei! Ce emotionanta trebuie sa fie prima serbare! Wow! De-abia astept! Felicitari, mami! E adorabila cum se tine ea de rochita,…de emotii!
Alex, si de la mine toata consideratia pt abilitatile in vanzari! Eu, recunosc sportiv, sunt antitalent!
FElicitari din suflet pt dolofanica nasei! Sa creasca mare, sanatoasa!!!! Doamne, va amintiti si emotiile noastre? Parca acum am nascut si noi…si uite ce mari copilasi avem deja…
Anca, Stefan mergaretul ce mai face?
Andreea, nu stiu cum nu mananca Eric, ca tare grasunel e...Vezi? fiecare ia cat are nevoie...
Elena, eu nu vad care e problema, ce are daca gusta Edi din mancare? Nu mai e bebe, oricum trebuie sa testeze cam toate gusturile…
Ioana , Sara chiar arata f bine, eu cred ca nu putem compara cat mananca copilasii nostri, fiecare are propriul ritm si propriile necesitati! Tu cum stai cu probelemele? Sper ca au iesit toate asa cum ti-ai dorit. Cand stim daca Sara e Craciunita noastra?
Ioana, Patrick e bine? Tot asa e cu somnicul?
Elena, nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul tau…Eu paralizez doar la gandul ca as putea pierde pe cineva drag! Si cred ca in perioada asta e cel mai greu!! TE pup cu drag! Bine ca ai alaturi asa o familie frumoasa!

Andreea, mi-am imaginat-o pe dulcica Daria cum canta si danseaza ea…Sara a cazut pe metereze dupa ce m-a ajutat la prajitura cu mere, nu-I venea sa creada cand i-am dat si ei aluat, atat era de fericita…imi pare rau ca nu am imortalizat momentul!
Gabriela, spor la curatenie!
Fetelor, multumesc mult pt gandurile voastre bune! UIte ca au functionat! Sincer, chiar daca nu as fi avut in trecut problemele de sanatate, tot as fi facut un set de analize inainte de a intentiona sa raman insarcinata! Asa as fi linistita!Dar pentrru bebe 2 mai asteptam...
Va pup! Ma apuc de strans pe aici si apoi fac o baie cu spuma.Somn usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
ALEX29 spune:
multumesc mult pt felicitari 
sunt tare fericita pt ea
GABI draga, daca as avea timp cred ca toata ziua as alerga intr o parte si alta ![]()
asta mi place sa fac
poate ajuta Dumnezeu si mi oi realiza si eu visul la anu ,sa scapam de criza asta odata
ce job uri faine am avut si n State ,of si viata asta
ma apuc sa impodobesc bradutzu ,sincer mi cam frica so las pe Tiadris sa ma ajute ![]()
tu fetelor ajutati ma va rog cu un sfat ,nu stiu ce sa mai fac ,Tiadris vrea sa sara din pat pe covor ,no pot lasa o clipa nesupravegheata ,ce sa fac oare so opresc ?
IOANA(Sara)cand stim daca piticutza a fost sau nu aleasa
sper sa ne dai un raspuns pozitiv ,oricum pt noi ea e "number one"
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANCA(Sorana)tare cochete ati fost amandoua 
a recitat puiu sau a cantat ?
ANDREEA(Daria) bravo pt cantareatza 
ELENA bine ca mi doarme mamarutza
altfel nu stiu ce m as face
nici o bubitza astazi ?
si m ai terminat cu clatitele alea ,numai acolo ma gandesc 
DIANA draga sper din inima sa nu fie ceva complicat si sa fie bine 
ADRIANA bine ca ti papa puiu si ca e vioaie 
IOANA 13 cum te ai tuns ?si eu m am tuns
dar tot n am scapat de trasul de par 
elenuta23 spune:
Avand in vedere ca nu voi mai intra pe forum o perioada de timp vreau sa va urez CRACIUN FERICIT!!!!!
MOS CRACIUN sa va aduca multe,multe cadouri sub bradult.
2009 sa va audca multa sanatate , fericire alaturi de cei dragi, prosperitate si nu in ultimul rand sa fim mai buni ,
Va doresc numai bine.
Noapte buna 
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
elenuta23 spune:
alex din fericire a trecut cu bine ziua de azi, 
iar clatitele sunt delicioase , hai la un desert , mai sunt cateva
spor la treaba, sa impodobesti bradutul frumos, iar pe cand se trezeste Tiadris dimineata sa raman cu gura cascata ![]()
va pupik si va imbratisez cu drag
Elena si Dragos Stefan
Floare alba, floare albastra, ce dor mi-ai lasat..........
ALEX29 spune:
Am un brad asa de frumos ,artificial desigur
,am gasit cateva globuri ce le poate pune Tiadris maine dimineatza ![]()
fac poze dupa ce l impodobesc parca vad ca iara l incarc de sta sa pice ![]()
ELENA la fel si tzie si tot ce ti doresti 
sa aveti o seara frumoasa 
ALEX29 spune:
crede ma ca daca nu era asa tarziu rapid veneam la o portzie de clatite ,dar asta e ,mi ai dat de lucru pe maine ![]()
pupici