Gravidutze si mamici de Cluj - 104

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nrl spune:

In primul rand dorim multa sanatate puiutilor bolnaviori. Noua ne-au trecut mucii, am fost saptamana trecuta la dr. Nitu si ne-a spus ca e din cauza ca ii ies maselute, nici vorba de raceala. A luat 5 zile niste granule homeopate si am scapat de ei.
Am vazut poze cu multi copii frumosi si mamici pe masura, maine o sa punem si noi sa il vedeti pe Andrei imbracat in mos, mie imi vine sa-l mananc In schimb de mosul 'adevarat' nu prea am reusit sa ne apropiem, el nu e deloc plangacios de felul lui, dar cand ajungeam prea aproape de el facea un scandal...
Va dorim din toata inima sarbatori fericite, sa fiti inconjurati de cei dragi si sa aveti parte de multa sanatate, liniste sufleteasca si bucurii

Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://community.webshots.com/user/mamicidecluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANCA super masuta si patutzul la fel ,ce distanta e intre patutz si podea ,,,incep sa ma pregatesc pt cand o sa trebuiasca sa i cumpar un patut puiului
GABI esti o scumpa ,multumesc mult

VA PUP FETELOR SI SPER SA VA ADUCA MOSU CADOURI MULTE ,MULTE

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

SA AVETI UN CRACIUN IMBELSUGAT, SA FITI SANATOSI, IUBITI SI MULT MAI BOGATI SUFLETESTE!
NOAPTEA SFANTA A NASTERII DOMNULUI SA VA ADUCA CADOURI MINUNATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

SARBATORI FERICITE si Mos |Craciun sa va aduca tot ce va doriti dar in primul rand sanatate, fericire si intelegere in familie,sa va bucurati alaturi de comorile pe care le aveti langa voi
va pup si ne mai auzim
eu va citesc dar nu prea am timp de scris ptr ca am plecat la parintii mei la Rm.Valcea
sanatate multa bolnaviorilor si un mare
va pupam pe toate si sa ne vedem cu bine

magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

fetele mele,

va uram si noi din sufletelul nostru mic si pur:

CRACIUN IMBELSUGAT, ATMOSFERA FEERICA SI PLINA DE BUCURIE SI SA VA ADUCA ANUL NOU TOT CE V-ATI DORIT SI N-ATI AVUT PANA ACUM!

Sarbatori fericite!

Iar Santa's Little Helper ...sa va aleaga cadoul potrivit...si mult dorit...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC LA 1 ANISOR...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Langa bradu-mpodobit
mosul iarasi a venit
si ne-aduce-n traista lui
tot ce e frumos si bun
fericire, sanatate
mult noroc si spor la toate
mese pline cu bucate
pruncul sfant sa creasca mare
lumina ocrotitoare
sa avem, sa ne-nsoteasca
norocul sa ne tooot creasca!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi din partea noastra

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra
Cum se topesc kilogramele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

E vremea colindelor, vremea bucuriei, cand minunea nasterii Mantuitorului cuprinde sufletele si le innobileaza. Fie ca Magia Sarbatorilor de iarna, cu zvon de cintece si clopotei, sa aduca fericire, sanatate si bunastare in caminul vostru.
CRACIUN FERICIT!

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

maria-teodora ~ sufletelul care implineste familia noastra

Mergi la inceput

NEATZA
ce urari frumoase
s ar putea sa ninga zilele astea ,tare mult imi doresc zapadaaaa
am avut o seara superba alaturi de mamarutza noastra ,a fost f incantata de toti colindatori
l am primit pe mos cu mareeee bucurie ,a reactionat f frumos cand l a vazut ,i a spus cum o cheama "tadis",cati ani are si multe alte lucurusoare asa ca mosu a recompensat o cu multeee cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ce slaba activitate pe-aici..se vede ca toata lumea e cu familia.

si noi am fost aseara la masa cu familia si a venit mosul.si cand a zis ooo-ho-ho..sara a inceput sa planga.tot nu nu nu zicea...si gata.nu i-a placut de el,i-a fost frica.am crezut ca o sa-i placa.nici cadourile nu le-a vrut de la el.noi i le-am luat pana la urma si asa incet incet cu cadourile in mana,se mia uita la el,dar tot cu frica.apoi la sfarsit i-a zis numa cioa si pa sa plece odata sa se joace linistita.azi ma murit de plictiseala.pe sara i-am dat-o la taica-so pana pe la 6.m-am dus la o prietena dar parca nici nu simteam ca e craciunul..nu a fost ca altadata.mia ales ca nu o aveam pe sara alaturi.dupa 6 ne-am dus cu taica-meo la niste prieteni la masa care au copii si ne-am simtit bine.num aera cam obosita goanga mea dupa atata joaca si chefuri.maine voi sta cu ea ,adica mergem la alti prieteni la masa tot cu bunicu.

va uram in continuare sarbatori fericite si tot ce va doriti.

ioana...mami de sara

Mergi la inceput

IOANA-Sara ,lasa ca la anu nu se va mai speria de mosu http://picasaweb.google.com/sanda252003/CRACIUNUL#
cateva poze pt cine vrea

Mergi la inceput