LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (162)
Raspunsuri - Pagina 6
emabucuresti spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danonique LALA de multe ori ma gandesc ca e vorba de putina inconstienta din partea mea si ma simt vinovata fata de Albert pe care nu il pot lua in brate din cauza problemelor pe care le am cu colul.Saracutul isi intinde manutele si vrea sa fie luat in brate iar eu incerc sa il consolez asezandu-ma langa el.Uneori se multumeste,alteori plange dar nu avem ce face.Imi iubesc puiutul din burtica dar ma gandesc ca trebuia sa fiu mai atenta si sa nu raman insarcinata asa de repede.Acum e oricum prea tarziu asa ca Albert mai are de asteptat 3 luni dupa care imi voi lua revansa fata de el.Mi-am propus sa il iau in brate cat mai putin pe cel mic si sa ma ocup mai mult de cei mari. Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 24+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Dana te inteleg bine... Si te admir foarte mult
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti am fost surprinsi si de indata ce ne-am dezmeticit , bucurosi, caci sunt insarcinata! Ma simt foarte obosita de vreo luna incoace si cu durere de stomac , greturi & co, insa toate astea sunt pentru o cauza nobila, asa ca nu ma plang. Insa nu mai pot fi ca inainte, zac cam mult, nu ma pot ocupa pe cat mi-as dori de bebe Milan si de altele dar asta e. Sunt fericita! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
FELICITARI!!!!

Daca e asa cum v-ati dorit, atunci e minunat.
Sa dea Domnu' sa ai o sarcina usoara!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
stancutza spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti am fost surprinsi si de indata ce ne-am dezmeticit , bucurosi, caci sunt insarcinata! Ma simt foarte obosita de vreo luna incoace si cu durere de stomac , greturi & co, insa toate astea sunt pentru o cauza nobila, asa ca nu ma plang. Insa nu mai pot fi ca inainte, zac cam mult, nu ma pot ocupa pe cat mi-as dori de bebe Milan si de altele dar asta e. Sunt fericita! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Ema, ce bucurie! Felicitari, uite sunt la birou si mi-au dat lacrimile!!!! Ai grija multe de tine si de samburel, si scrie-ne cand te simti in stare...Stiu ce inseamna greturile, deci fii tare!
O, Doamne! Felicitari inca o data!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
anca.b spune:

FELICITARI!!!!!!
uite ca are Dana colega cu burtica si noi mai avem pt cine sa facem galerie!!!!!

Anca si
Stefan (13.01.2008)POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
grati.ela spune:
Ema felicitariiiii!!!!!!!!!!!

o mami frumoasa cu un flacau dragalas foc va avea o...fetitza superba! Ma bucur din suflet pentru voi...Milan merita o surioara cu care sa se joace, pe care sa o pazeasca de baietii rai si careia sa-i prezinte pe cei mai frumosi si buni prieteni ai lui...ehe...si daca va fi tot un flacau, nu-i bai! Va face gask cu cel mare si vor face amandoi galerie pana va veni...surioara!
Dana
sotziorului tau! Sa va aduca Dumnezeu numai bucurii!
Iris si Luca, Smaranda si Stefania, Sonia, Emma si Alessia!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ramonab spune:
Ema, 
FELICITARI!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 11 LUNI - new
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print
ceska777 spune:
EMA!!!!
Felicitari! Ca sa nu mai zica Danonique ca e singura din nou graviduta!
Ai facut numai testul sau ai fost si la dr? Eu iti doresc o sarcina usoara chiar daca debuteaza asa, mai cu stari de rau. Frumos cadou pentru Milan de Craciun si de ziua lui!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
AMR = 6
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 11 LUNI (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
monicaa spune:
Mai fetelor sunteti grozave..Dana, Ema va admir sincer si va urez din suflet toate cele bune. 

PS Si imi faceti si pofta
..dar noi trebuie sa mai asteptam sa ma dreg eu cu hormonii si sa faca Clara macar 2 ani.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

24+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png