Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor. Imi cer scuze ca n am sa scriu pt fiecare ceva. Am intrat doar sa imi descarc sufletul facut sute de bucati.
Ne a murit finul si suntem efectiv distrusi.
Baiat tanar frumos, avea absolut tot din toate punctele de vedere era super fericit si o clipa de neatentie si un accident stupid si gata...
Plang in disperare nu imi vine sa cred ca nu mai este. Noi eram frati de suflet ca ne am si botezat in aceasi apa, si a fost dorinta lui sa le fim si nasi de cununie. Cornel plange si el ca un copil.
Era un prieten bun si sufletist.

Oare cum trece durerea asta imensa? Am o multime de sentimente de furie si durere amestecate si tot urlu DE CE?

Adi ne lipsesti

Imi cer inca o data scuze daca va intristez dar voi sunteti prietenele mele.

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de familia indurerata! Imi pare rau pentru pierderea suferita si cred ca iti este tare greu. Noi suntem alaturi de tine! .

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Carmenbr Sa fii sanatoasa, iubita si implinita. Tinem pumnii si pentru bb2.

Laureta Condoleante. Dumnezeu sa-l ohisneasca

Laurina Frumoase replici din partea Mihnunitei. sefului. Tie si sanatate, tinem pumnii sa iasa bine analizele in martie. Si, nu in ultimul rand, felicitari colegilor tai care au aratat atata solidaritate fata de tine.

Cami micutei cu maseluta. Nu stiu ce sa iti zic de aparitia asta ciudata a dintilor.
Terenul l-am scos la vanzare si avem de asteptat.

Maria Nici Bia nu se culca prea devreme, la 9 o bag in pat dar pana adoarme mai trec 2 ore. Chiar daca o iau inainte si o trimit la pipi, sa bea apa, ma asigur ca e satula, tot mai gaseste cate ceva de cerut sau facut. Si cu trezitul dim mai avem probleme. Ca sa nu planga mai intai o trezesc si o intreb daca mai sta putin in pat. Bineinteles ca mai cere 5 sau 10, bine ca nu stie masura timpului, si ca sa o dau jos din pat ii dau un premiu daca nu plange. E si dupa asta intra in scena domnul "HAI, HAI" pentru ca o apuca pipi, si sta de iti vine rau, sau sa manance sau vrea sa isi ia jucarii in masina.

Maduta Sa va trasca micuta crestina. Vaccinul nu se face cand sunt bolnavi pentru ca nu prinde si mai trebuie facut odata.
Nici Bianca nu strange ce insira decat daca ma rastesc la ea. Rar le strange si atunci numai daca stie ca m-a suparat cu ceva si in felul asta isi cere iertare.

Sa va zic de Bia. Satula sa o tot atentionez cand mancam sa stea cuminte, sa nu se joace si sa nu dea pe jos, dar mai ales sa manance in timp util (adica sa nu mai stau inca o ora cu ea sa mance dupa ce termin eu) am instalat o noua regula. Ultimul care termina strange masa si spala vasele. Si cum e ultima la masa se conformeaza. Ei ii place sa spele vasele dar in felul asta pierde din timpul de joaca. E si aseara surptiza, a stat cuminte si nu i-am auzit gurita la masa si oricat s-a straduit tot ultima a terminat. Sa speram ca va tine mai mult noua regula.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetelor,

Ma laudam ieri ca suntem bine...nu e chiar asa. Pai de ce? Ne luptam cu o viroza nasoala. Sa va povestesc....Au venit nasii pt botez de vineri seara. Sambata dimineata nasu se simtea rau: durere in piept, febra, frisoane, tuse...Duminica dimineata, nasa si baietelul lor la fel. Dar au mai stat pt baita de mir. Totul cu febra mare. Luni dimineata pica sotul. Azi dimineata pica Ana cu febra si muci. Asa ca nu am mai facut vaccinul, am dus-o pe Ana la dr. si apoi la mama. Sotul se duce si el la dr dupa 3 zile: pneumonie. O sun pe sotia lui frate-miu sa ii zic, pt ca venise cu copiii mici la botez. Picata si ea. Toti dr au zis acelasi lucru: e o viroza ca la carte care se duce direct in plamani si face foarte repede supra-infecte. Tuturor le-a dat acelasi antibiotic (pe baza de claritromicina), 5 medici diferiti, din Ploiesti sau Bucuresti, dupa caz. Acum sper ca am luat-o pe Ana din pripa, sa nu mai ajungem la situatii grave. Toti dr au zis ca au ZECI de pacienti in fiecare zi cu fix exact aceleasi simptome. Dr noastra de familie a avut ieri 70 de pacienti cu simptomele astea. Eu si Andreea suntem bine, tati in carantina in dormitor si Ana in carantina la mama. Care sigur va lua si ea in cateva zile. Aveti grija de voi si de puii vostri si sa va duceti imediat la dr daca aveti simptomele astea.

Despre sistemul de puncte. L-am adoptat si noi cteva saptamani si a functionat. Acum suntem in pauza. La noi a fost cu stelute roz si lacramioare negre. Diferenta dintre stelutele roz si lacramioare reprezenta nr de dulciuri pe care le avea voie saptamana ce urma.

Nico, sper sa functioneze sitemul vostru cu spalatul vaselor. Mult succes!

Cami, pai slabisem pana la +2 fata de greutatea dinainte de sarcina. Acum am +7, deci am mai luat 5 kg. Ca sa ajung la greutatea mea normala, dinaintea sarcinii cu Ana ar trebui sa slabesc 20-25 kg .

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta sanatate multa tuturor bolnavilor. Anei.

Ca vorbeai de tuse. Bia tot incearca sa ma convinga sa nu o mai duc la gradi. Discutie cand mergeam acasa.
- Mami, am auzit-o pe doamna asistenta cand spunea unei mamici ca nu primeste copii raciti.
- Pai tu nu esti racita.
- Ba da, sunt.
- Ba nu.
- Ba da, uite ca tusesc. (si se chinuie sa tuseasca putin.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

Laureta, imi pare tare rau pentru ceea ce vi s-a intamplat. Sa se odihneasca in pace! Dumnezeu sa-l ierte!

Ce pot eu spune ca sa-ti alin durerea? Nu-l veti uita niciodata pe finul/prietenul vostru, precum nu veti uita toate momentele de bucurie pe care vi le-a adus prezenta lui. De ce a trebuit sa plece inapoi la Dumnezeu? Nu vom stii niciodata si este greu de acceptat ca a trebuit sa fie asftel. Insa durerea prin care treceti va face mai puternici. Bucuria, pe care v-a adus-o, v-a facut mai buni. Ranile se vor vindeca (cu timpul; peste mult mult timp...) si va ramane amintirea unei persoane dragi, care va vegheaza din ceruri.

Sanatate multa tuturor (puiuti, mamici si tatici) si tuturor piticilor (frumosi si inteligenti).

Va doresc o zi linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

laureta condoleante
Madutza pupici si sa va faceti bine. Toti.
Carmen La multi ani!
Despre Alex va spun ca comporta ceva mai bine (de cand a plecat mama ).
Teoretic el ar dormi la pranz (adica sambata si duminica doarme cate doua ore) dar doamna educatoare imi spune ca nu adoarme decat daca sta langa el. Dupa cercurile pe care le are seara in jurul ochilor se vede clar ca nu doarme.
El adormea de obicei in jurul orei 10. Acum il bag in pat pe la 9 far un sfert asa si ii mai citesc cate o poveste si ramane acolo nu se da jos din pat, dar il aud foindu-se, inca nu e obisnuit dar adoarme pana la urma si nu se mai trezeste noaptea sa vina la noi => dorm si eu pana dimineata ceea ce ne asigura un fond mai relaxat :) dimineata. Incerc sa-l fac sa se imbrace singur: mai un concurs, mai o joaca, il mai ajut si eu cate un pic. Si saptamana asta a fost bine in fiecare dimineata.
Cat despre strans ce insira... inainte sa mergem la baie i le fac teanc pe toate de ni le-a intins in sufragerie/bucatarie/hol si ii spun ca trebuie sa le duca la el in camera ca altfel le duc eu la mine in camera (unde nu mai are acces la ele) si le duce. Am incercat sa-l conving sa le si stranga dar daca sunt mai mult de 3 n-am nici un succes (asta e, mai lucram de aici).
Anacami de la ce varsta sunt activitati la palatul copiilor? si de unde putem afla? (eu sunt paralela la astfel de lucruri)

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Buna seara!

Stiu ca n-am scris de o mie de ani, dar am citit zilnic, asa ca sper ca n-o sa ma trageti prea tare de urechi.

Am citit ca vobiti de activitati pentru copii si vroiam sa va spun ca la Fundatia Dan Voiculescu se fac tot felul de activitati pentru copii (dans, muzica, pictura, teatru, etc.). Cristina merge la ei la clubul de pictura si in curand si la dans. Ea a mai fost la dans in alta parte dar am renuntat ca s-au mutat si era incomod de ajuns.
Ea mai merge si la patinaj, de fapt azi a fost prima lectie, la Liberty Center.

Samabata trecuta am fost la Sinaia si am pus pitica prima data pe schiuri si i-a placut, asa ca o sa mai mergem.

In rest suntem bine, maimutica merge la gradinita de toamna trecuta si ii place foarte mult. Sper sa reusesc sa pun si poze de la serbarea de la gradi.

Laureta, condoleante! Dumnezeu sa-l odihneasca.

La multi ani Carmen!

Acum am fugit ca ma da ea la o parte de la calculator.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze 2008 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Multumesc mult de urari.
Irinusha-"mamica cu suflet", Nicoleta (fara de care subiectul ar fi murit de mult), Maria si Paloma. Sunteti tare dragute. Pupati piticii mofturosi din partea lui Eric, care e un alt copil neastamparat. Trebuie sa-i spunem de 10 ori un lucru pana il face, parlamenteaza cu mine din plin si de ce, si trebuie sa fac asta si una si alta...avocat il fac.

Laureta , condoleante.

Din pacate eu nu prea pot sa stau prea mult pe internet, situatia pe aici prin State nu e prea roza, se fac disponibilizari in masa, in toate domeniile. Nici un job nu mai e safe. Sper sa supravietuim anului asta. Sper sa ma intelegeti si sa nu va suparati.

Multumesc inca o data de urari si trimit multi pupici la mamici si la pitici.

4 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

am fost ieri la doctor, am incepyut ieri saptamana a 10, termenul il am pe 24 august, ma simt destul de bine, sotul ca sa pot traduce mia cumparat masuta speciala pentru laptop, pot sta in pat sprijinita si sa traduc fara probleme. Vineri ma duc la analize, voi trebui sa beau glucoza, , nu/mi place acest gand, dar trebuie sa exclud diabet in sarcina, cu Julia am avut. Cam atat pe la mine.
Julia st acasa, la noi este vacanta in scoli, si la gradi vin putini copii, deci 2 saptamani a stat acasa, de luni la gradi, daca nu va tusi, a cam inceput sa tuseasca si iar nu stim daca alergie sau o ia gripa. In Polonia este un virus al gripei care ataca fara sa intrebe, in policlinici este plin, cate 30-40 pacien'i pe zi, dac nu mai mult.

Pupici la toate si sper ca in curand sa mai trec pe la voi.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput