Rugaciune ortodoxa pt. a dobandi prunci (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

LA MULTI ANI!!!
Dragele mele va doresc in noul an implinirea tuturor dorintelor. Sa ne dea Dumnezeu un copilas in burtica aspirantelor, sarcina usoara si copii sanatosi gravidutelor, multa sanatate mamicilor si copilasilor si binenteles si noua tuturor.

Stiu ca s-a mai scris aici despre canonul de post si rugaciune dat de parintele Lavrentie Sovrea de la manastirea Frasinei pentru nastere de prunci. Vreau sa va spun ca am primit cartea dansului de la duhovnicul meu care mi-a recomandat acest canon. Desi stiam de acest canon (de aici de la rugaciune) nu l-am tinut. Dar acum daca mi l-a recomandat duhovnicul meu sper sa-mi ajute Dumnezeu sa-l pot tine desi e mai greu.
In fiecare luni se tine ajun pana seara si se citesc niste acatiste. Daca va intereseaza o scriu tot. Mi-a zis parintele sa incep in prima zi de luni din ianuarie (adica din 5 ianuarie de ajunul Bobotezei).

Caciantoni multumim pt tot si sunt si eu de acord sa citim acatistul Sf Vasile
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase si invataturile pe care le scrieti. Sa ne ajute Dumnezeu sa facem voia lui.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

fetelor am fost ieri cu nasii nostri la manastirea VARATEC SI AGAPIA, a fost ceva deosebit, atat de mult mam bucurat...stiti ce ma mirat, am vazut ff mult tineret turistii, mam mirat dar si bucurat

mam simtit f bine si iam multumit ca am ajuns in prima zi a anului la 2 manastiri mie dragi..

era fff mmm zapada si era super//am facut si pozee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Dragutelor.... sinaxarul de maine...
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie03.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

buna seara fetelorrr ce faceti???????..eu am musafiri sunt nasiii la noi..ufffffffff......mam saturat de musafiriii

doamne te rog ascultami rugaciunea si trimitene si noua un bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Doamne ajuta!

cam slabuta activitatea fetelor.... sper ca de luni sa reveniti in forta....
mai jos aveti link pt. sinaxarul de maine

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie04.htm

"Doamne intoarce-i la bunatate si la rugaciune pe toti vrajmasii mei." (Parintele Gherontie Puiu - Manstirea Caraiman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ainigriv spune:

"LA MULTI ANI!!!" si BINE V-AM REGASIT PE 2009!!!

Ma bucur sa va gasesc sanatoase si voioase pe toate,dupa mari si Sfinte sarbatori,incepand un nou an cu credinta si speranta in suflet.

In mod special ma bucur pentru darurile primite de Georgia si Sandaa,sunt pasi mari pe care Dumnezeu ne ajuta sa-i facem in lucrarea noastra.Si noi am reusit sa facem sfestanie in post si taree bine a fost,insa in noaptea dintre ani nu am putut iesi la biserica cu Maria,fiind prea frig.Ne-a ajutat,insa,bunul Dumnezeu sa mergem la slujba dimineata si sa prindem apoi si moliftele Sf.Vasile,sa ne fie spre curatie si folos.

Sandaa,eu am incercat sa tin canonul parintelui Lavrentie,atat cat am putut eu,intrucat nu tineam postul negru asa cum trebuia,insa mi-a fost de mare folos.Incearca sa-l tii,ca pruncut bun si sanatos o sa vina la tine in pantece.Am mai scris si eu o data cum se tine,dar daca mai e nevoie il mai scriem ,pentru ca mie mi-e tare drag parintele,sa-l odihneasca Dumnezeu.

M-am bucurat si de Darul facut de Cleo,de a ne vizita si de "burticile"noastre care cresc cumintele,Cami si Laura,ne mai dau si noua cate un semn de viata...Noce,pe unde esti???

Caciantoni,sarut mana de acatiste....eu nevrednica,daca nu am dat pe la voi cateva zile,am uitat de Sf.Serafim de Sarov,iar grabnic ajutator,ca toti ceilalti sfinti,de altfel...

Deci,incepem cu bucurie si cu credinta un nou an in care umplem listuta de ,sa nu aveti nici o indoiala.multi tuturor si sa ne intalnim cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU PLIN DE SANATATE, CREDINTA SI DE VESTEA MARE PE FIECARE DINTRE VOI O ASTEAPTA .... O BURTICA DE GRAVIDUTA ... URMATA DE UN BEBE .....

VIRGINIA draga mea sunt aici .... nu am apucat sa mai intru caci am fost putin plecata .... noi suntem bine .... crestem in burtica .... suntem deja in saptamana 35 .... ne-am facut deja bagajul de spital .... si de bebe si de mamica .... si acum asteptam marea intalnire .... speram sa ne ajute Dumnezeu sa nastem usor si cu unul dintre cei 2 medici pe care ii am ....

voi ce mai faceti fetelor??? vad ca vechea garda a plecat si f putin mai scrie ceea ce ma intristeaza profund ....
sper sa se anime iar forumul de luni cand toata lumea incepe munca ....

pupici
revin

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU PLIN DE SANATATE, CREDINTA SI DE VESTEA MARE PE FIECARE DINTRE VOI O ASTEAPTA .... O BURTICA DE GRAVIDUTA ... URMATA DE UN BEBE .....

VIRGINIA draga mea sunt aici .... nu am apucat sa mai intru caci am fost putin plecata .... noi suntem bine .... crestem in burtica .... suntem deja in saptamana 35 .... ne-am facut deja bagajul de spital .... si de bebe si de mamica .... si acum asteptam marea intalnire .... speram sa ne ajute Dumnezeu sa nastem usor si cu unul dintre cei 2 medici pe care ii am ....

voi ce mai faceti fetelor??? vad ca vechea garda a plecat si f putin mai scrie ceea ce ma intristeaza profund ....
sper sa se anime iar forumul de luni cand toata lumea incepe munca ....

pupici
revin

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

LA MULTI ANI! multa credinta, speranta si fie ca visul fiecareia de-a avea un copilas sa se implineasca.
Sandaa, te rog posteaza canonul. Eu chiar nu stiam de el.

Bine v-am regasit in 2009. Sper din toata inima sa fie un an bun pentru fiecare dintre noi.

Mergi la inceput

fetelor sa nu uitati ca maine e zi de post..e ajunul bobotezeii

doamne te rogdane si noua un bb

Mergi la inceput