Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fete dragi,

Am vrut sa va urez si eu un An Nou cu multa sanatate, fericire, succese, impliniri si bucurii alaturi de cei dragi, si bebei sanatosi, voinici si voiosi la fetele gravidutze.

Din pacate eu nu prea apuc sa mai intru pe forum. Nu stiu zau cum si cind reusiti voi, chiar am inceput sa ma intreb daca noi facem ceva gresit ca parca nu mai avem timp de nimic.

Bianca si Sebi sunt tot mai atasati unul de altul, cresc si sunt atit de dragalasi impreuna. Sebi o copiaza pe surioara lui in toate si o striga "Canca", iar ea, cu instinctul matern in singe, e tot prin preajma lui sa-l ajute si sa-l invete.

De cite ori intru pe forum mi se face dor sa citesc despre voi si copilasi si sa ma uit la poze, si imi promit in gind sa intru mai des. Sper sa si reusesc.

Va pup cu drag pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI CU PITICI! 2009 sa va aduca multa sanatate, restul il faceti voi:)

Va multumesc din suflet pentru mesaje, pentru ganduri,pentru rugaciuni, v-am simtit alaturi de mine, m-am gandit adesea la voi si m-am simtit asa norocoasa sa va am prietene, sa va simt familia mea.
Pot spune asta fara sa ezit.

De mine, sunt inca obosita, ravasita, dar important este ca sunt acasa, a fost mai greu decat mi-am imaginat, mai bine ca nu am stiut exact in ce consta interventia. Am facut numai una din ele, rinichiul drept a ramas la locul lui, era prea complicat acum. In martie ma voi duce din nou la control si atunci vor hotari daca il scot. Oh, as scrie asa mult, v-as spune cum a fost, m-as plange la voi, acasa evit sa nu i mai sperii pe ai mei, dar deocamdata totul ma ravaseste, ma sperie.
Doamne ce bine este acasa cu Mihnea!!!

Va pup si va multumesc inca o data din tot sufletul.
Cum ma linistesc un pic revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura, multe si . sanatate multa!

Ioana 21+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Laurina, bine ai revenit! Noul an sa iti aduca muuuulta sanatate si recuperare cu succes! Cand simti nevoia sa te descarci, sa vorbesti cu cineva, noi suntem aici, pentru tine !

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare pe 2009!

Laurina, bine ai revenit! Slava Domnului ca esti bine si ca esti acasa! M-am gandit deseori la tine. Te asteptam sa ne povestesti despre Mihnea, sunt sigura ca ai o multime de nazdravanii si perle de relatat. Despre cum a fost operatia cand si numai daca vrei sa-ti usurezi sufletul, noi suntem aici cu o vorba buna si o incurajare.

Alus, wow, ce veste minunata! Sa-ti dea Dumnezeu un bb sanatos si sa ai o sarcina cat se poate de usoara!

Lili, bine ai revenit! Te asteptam mai des, in masura in care ai putin timp. Pupici pt cei doi fratiori iubareti!

Cami, ce se mai aude cu contul? Ce mai fac dragalasii tai?

Noi am petrecut f bine, au venit la noi niste prieteni buni cu fetita lor de 3 ani si s-au distrat copiii la maxim. Pe la 1 noaptea ii fugaream prin casa sa-i bagam la culcare si sa te tii jaleeeeeeee..au adormit plangand. A 2-a zi, pe 1 ian, alt show, cand au plecat...plangeau unul dupa altul si declarau sus si tare ca se iubesc si vor sa stea impreuna ...am murit de ras toti. Maine Darius pleaca la Craiova la bunici si, de unde pana acum de-abia astepta, de azi-dimineata e amarat rau, ca ar vrea sa stea cu noi, mai-mai sa nu mai plece, de ne era ca a facut tataie drumul degeaba. Zice ca-i pare rau ca nu mai sta cu Ioana si i-am promis ca o sa i-o arat in fiecare seara pe webcam. Fetelor, creste inima-n mine cand vad cat de mult o iubeste. Si ea nu mai poate de dargul lui, o sa ziceti ca-s nebuna, da' cat e ea de mica, atunci cand il vede/aude, zambeste si incepe ca dea din maini si din picioare de bucurie. O alinta in toate felurile, de la expresii preluate de la noi, gen "iubito", "mititico", "papusica draga", pana la unele inventate de el ca "piatra mea pretioasa" , "broscuta mea pufoasa"...ne distram pe cinste cu ei, ce mai!
Parca de vreo 2 sapt e mai cuminte si mai ascultator putin. Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ca pleaca maine, dar trebuie sa-i impacam si pe bunici, totusi.

