Timisoara, Impreuna! (132) Craciun magic pt. Emma

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

CRACIUN FERICIT! Tuturor Timishorencelor cu suflet mare
Dumnezeu sa va ocroteasca Emma si Aida si sa va dea putere
pe toate si sa va aduca Moshul tot ce va doriti pentru voi si familiile voastre

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 24 Decembrie, ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Craciun Fericit - TIMISOARA - alaturi de cei dragi!

Emma si Aida, toate gindurile bune si rugaciunea noastra se indreapta in aceasta seara Sfanta spre voi! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute sa treceti peste aceasta incercare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Va rog sa nu radeti de mine.Am citit saptamana trecuta un subiect....si acolo ne dadea o forumista un link catre un blog unde erau postate parti dintr-o carte"Scrisori catre Ecaterina"
Problema este ca nu imi mai amintesc subiectu,pur si simplu nu il gasesc nici a cui era blogu...nici despre ce era subiectu.Sunt scrisorile unu tata catre fiica sa proaspat casatorita...parca nu sunt nici sigura ca ecaterina o chema...am dat pe google si nimic si dupa ce am citit aici imi amintesc ca am cautat pe google sa gasesc cartea da acu parca au intrat in pamant si cartea si subiectu...
Am dat cu optiunea cautare...nimic
Pe langa faptu ca nu gasesc carteanu pot sa cred ca nu imi amintesc cum se numea subiectu...
Ati mai citit careva?Suna cunoscut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Si daca ieri seara Kissy adormea sedata cu dureri si o priveam cum doarme si cum sufera , am zis ca azi merg cu ea in spital ca sa nu mai sufere si sa ii faca pe vena calmantele sa nu trecem direct pe morfina ... ma uit acum la ea cat este de linistita , inca nu doarme , este multumita de ce a primit de la Mos , abia daca a zis de 2x ca ii amorteste piciorul si atat , fara urlete si fara strigate de ajutor si asta dupa o zi in care a tropait de colo colo asa incet cum poate ea dar fara sa o sustina nimeni , am facut sarmale impreuna si a tocat legumele pentru ciorba ...

Dragelor , va multumesc din suflet si fie ca acest Craciun sa va aduca in casa lumina , iubire si liniste sufleteasca

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aida sa fi tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Si daca ieri seara Kissy adormea sedata cu dureri si o priveam cum doarme si cum sufera , am zis ca azi merg cu ea in spital ca sa nu mai sufere si sa ii faca pe vena calmantele sa nu trecem direct pe morfina ... ma uit acum la ea cat este de linistita , inca nu doarme , este multumita de ce a primit de la Mos , abia daca a zis de 2x ca ii amorteste piciorul si atat , fara urlete si fara strigate de ajutor si asta dupa o zi in care a tropait de colo colo asa incet cum poate ea dar fara sa o sustina nimeni , am facut sarmale impreuna si a tocat legumele pentru ciorba ...

Dragelor , va multumesc din suflet si fie ca acest Craciun sa va aduca in casa lumina , iubire si liniste sufleteasca

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

am stat si m-am gindit care ar fi cel mai frumos cadou pe care l-as putea primi. raspunsul a venit instantaneu.
pentru mine aceasta veste de la licurici mic si drag este cel mai frumos cadou de craciun. si va iubesc.

Un Craciun minunat, dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Aida, toate gandurile si rugaciunile mele se indreapta spre voi

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

anul asta am incheiat colinda pe la cei dragi mult mai repede. acuma am ajuns acasa, suntem rupti, oboseala isi spune cuvantul.
cand colinzi parca aduni toata puterea lumii in tine si o spui celui din fata ta! e minunat! sa va ajute Dumnezeu sa aveti sanatate multa!
aidule, va iubesc si toata iubirea lumii fie cu voi mereu de acum ianinte! continuam cu rugaciunile zilnic la ora 13!!

somn usor copile drag

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am vazut-o pe Kissy de multe ori in ultima vreme si n-am putut sa nu ma intreb care-i rostul la tot ce se intampla? ce lectie mai poti invata din asa drama? de ce se intampla asta? cum poti fi alaturi de o mama in momente din astea decat sa-i dau un umar de sprijin? ca vorbele oricum sunt goale si fara sens...Aidule poate asta-i raspunsul la ce vorbeam noi ieri! Poate minunea era langa noi mereu si noi nu am vazut-o decat acum, de Craciun!
Astazi la ora 13 vom fi alaturi de voi din nou cu puterea gandului si a intregii energii pozivite de pe lumea asta!

astazi am si eu doi copii fericiti ca e zapada

un copil creste in inima mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

...asa m-am trezit de dimineata.
gasit zapada pe pervaz ...iooi ce fain!!

iau cafa si ma duc afara la bulgareala.

mariukoo, la copiii tai le minc urechile, ambele patru..

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in 25 Decembrie, ora 13

Mergi la inceput