Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
madutza spune:
Nico, bine ai revenit pe forum. Iti simteam lipsa! Mey, la tine e bun situatia. La mine imi spune Ana ca se indragosteste si ca l-a pupat pe un baiat la gradi..... O sa o tin acasa pana in Martie, ca tot sunt eu acasa cu pitica, sa o pun bine pe picioare. Oricum, in februarie vrem sa ne luam un concediu cu tati sa mergem la munte, ianuarie e cu botezul, sper sa treaca repede timpul.
Mona, primul dintisor!!! WOW, ce copii mari avem. Mult curaj Liei-doctorita!
Laureta, bine ai revenit, cu sanatate! Refacere grabnica si ai grija de tine!
Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Am terminat si noi cu distractia; ne-am intors la lucru...
In vacanta a fost tare frumos: am vizitat mai multe orase din Statele Unite (Albany, Worcester, Hartford, Boston). Ne-am reintalnit si cu finii/verii nostri pe care nu ii mai vazusem de cativa ani. De Craciun, era asa de frumos si cald afara, ca a disparut si zapada de pe pamant... O sa punem poze cat de curand pe site.
De Revelion, am petrecut in familie impreuna cu sora mea, familia ei si parintii mei. Pe 1 ianuarie, i-am dat pe copii la grinda, ne-au sorcovit...
Cami, trebuie neaparat sa renunti la ideea de a nu mai intra pe forum. Ce ne facem fara tine? I-am vazut in poze pe micutii tai si i-am regasit dralasi ca de obicei. Am vazut ca au primit cadouri multe si frumoase.
Mona, succes la noua slujba. Si fetele tale sunt niste scumpe, iar tu arati foarte bine. Am si eu o intrebare, dar ti-o voi trimite pe pm, daca nu te superi... Curaj Liei pentru dintisor!
Nico, asa zici, are Bia primul admirator... Bravo ei, iar voi pregatiti-va sufleteste, caci, la asa fata frumoasa, multi vor mai urma.
Laureta, multa sanatate. Sa treaca repede si usor boala si sa te bucuri de printesele tale.
Laurina, multa sanatate. Doamne ajuta sa treaca toate cu bine! Mihnunii tale.
Carmen si Diana, ma bucur ca ati mai intrat pe la noi. Diana, felicitari pentru curaj si scumpilor tai. Carmen, ne este dor sa-i vedem pe printisorii tai cu ochii de azur. Vrem poze!
Va doresc o saptamana linistita si insorita.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)
Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/R51877
bertha spune:
Dragi mamici vesti bune, bagati un ochisor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78843&whichpage=10
Anacami, uraaaaaaa! Bine ai revenit!
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
anacami spune:
Hello !
Multumesc de reprimire !
Bertha,a plecat Darius? cum este?
Iulia,esti o scumpa! astept poze,ma bucur mult ca v-ati distrat si v-a placut!
Despre Monet ce sa mai zic, 3 fete super-frumoase! mami din ce in ce mai adolescenta!
Madalina,chiar ca super-schema; mai ales super-complicata! este de tinut minte!!!Niste calciu le-as mai da si eu.
Stefania a fost depistata si cu hemoglobina mica rau (9 fata de 12 normal), i-am dat Fe Haussman, sper sa o obisnuiesc si cu legumele care il furnizeaza.
Ca se asimila bine cu D3, iar Fe cu vitamina C,nu?
Am si eu o intrebare: inafara de ce mai fac la gradinita,ce mai invata de pe la Tv sau de la voi, copilul vostru face ore de engleza cu profesor? Va d ca Sebi este f. interesat (ma intreaba zilnic cate ceva), a prins f. multe de la gradinita.La cap. gramatica nu cred ca stie nimiccccc..Astazi i-am cumparat o carte simpatica "Invatarea limbii engleze cu ajutorul povestilor" de la Editura Flamingo (o cumparasem pt. o fetita si mi-a placut...).
incerc sa mai fac chestii de gramatica si eu cu el, dar ma gandeam sa faca si cu un/o profesor/a.
Voi ce credeti?
Din primavara vrem sa ii duce pe amandoi la iinot, este un club chiar f. aproape de noi (BabySpa).Stefania vad ca abunda si ea de energie, trebuie sa o consumam cumva si altfel decat prin crize si nervi (si de o parte, si de alta..)
Va pupam si va dorim toate cele bune!
mami de Sebastian si Stefania
" Life is a journey! Enjoy the trip!"
anacami spune:
Laureta,Doamne-Doamne,imi parer rau ca ai trecut prin asta; ai mare grija si in restul iernii, stii ca ai devenit acum f. sensibila..Sper ca fetitele nu au nimic!
Irinusha,unde esti?!?!? vreau pozeee, acum pot sa le vizionez ca am net broadband , nu ce aveam la tara . In curand vreau sa o rezolv si acolo, ca nu se mai poate (nu numai pt. mine..)
tnicoleta spune:
Buna fetele
Cami Bine ai revenit! Referitor la lectii, cam greu cu invatatul, trebuie sa o intereseze foarte mult un lucru ca sa stea sa il invete, altfel nici nu vrea sa auda. Ma gandeam sa o dau la un sport si gasisem un curs de dans dar trebuia sa ma duc cu ploconul la directoarea scolii ca sa o primeasca. Cum cum eu sunt anti-atenctii si plocoane nu m-am mai dus. O sa inerc la primavara.
Iulia Bine ai revenit acasa! Sa va fie de bine distractia.
Bia a ramas tot cu vesnica intrebare "Cand ninge?". Dupa ce a nins putin pe 27 dec. a schimbat intrebarea cu "cand ninge mai mult". De dimineata i-am spus ca ninge si mi-a trantit-o "daca nu a nins mult nici nu ma intereseaza"
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Irinusha spune:
La multi ani!!!!
2009 sa va aduca tot ce va doriti ... dar mai ales multa, multa sanatate!!!!!
Citesc si nu-mi vine sa cred ce copii mari avem ... nazdravani amorizati (pupici Biei si lui Darius), frumoase stirbe deja ... wow!
Maine, poimaine aflam de nunti ;)
Alus, felicitari! SArcina usoara si bb sanatos si puternic!
Cris, pe tine te mai asteptam cu vestea buna si suntem complete! :) Tin pumnii sa stii!
Laurina, bine ai revenit!!!! REfacere usoara in continuare si rezultate bune in martie. Sa stii ca suntem aici, poti avea incredere in noi. Iti trimit pm!
Laureta, saracuta de tine! Multa sanatate!!! Cunosc situatia ... eu doar o data am luata in wrap si m-am miscat si mai greoi ... Iarna asta cu virusi si boli ... de-ar trece o data! Pupam trei fete frumoase!
Cami, de cateva zile ma cacai sa-ti scriu ... imi e si rusine! Ma bucur ca te-ai razgandit ... daca nu-ti place nu mai intra (scuza-ma, nu-i genul meu sa citesc pe alaturi, dar m-a facut Diana curioasa), intra doar la noi :D ... asta sa fie pierderea. Sa-ti spun de engleza: am citit peste tot ca o limba invatata pana la 6 ani se intipareste pe creier, acolo unde se fixeaza si limba materna. Ca cica limbilie invatate mai tarziu se fixeaza in alta parte si cand o vorbesti traduci cumva din limba materna si-i mai greu. Cred ca e adevarat ca si eu mai traduc si acum ... cateodata si invers ;). Asa, sa revin: deci daca gasesti profesor si nu va e greu, da-l la engleza. Ar fi super ptr. mai tarziu. Si nu-l stresa cu gramatica, oricum nu o sa inteleaga ... citeste-i, lasa-l sa asculte engleza, sa vorbeasca ... asa o invata. Si Cris face greseli de gramatica, mai ales la verbe in trecut ... pune "ge"-ul de dinainte, dar forma de prezent, sau o inventie de a lui ... deci a inteles cum merge, dar nu stie verbul, asa ca-l ajut doar corectandu-l ... de explicat n-ar avea rost. Iti scriu oricum, ca am de povestit :D Te pup!
Iulia, asteptam poze!!!
Mona, de frumoasele tale stiam ca-s frumoase ... dar tu esti bestiala! Da-mi si mie reteta ...
Lilisor, bine ai revenit! Am cautat si la voi poze si n-am gasit nimic recent ... vrem sa vedem si noi fratiorii iubareti! pupici!
Diana, iti scriu azi sau maine ... Am vazut frumosii mici ... Timi e leita mamica ei, de Vlad nu trebuie sa-ti mai spun .... dar Timi e o frumusete mare ... si asa mare deja! wow!
Noi am petrecut in familie ... si a fost frumos si relaxant ... si cu prea multa mancare :D ... cica sunt pe cura de slabire, cat m-o tine. Am profitat de bunici si ne-am intalnit si cu prieteni din München, eu chiar cu o veche prietena (o stiu de la 16 ani) pe care n-o mai vazusem de o vesnicie ptr. ca munceste in Grecia/Mykonos - ea-i cehoaica si f. grecofila. Oma a fost la teatru de copii cu Cris, noi l-am dus la cinema ptr. prima oara, ne-am plimbat ... de duminca suntem iar acasa, am intrat iar in priza.
Revelionul l-am facut tot acasa - ca batranii - dar ne-a fost greu sa-i lasam pe astia mici. La 12 am stat cu Melie in brate, ca au trezit-o bubuiturile ... a inceput bine anul ;) Cris a rezistat pana la 1 ... si cred ca ar mai fi rezistat, dar n-am exagerat.
Si cam asa ... azi e liber, de dimineata mergem cu saniuta (ca a nins iar aici si chiar s-a asternut cum trebuie), iar dupa-amiaza suntem invitati la niste prieteni ... Cam asa...
Gata, s-au trezit si baietii, trec la datorie!
Va pup pe fiecare in parte ... o saptmana buna si multa, multa sanatate!
Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie
bertha spune:
Salutare!
Nicoelta, super-tare Bia cu ninsoarea, are dreptate fata, daca nu e cand vrea ea...
Anacami, si Darius pare f receptiv la limbi straine. Stie f multe cuvinte in engleza, numara pana la o suta, stie culorile. Face si la gradi engleza, dar nu mi s-a parut ca a progresat prea mult, a cam ramas cu ce stia de-acasa. La profesor nu ne-am gandit pana acum, nu cred c-ar avea rabdare sa faca ceva organizat. Cat despre gramatica...e greu sa invete corect, cred ca ar reusi numai daca ar auzi permanent vorbindu-se, nu vad cum altfel, atata timp cat n-au cunostinte elementare de gramatica. Si noi ne-am gandit sa-l dam pe Darius la un sport, sa-si consume energia, sa vedem ce gasim prin zona noastra, ca e complicat, trebuie dus-adus siasta presupune timp, al lui tati,in principiu.
Am vazut pozicile, sunt niste scumpi mititeii, seamana bine intre ei. Stefi are aceeasi luminita smecheroasa in privire, ca si Sebi.
Laureta, hai ca se lipesc toate de tine. Sanatate multa tie si galustelelor dragi!
Madutza, chiar ca-i complicata schema. Dea Domnul sa aiba efectul scontat si sa devina mai rezistenta Ana.
Fug, ma cheama datoria.
Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
tnicoleta spune:
Irinusha Bine ai revenit! Chiar lipseau mesajele tale. Ce a zis Cris de film?
Am fost si noi cu Bia pe 1 ian la cinema. Am vazut Bolt. Super film. E 3D si plus dublat in ro. Asa ca a stat Bia fascinata si n-a zis nici car.
Pana acum am mai fost cu ea la cinema dar trebuia sa ii citesc si nu avea rabdare, se plictisea si facea ca titirezul pe scaun.
Bertha Nu e vorba de cand vrea ea, ci de cata. Vrea multa zapada, sa mergem la derdelus, sa facem oameni de zapada, sa se tavaleasca prin ea. Si are dreptate. Si mie mi-e dor de nametii de zapada. Altfel erau iernile pe vremea cand eram mica.
Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
celor ce poarta numele IOANA,ION, copilasi,parinti si bunici!
Ioana de Ralu
Ioana de Bertha
Ioana mami de Rebeca
Sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!
Irinusha,asa stiu si eu, cu cat le invata mai de mici, cu atat este mai bine! lui Sebastian chiar ii place (el pare incantat sa o invete mai bine,mi-a declarat ca se bucura si vrea sa invete si germana si franceza ; noi n-am discutat despre ultimele,probabil are colegi la gradinita care fac si a auzit de ele..).
De multe ori ma surprinde cat de linistit si nemiscat poate sta si cate o zi intreaga,cu conditia sa ii placa ce face (bine ca poate fi si asa/...).Nu stiu cat l-o tine cu engleza,dar si pronuntia mi se pare f. buna, uneori chiar cu accent . Mi-ar place sa faca cu un nativ limba straina (spre ex. la ambasada britanica), dar la fel si la noi , ne este f. greu cu distantele (iar la ambasada cred ca se incepe dupa 6 ani..).
Ma gandeam la cineva care sa vina eventual si acasa, mai gasim 2 copilasi dintre prieteni (este mai distractiv asa)
Irinusha,eu voiam sa ma desprind de tot de DC, nu a fost problema de o polemica
Nicoleta,au mai crescut si ei, s-au mai maturizat.In decembrie a fost si sotul meu cu Sebi la Multiplex, au vizionat Wall-E; la fel, i-a fost cam teama sotului,dar copilul s-a comportat cu muuult peste asteptari..