Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetele.
Io tot mucioasa, ce sa mai iau ca am devenit ca un copil de gradi raceala dupa raceala
Inisa a facut a seara cea mai mare boacana de pina acum, in 2 min cat i am facut lapticul Biancai ea a avut grija sa i turneze pe gat sticlutza de vigantol. Asa ca la ora 23 io sunat toate spitalele de pediatrie, 112, Toxapel, Medicover, doct de familie ca sa stiu ce sa fac o duc la spital sau o las in pace. Nu va spun ca doct de la 112 imi citea dintro carte ce inseamna supradozajul ( de parca nu am citit prospectul). Toti mi au spus so las asa in afara de Budimex care m a pus so imbrac si sa mergem acolo. SA tot familionu inclusiv Inisu vinovat de am dus la Budimex.
Ne au bagat la resuscitare cu aparatele alea care piuie si i au masurat oxigenul, pulsul, ascultat plamani inimioara, cantarit (!!) si .. a casa.
N am fost desteapta sa o fac sa vomite pe loc si gata, efectiv m am blocat
Asa ca acum nu i mai dau vigantol vreo 2 sapt. Cei de la Medicover-urgente m au sunat inapoi si mi au recomandats a merg zilele astea sa i dozeze in sange cat are vit D, dar n as intepao

anacami am mai zis ca ai doi pui dulci foc

bertha apropo de scarbici, io m am plictisit a casa, dar stiu ca daca merg la servici o sa vreau sa stau cu printesele, greu si asa si asa

Bebe Beca cum te simti cu burtica? Am gasit niste poze mai vechi de la Babyexpo, cu Rebeca si Inisa ce mici erauuuuu

Iulia foarte frumoase pozele si pitici.Cum se mai simte Davidutz? In leg cu sensibilitatea Inisa e foarte atenta la TV si tine minte, ea tine in ea dar observ ca a markata cand imi pune a doua zi intrebari multe

Nico pupam piciorus mic

Irinel cum esti cu burtica?

Irinushaaaa

Maria ce a crescut Alex, e total schimbat, eu il tin minte mic si vitezoman

Laurina cum te mai simti?

Alus pupam printesa blonda

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Am un somn in mine si o scarba de servici. Aseara am stat pana pe la 21.30 ca sa trimit revista la tipar. Bineinteles ca m-am intors cu Bia de la gradi. Domnisoara a primit iar un set de carioci, coli A3, sendvisuri si alte cele. Deja e ca la ea acasa la servici. A facut desene colegelor si s-a semnat pe ele. No, acum ma mandresc si eu ca stie sa scrie Bianca.

Iulia baietilor frumosi. Mi-au placut pozele voatre. Cum se simte David?

Cami Io, nu am luat asa ceva pentru ca Bianca este foarte precauta. Pe ea nu a tentat-o focul sau apa fiarta. Si statul la gramada are un avantaj, in caz de accident daca nu am eu are altul ceva pentru prim ajutor. Bine, nici nu ma culc pe o ureche ca are altul, io sunt blindata cu de toate dar de arsuri mi-a scapat.

Laureta A vrut fata sa iti dea o mana de ajutor. Dar sticluta de vigantol nu are picurator? Parca asa erau. Bine ca nu e foarte gav. fetita cea micuta.
sanatate

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Laura draga, astea da emotii. Cum ati reactionat la adresa Inisei? O fi vrut sa fie grijulie, mititica....

Burtica mea creste, am contractii si indicatia de a sta linistita cat mai mult, fara efort, etc... Mai este putin si se termina si iar o sa simt lipsa burticii, acum sunt

Ma solicita bebelusul mare...

Ioana 24+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MariaG spune:

Laureta Alex nu mai e mic si vitezoman, acum e mare si vitezoman. Si incapatanat.

Eu am observat ca am chef sa "spun" ceva pe aici numai cand sunt vesela sau e de bine. si cum in ultimele zile ma simt ca intr-un razboi perpetuu cu Alex nu-mi mai vine sa zic nimic.
Asa ca va pup dulce pe toti si va urez zile usoare.

Maria

http://cealalta-realitate.blogspot.com/
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Buna dimineata fete dragi!!!

Ma mai stiti?

Scuze de tacere, dar am o stare de-mi vine sa ma bag in pat cu n paturi pe mine si sa mai ies la lumina cand infloresc pomii .... asa ma deprima anotimpul.
Ieri aveam planuri mari - barem sa ies cu fi-mea in oras sa cumpar zahar :) - si a tinut-o intai intr-un nins, care s-a transformat in lapovita, dupa care ploaie ... si dupa Cris ne-am dus cu masina ... am reusit doar sa fac un ocol sa trec pe la o farmacie sa-mi iau picaturi ptr. nas (le consumasem cu o noapte inainte incercand zadarnic sa-mi dezfund nasul ... tot pe gura am respirat, plus ca l-am tinut pe Boby intr-un sforait ... fi-mea nu s-a exprimat in privinta asta ;)) ... dar am constatat mirata ca au inchis si astia ... altii, care au dat-o in bara in frumosul Ingolstadt .
Singurul lucru frumos a fost ca am vorbit cu Nally ... nazal binenteles (seara mi-a adus Boby 2 sticlute de picaturi ptr. ca l-am amenintat ca-l mai sforai o data in cap de uita ;)) ... si a asistat saracuta de ea la urlete de balauri, care se incaierau pe o foaie de hartie ... i-am spus eu ei ca asa urlete o s-o astepte si pe ea ... mai vorbim noi :)
Asa a fost ziua de ieri ... sapt. trecuta am fost de miercuri la bunici ... Cris era virusat (dupa 2 zile de gradi .... pot sa plang?) si cica contagios si eu cuminte am zis sa-l tin departe de alti copii, sa ne viruseze doar pe noi, ce a si reusit cu succes. Data viitoare fac pe nesimtita si de-i bine il trimit la gradi, ca am vazut ca asa se face, nu-ti pasa de ceilalti copii ... pot si eu, va asigur! Dar nefiind programata iesirea la München n-a avut Oma timp, asa ca a trebuit sa ma ocup eu de balauri, n-am putut sa-mi realizez visul cu patul si paturile ...
Deci cam asa starea mea ... v-am citit in schimb, am vazut poze ... dar n-am avut chef de scris ...
Sper sa-mi mai schimb moralul in week-end-ul asta, ptr. ca mergem iar la München si de data asta mi-a promis mama ca sta cu zmeii mei, sa mergem si noi la cinema ... ceva acolo in doi, sa ne mai recreem si noi putin. De abia astept ...

Si sa nu uit, multumiri (multe, multe, multe) ptr. aprecieri ... sunteti niste dulcele, iar noi toti frumosi, inteligenti (se vede din poze, asa-i?) ... si eu sunt cea mai cea din toti 4 ... hai, puteti sa ma mai laudati, nu ma supar!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Asa ... sper sa nu uit pe nimeni ...

Simona (cius)!!!
Sanatate si tot ce-ti mai doresti!
Ce mai faceti? Cum mai creste Victoras?

Cami, mi-am dat seama aseara ca mai aveam de povestit ... deci te mai astepta vreo 2 pagini DIN A4 :D
Pupici!

Bertha, am citit si eu povestea nasterii ... m-am bucurat de rezultat, dar si intristat ca nu s-a schimbat nimic (in bine barem) in spitalele noastre. E de jale, dupa parerea mea ... daca mai stateai putin nasteai natural ... bine ca te-au chinuit de 2 ori. Dar e bine ca s-a terminat cu bine ... si bravo ptr. Darius! Al meu nu cred ca ar fi rezistat ... e nasol cand esti singurel si n-ai ajutor ... cunosc sentimentul. Si am vazut si ultimele poze cu ochioasa Ioana, e o frumusete mica ... si io mor de invidie de nu mai pot ca a ta are ochi albastri! :)

Laureta, sanatate multa! Trebuie sa fi cu ochii in patru la cei mici :D ... bine ca erau doar vit. in sticluta aia ... Am vazut pozele si fetele au dreptate, Bianca e leita tati, dar e si ea frumoasa ca Inisa, doar ca altfel :) Oricum, are tata cu ce se lauda!

Ioana, stai cumintica in patut si ai grija de bb-lina!

Vanesa, frumos ati facut! Mie imi place mai colorat, dar recunosc ca mi-a placut si cum ati facut voi ... barul m-a dat gata, nu i l-am mai aratat lui Boby ca deja ma bate la cap ca vrea si el. Iar tu arati excelent! Si semeni mult cu nasa lui Cris, aceeasi aliura de doamna frumoasa si pusa la punct. :) Andu mi s-a parut neschimbat, dar Cata e mare, mare!

Maria, bine ai revenit ( a doua ;))! Vazut Alex, nu l-as mai fi recunoscut, baiat mare! Te-am intrebat si data trecuta: ce-i cu copacul de hartie? Si sa stii ca eu reciclez :D
Ti-am citit si blog-ul ... dar mai scrie, ca-mi place! :)

Alus, tot binele ptr. burtica! Frumoasa domnisoara model ai!

Laurina, mi se pare normal ca esti precauta ... am trecut si eu printr-o operatie, stiu ca-i greu. Ai grija de tine in continuare! Si stii unde ma gasesti!

Cris, te asteptam cu vesti bune!!! Pupici cumintelei mici cu nume frumos! :)

Nico, pupici pe picior! Nasol, nasol ... vezi ca doare rau! Cand eram la gradi m-a oparit un baietel cu lapte fiert, tot pe picior ... tin minte si acum ca a fost crunt. Asa ca acum ai putea sa-i dai si ei multe, multe buline bune ptr. ca a fost fata curajoasa. Iar de cuminte e sa stii ... al meu n-ar sta cuminte asa la servici! Pupici dulcetei mici!

Iulia, da, suntem si acum!
Faine poze ... unde a fost chestia aia cu baloanele? Era Tommy bagat tot intr-un balon mare ... v-ati distrat bine! Cum mai e David?
Si asta da vacanta! Bravo voua! SA va faceti de cap! Am inteles bine ca o sa mergeti doar voi 2? SA-mi saluti si mie Londra ... ce mai mi-ar place. Paris, ca Paris, dar parca tot Londra as mai vrea ... dar neaparat sa te mai apleci si ptr. mine in fata lui Napoleon ;)
Si ca sa ma dau si eu mare: de sf. Valentin mergem si noi in 2 (un week-end prelungit) la Dresden ... cadoul meu ptr. noi2 de Craciun. Sta mama cu balaurii si noi ne distram ...
Iar de ziua noastra (noi facem in martie 13 ani) ne-au luat ai mei tot un week-end prelungit la un castel de lux ... aici doar o sa lenevesc ... Singura chestie nasoala e ca o sa fie frig ... am mai tremurat eu o data in Hamburg, dar asta e ...

Am uitat pe careva? Sper ca nu ...
Si repede - ies cu demolatoarea mica afara - ceva si despre al meu nazdravan:
Are sigur pana in 110 cm (Ioana, Rebeca nu-i singura micuta deci) si ne tot chinuim pe la 15-16 kg de ceva vreme buna.
Dintii ii are buni ... parca am vazut eu ceva intre doi dintisori, dar nu stiu sigur ... trebuie sa ajung la dentist, dar cand poate sa stea careva cu Melie, ca sa ma ocup doar de el nu sa mai fug si dupa domnisoara. Sper sa reusesc curand ...
Citim in fiecare seara o poveste (cu animale, despre dinozauri/oameni maimuta sau alte chestii), doar daca s-a facut prea tarziu si e obosit sarim peste. Cand merge la gradi il trezesc la 7.30 (dupa care stam intr-o graba ... grr!) si il bag in pat la 21.00, la 21.30 doarme deja ... de mai doarme ziua (rar si fortat) il culc si eu la 22-23.00. Doarme singur in patul lui (doar la bunici doarme cu Oma si OPa si sta si acum cu mana in parul lu' Oma), dar adoarme doar cu mine (sau Oma cand am norocul sa fiu la ei). Melie in schimb adoarme singura ... ce bine-i asa!
Papa tot prost si tampenii, zice la la 5 ani o sa pape si supa ... s-o vad si pe asta!
Ii plac in continuare cartile, se joaca la computer (mai bine decat ta-su) si la xbox, i-am facut un abonament la jocuri educative de copii, unde invata litere, cifre, sa socoteasca, engleza, sa recicleze ;) ... Il duce Oma in fiecare week-end la teatru de copii, week-end-ul asta cica or sa meaga la cinema, desenele cu catelul ala, nu mai stiu cum ii zice. E un mare rasfatat si mai face crize cateodata, cam des ...
Ce-mi place e ca cei doi se iubesc, C. e idolul lui M., el e cam stresat si imi e mila de el ca se tine sor-sa dupa el ... dar sa-i vedeti cand il luam de la gradi, e in stare Melie sa-i dea pe toti jos sa ajunga la Cris sa-l ia in brate (si se aude doar un A, a, a ascutit :)) si mare dragoste pe ei ptr. cateva secunde ... dupa care se cearta ca chiori pe aberatii ... se mai si altoiesc. Insa are grija de ea, si de la el putere chiar. Am lasat-o o data sa planga ca nu ne mai intelegeam cu ea si a linistit-o Cris, dupa care a venit la noi ca ei isi cauta alti parinti, ca noi suntem rai de o lasam sa planga .... si de fiecare data cand se loveste o face sa rada cu tot felul de sotii, iar ea vina sa-l mangaie de plange si plange cot la cot cu el ... E bine, dar si cu urlete! :)
Si Cris e f. sensibil ... noi nu il lasam sa se uite la filme de maturi, mai ales cand e cu sange ... il lasam pe programul de copii si de am vreun serial il inregistrez ... am program de voie dupa ce culc copiii si ma uit atunci la tv. Prefer asa, ca am vazut ca doarme prost, are cosmaruri de vede ceva brutal.
Gata, ca am facut abuz, s-a plictisit fi-mea pe aici si mai am si treaba ... rar, dar si cand ... :D
Va pupic, sanatate multa la puiuti si mamici ... si cam intr-o saptamana asa ... :)
Numai bine!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Buna fetelor,

In primul rand, multumesc mult pentru aprecieri.

In al doilea rand, David se simte mult mai bine, multumesc de intrebare. Ii mai curge doar un picut de tot nasul, dar greul a trecut. Ieri am patit alta minune cu el. Cand l-am luat de la gradinita, educatoarea mi-a spus ca i s-a parut ca David ar avea nasucul cam sensibil (a incercat sa i-l stearga si David a plans). Cum David a fost bolnavior, mi s-a parut normal, caci i-am tot sters nasucul care curgea, deci mi-am zis ca este iritat si va trece. Ajungand acasa, mi-a atras atentia ceva alb care iesea doar un pic dintr-o nara. Ce credeti ca avea micutul in nasuc? O boaba de fasole. Din fericire, prea mare ca sa o respire si destul de mica, asa incat sa o pot scoate cu usurinta. Educatoarele nu si-au dat seama de nimic.

Irinushule, jocul cu bulele de sapun s-a petrecut la Boston, la Muzeul copiilor. Este unul dintre cele mai mari muzee de acest gen din lume. Din nefericire, era mare aglomeratie acolo, copiii si parinti cat vezi cu ochii, deci nu prea am putut sa ne distram in voie.

Ca sa raspund la intrebare, nu, nu mergem numai noi doi, ii luam si pe copiii. Cum as putea sa-i las acasa? Deci, nu vom avea parte de prea mult romantism, mai ales ca ne vor insoti si socrii... Asta este...

Legat de televizor, sa stii ca televizorul la noi este 98% din timp pe desene animate. Eu ma uita la televizor intre 22:30 si miezul noptii, dupa ce s-au culcat copiii. Copiii nu vad niciodata nimic violent sau de acest gen la televizor. A fost un accident. Dar, sa stii ca episodul respectiv nu era violent deloc... Si acela a fost doar un exemplu legat de sensibilitatea lui Tommy (vezi citatul de la semnatura). Asa este el, foarte foarte sensibil. Si ma tem ca va suferi mult in viata.

Distractie placuta si voua in calatorii. Suna foarte bine.

Nico, pentru Bia cea cuminte si felicitari pentru scrierea numelui. Tommy stie de mai mult timp sa-si scrie numele, dar, ca toti baietii, nu prea se omoara cu caligrafia.

Cami, i-am vazut pe puii dulci in poze. Sunt tare draguti!

Va doresc o zi frumoasa si linistita.

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

Laureta, uf, bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. Ce sperietura! micutei Nicole si Inisului vinovat (cred ca i-a parut tare rau, micuta, dar sunt sigura ca era convinsa ca te ajuta).

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/66Q6Lo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Maria Nu te mai supara pe Alex asa de tare. Si noi avem probleme cu ei. Nu departe de aseara si azi dimineata Bia m-a supat rau. Aseara s-a luat la cearta rau pe o jucarie cu verisorul. Nu se mai certasera de mult si aseara a iesit cu scantei, iar jucaria nu era a niciunuia dintre ei. Azi dim i s-a pus pata ca vroia sa se imbrace singura dupe ce imi facuse deja recital sa o imbrac eu.
ca sa te mai inveselesti

Irinusha Bine ai revenit! Chiar daca nu esti in apele tale. In primul rand, sanatate la toti.
Apoi cu dusul la gradi, eu zic ca daca nu are febra, diaree sau varsaturi il poti duce linistita. Cu tuse si muci am dus-o si eu pe Bia, am tinut-o acasa doar daca a fost mai grav si urma tratament. fratiorilor sensibili care se iubesc.
Legat de buline, am renuntat la ele pentru ca pur si simplu prefera buline negre, chiar le cerea, numai ca sa nu faca ce o rugam. I-am explicat ca jocul consta in a o determina sa faca ceea ce trebuie si sa asculte. Se si auto pedepsea numai ca sa nu faca ca mine sau ca tati.
Distractie placuta in we si in minivacanta de indragostiti

Ioana pe burtica si ai grija de tine.

Iulia De unde avea boaba de fasole? Bine ca ai vazut-o la timp si ai scos-o. pe nasuc. Distractie placuta in vacanta, iar daca merg si socrii, de o seara in doi poate veti avea parte.
Bianca de anul trecut stiea sa scrie BIA, cu litere mari, si nu vroia sa ma lase sa ii arat si alte litere. Pe N si pe C le-a invatat de la Stefi. Se joaca impreuna si scriu biletele, cand are chef intreaba si Stefi ii arata. Dar sa nu crezi ca face litere frumoase, sunt strambe si pocite, dar facute de manuta ei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Irinusha, bucataria este galben (lamaie dar puternic) cu maro, sufrageria mica este lemn natur cu bordo, dormitorul lui Andu o sa fie (peste 2 saptamani) alb murdar cu maro inchis spre negru, iar dormitorul nostru il vreau alb cu mult rosu.
o sa pun poze dar nu am apucat.. asta apropo de colorat.
livingu;l mare este intradevar foarte "uniform" dar asa am vrut ca sa fie mai rustic.
va pupic
ps multumesc de aprecieri, dar am de dat jos vreo 4 kg de care o sa ma ocup din februarie cand incep sa ma duc iar la sala
iar copii mei chiar daca par ca s-au apropiat ca varsta se comporta ca doi

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://picasaweb.google.com/cristina.avi69/GuraHumorului

Mergi la inceput