Pupici tuturor!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mamica_de_mai spune:

sunt Camelia :
am facut cererea de reactivare,nu stiu cand si daca se va face asta (ca tot i-am fatait ba ca nu mai vreau,ba mai vreau...plus ca a fost o perioada libera si pt. ei).
Laura,ma bucur din suflet ca s-a rezolvat cu operatie, iti tin pumnii pentru controlul din martie. Te rog sa ne povestesti cum a fost, cand ai timp
Bertha,suntem bine,multumesc;exact asa sunt si ai mei,o sa vezi ca va fi f. bine (m-am temut ca la cat de nebunatic si neascultator a fost el,o sa fie jaleee mare..)
Lili,se pare ca diferenta dintre copii este f. buna- sper sa se inteleaga,sa se joace si sa se ajute asa tot timpul
Diana,felicitari pentru vointa de a schimba ceva care nu iti mai place si nu face bine familiei tale ; eu te "vedeam" la pediatrie ,dar stii tu mai bine ce vrei sau ce ti se potriveste; sunt sigura ca o sa depui nu numai efort intelectual,ci si suflet pentru pacientii tai! Bafta!
Cum se inteleg copilasii tai, bine din cate stiu si din cate am ramarcat in poze,nu-i asa?
Madalina,ce iti mai fac fetele? sanatate multa Anei, poate ne dai si noua super-schema de imunizare.
Nu am avut probleme pana acum, Sebastian s-a dovedit foarte rezistent la boli (nici in primul an de gradinita-anul trecut- n-a avut nimic mai mult decat cateva zile de muci, desi au fost epidemii de tot felul in grupa si la gradinita lui..Din pacate mucii nu prea vrea sa ii sufle, ci ii inghite -bleah; daca se ineaca cu ei varsa, ca isi poate provoca greata si daca vrea - numai prin "sforta" gandului .
Noroc ca trece usor mai departe, ia o gura de apa si gata..cand era mai mic (si nu numai ,mai face asta si acum, spre deosebire de Stefania care rontaie o bucatica si un sfert de ora..) nu mesteca cum trebuie si inghitea bucati mai mari,la care binenteles varsa tot ce era nedigerat din acea zi- dupa asta manca in continuare, in secundele urmatoare, fara probleme

De frica innecului cu muci, anul trecut i-am pus zilnic ser si Sterimar in nas,chiar daca avea sau nu muci..se pare ca i-a priit...

Nici cu Stefi nu am avut probleme,decat o tura de 2-3 zile de muci care au trecut cu muult Sterimar si ser fiziologic + alta data o zi de varsat laptele..).
Dar cum nu se stie niciodata...
Poate o urmam si preventiv (le-am dat si eu in toamna cate o "schema" naturista - 3 chestii de la Aboca (un sirop cu fructe de padure si niste extracte din propolis)..

Avem poze (si 2 filmulete cu Stefania maimutica- este innebunita dupa scari, cum prinde ca o scapam din ochi,cum fuge sa urce pe ele...)' le gasiti aici

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Cami, vazut pozulici, filmulete. Ce dulce e Stefi! Ma bucur ca ai revenit .

Schema de imunizare e cam "multa" si complexa. In primul rand ia Singulaire timp de 1 luna (sau 3, depinde de control) si Luivac (un fel de Bronhovaxom) timp de 28 zile. In acelasi timp luam 10 zile Osteocare, dupa care 10 zile Isoprinosine (un antiviral) + Boros Plus + vit C + Vigantol si apoi alte 10 zile Multisanostol. In acelasi timp mai luam si ceva homepoat: Silicea si Calcarea Carbonara odata pe saptamana si Tuberculim odata la 6 luni. Dupa cum vezi, sunt multe si pentru Calcemie, care i-a iesit foarte mica. AAA, si in plus o sa incep sa ii mai dau, din proprie initiativa Noni (de la California Fitness) si Biotics Baby pentru ca a luat antibiotic. Ufff, am obosit .

Bertha, ce distractie pe ai tai de sarbatori! Cat sta Darius plecat?

De fetele mele ce sa va zic. Sunt bine. Ana s-a obisnuit cu statul in casa. Dupa ce a terminat antibioticul acum 3 zile, am scos-o cate un pic afara, cand era soare. Am iesit la plimbare toti 4 pe frigul ala. De Drushki nu prea mi-e frica, mai mult imi e de Ana, ca e sensibila acum. In rest stam mai mult in casa. Eu am mai reusit ca ies, datorita sotului meu minunat care ma ajuta foarte mult si m-a ajutat toate zilele astea cat a fost acasa. Stiti cata treaba face si ma lasa sa lenevesc, pune masa, face mancare, sta cu fetele se joaca cu Ana. Si mai mult din proprie initiativa. Parca nu mai e barbatul cu care m-am maritat , dar in sens bun. Sta cu amandoua fetele cate 3 ore ca sa iasa mami la plimbare si nu ma suna deloc, chiar daca plange Drushki. Dar de maine incepe serviciul . Ana s-a impacat cu gandul ca nu prea iese din casa, coloreaza tota ziua, deseneaza...si nici la desene nu se uita. Se joaca singura, cu multa imaginatie. O iubeste mult pe Drushki, e innebunita dupa ea, chiar sta prea mult calare pe ea dupa parerea mea .

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La multi ani!

Am cam disparut de pe forum dar cu motiv. De data asta am facuto io lata, adica pneumonie. Am luat pungi cu medicamente, vizite la doctori etc etc etc
Acum mi am revenit dar am urechiile infundate rau ma cam sperie chestia asta

Inisa e o nazdravana, face numai ce vrea, papa numai ce vrea zice non stop NU, am momente cand nu mai recunosc fetitza cuminte care era o data.. Gradi isi pune amprenta vad.
Acum problmea este ca nu o sa pot sa ma duc so iau pe frig cu Bianca in carca, asa am resuit sa si racesc zdravan. Ma duceam la gradi cu pitica in marsupiu acolo cald de mureai, imbracat una bucata copil care n avea stare( tot cu pitica in marsupiu), traspirat si iesit afara in frigsi zbang pneumonie, oof nici nu vreau sa se inchida iarna asta in casa :(

Bianca pitica e o bebelusa vesela si cuminte

Irinel felicitari, ma bucur enorm pentru tine

Anacami ai doi copii foarte reusiti, pupam pitica vitezomana
In leg cu contul tau nu conteaza cum intri numai sa intri

Laurina ma bucur ca esti bine, multa sanatate

Madutza am vazut pozele cu mandrele tale

Diana bafta cu noua specializare

Bertha m am uitat la pozele voastre si m am speriat prima data la poza cu pitica pictata ( am crezut ca Darius era pictorul)

alus sarcina usoara

Monet, Irinusha, Tnicoleta, Bebe beca, Nally, Iulia, Carmen br, Mephala

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

m-am uitat la pozele scumpilor vostri. doamne, ce copii frumosi ati putut face! sa fie sanatosi si iubiti, o viata intreaga!!

am masurat-o pe lia: are 115cm. si inca ceva: i se misca dintisoru' de jos, unu' dintre incisivi, in stinga cum ma uit la ea, chiar cel ce-i iesise primul!!! m-am emotionat dupa ce mi-o trecut teama c-ar fi prea devreme pentru picat dintii de lapte - am vorbit cu dentistu' care mi-o zis ca dantura de lapte poate incepe sa se 'duca' de la 4 ani incolo; abia la 12-13 ani are cupilu' toti dintii in setul permanent - asta inafara de masele de minte....
i-am explicat ce si cum, i-am aratat poze si articole online. am linistit-o. ii tare interesata, micuta mea. m-o-ntrebat dac-o sa fie singe, dac-o sa fie durere, etc ... doctorita o fac, nu discut!

ma duc sa calc niste haine... ii unu' noaptea. ma cinstesc cu un pahar de vin

pupici! (am mai pus poze )

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Recente 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Imi este . Inca nu mi-am revenit dupa atata stat acasa.

Lili Ma bucur ca treci pe aici. fratiorilor care se inteleg. Eu recunosc intru pe forum de la serviciu. Acasa nu am timp de el.

Laurina Ma bucur ca ai revenit acasa. Refacere rapida si mult succes la controlul din martie. Daca simti ca te descarci povestindu-ne prin ce ai trecut, noi suntem aici sa te ascultam. Mihnunitei

Maduta Sanatate Anei. Acum o tii acasa pana in primavara?

Cami E scumpa foc Stefania. Merge singurica? Oau, e fetita mare si tare haioasa cu bbelusii ei.

Laureta Sanatate multa si fetelor.

Monet Oau, schimba Lia dintisorii! Felicitari. Cred ca e tare emotionant la primul dintisor. Si am vazut si poze voastre. Fotomodel le faci pe amandoua ca stiu sa stea la poze foarte bine si se si distreaza. Ai terminat scoala ?

Berta Distractie mare pe capul copiilor. amorezului.

Noi de revelion am fost la niste amici in bloc. Au si eu doi copii, o fata si un baiat. Noi astia mari am jucat remmy iar cei mici au incins o petrecere in pijama. Bianca ar fi stat chiar pana dimineata de tot daca ar fi fost dupa ea. Pe la trei dim. am coborat la noi si i-am citi povesti pana pe la 4 dim. Seara urmatoare ar fi luat-o de la capat.
Aseara am fost iar pe la prieteni sa ii spunem La multi ani! lui Bitzy flacau mare de 5 ani. Iar printre vorbe si glume ne spune surioara ca Bitzy e de Bia. La care amandoi cu capul in pamant si rosii la fata, au spus ca nu e adevarat.

si sa aveti o saptama minunata

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput