Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (56)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Seara buna si de la noi!
Imi pare rau ca nu pot scrie mai des…….insa mai nou abia apuc sa va citesc seara darn u pot sa si scriu pt ca tastatura face mare zgomot si numai ce il aud pe tati ca tipa la mine….
Andrada79, Mihaser…….Va multumim din suflet pentru urari. Nimeni in afara de tati si de voi nu si-a adus aminte ca azi Deliuta a implinit 7 luni
Miss, Socrate……..lasa ca va obisnuiti voi si cu program de somn noaptea intreaga. Socrate tu erai obisnuita……lasa Miss ca o sa te obisnuiesti si tu..
Anisiap, felicitari pentru burtica si….pentru curaj. Eu vreau sa imi vina curajul pentru al doilea……de al treilea nici nu ne-a trecut prin gand….
Gabitzam……..te rugam, da-ne si noua tabelul acela cu introducerea legumelor si fructelor…si eu am uneori intrebari referitor la asta si in loc sa ma docomentez…..nu-I maid au cupilului si gata. Mai comod.
Elenuca ce printesica ai tu acolo…..mumoasa, mumoasa.

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Si am uitat sa-i transmit Elenucai pentru sot, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!

Deliutza Broscutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

elenuca, andree, bratafel vazut poze frumoaseeeeeeeeeeeeeeeee!

elenuca ti-am trimis mailurile cu fisierele. Sper sa fie ok! Nu stiu ce sa zic legat de votat de ce nu merge?????

http://video.mami .ro/video/Andrei_Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

iulia ma bucur ca esti ok ca ne bagasei la idei! bafta la consepct!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Bonsoir si de la noi,

Ne-am adunat de pe drumuri......am fost la ai mei, apoi la Maternitatea Giulesti ca a nascut prietena mea buna un baietel frumos de 3,600 kg si 54 de cm!!!!! Asa m-am emotionat vazand proaspetele mamici venind cu greutate de la alaptat, cu fetze surprinse de noua lor viatza probabil, vesele dar obosite, nedumerite si ganditoare, intrebadu-se probabil de ce nu vine lapticul sau de ce bebe nu suge....sau , sau, of Doamne!).

Apoi am trecut pe langa Piata Constitutiei, am vazut targul de CRaciun cu multe luminitze si casutze de lemn, ne-am oprit si l-am vizitat. F dragutz, cu toate ca si multe prostioare, dar Stef vroia sa-l mai scoatem si a 3-a oara pe Vlad azi afara si m-am conformat. In afara de faptul ca am tremurat de frig si ma intreb cum o rezista copilul asta (sa dea Domnu sa fie merei asa de rezistent), mi-a placut.

Simo, da , recunosc, mi-a facut pofta Anisiap de bb2, aveam oricum pofta asta si inainte, dar trebuie sa ma gandesc cum e mai bine si cand e mai bine. Nebunia cu job-ul sa zicem ca mi-a trecut, ramane pb refacerii totale a organismului meu si nu mi-am putut raspunde la intrebarea cum e mai bine: diferenta mica intre frati sau mai e mai bine de asteptat cativa ani ?

Laurita, ai fost superba la petrecerea de Craciun! Imbracata f frumos, cu mult bun gust. Si mie mi-au facut cu ochiul ciorapii tai!

Elenuca, ati fost doua fete frumoase si elegante!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Salutare fetelor de la -30 de grade! Brrrrr, tati a venit aseara inghetat, cu toate ca avea si cagula pe fata si gluga si fes, era vanat de frig.
Maine o luam de la capat cu zapada cat cuprinde, macar ne consolam si noi ca vom avea un White Christmas. Desi aici de doi ani avem si un White Easter. Asa as vrea anul asta sa ma teleportez pe o plaja undeva! Am zis ca nu ma mai plang, insa nu pot, dupa cateva zile de stat asa in casa, ma ia cu depresie. Sper numai sa treaca repede astea trei luni si sa mergem in sfarsit in vacanta. Desi sigur cand o sa vina si luna iunie si o sa ma intorc la servici am sa plang eu dupa zilele astea, asa friguroase. Mai ales ca cine stie ce ma mai asteapta, am inteles de la colege ca se fac reduceri masive de personal, deh, criza financiara...
Eu sunt racita cobza, azi nu mai aveam voce, vorbeam cu piticul si se speria de mine! Tati are infectie in ureche, a inceput si el sa stranute si cu toate astea bullina mea nu are nimic, sa dea Dumnezeu sa fie sanatos in continuare, eu ii bag tzatza la greu pentru imunitate, sper sa ajute. Ori o fi injectia aia scumpa pe care o face in fiecare luna, cine stie?

Am vazut o gramada de poze frumoase, am vazut cum piticii de Laura, Gabitam si Elenuca au fost vedete pe la petrecerile de la firma, am vazut pe micul Vladi de Adidana deja pe olita, pe Eliana de Mihaser o Craciunita simpatica, pe Bianca de Bratafel o frumoasa si pe Ericut de Andree27 un scump in albastru. Ce mai, mi-am mai incalzit si eu sufletul cu mladitele si mugurasii nostri!

Anisiap felicitari! Chiar ne intrebam noi pe aici cine va fi prima graviduta! Sarcina usoara, sa fie totul bine!

Stefany sa-i fie de bine marul, cum bine zici! Cu morcovelul nu e bai, mai insista, poate nu-i place gustul. Al meu papa tare bine combinatiile, cand ii dau leguma simpla se cam stramba. Oricum la inceput jumate era pe babetica, jumate prin cap, daca lua si el 3-4 lingurite eram multumita. Incet incet se diversifica el.

MIssP wow! Am gasit mesajele mult-asteptate! Vad si eu ca ai nopti mai bune. Stii ca si al meu de o bucata se trezea din ora-n ora sau chiar din jumate-n jumate de ora. De doua nopti insa doarme dus pana pe la 2 noaptea si apoi de la 2 tot incepe sa se trezeasca pana pe la 6.30. Insa am ajuns sa ma declar multumita si numai cu partea aia de la 10.30 la 2. IN schimb doarme ziua, dimineata cam 3 ore si ma pun si eu repede repede cu el.

Kristinik bine-ai revenit! Multumim ca ne-ai adus aminte de site-ul lui Teo, ca asa am gasit si eu meniul de Revelion.

Cleo mi-am adus aminte, cum s-a adaptat tati la noul loc de munca?

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

mi_bebelina, tabelul se gaseste intr-o carte electronica pe care am trimis-o si pe contul comun mai demult, ceva cu "Diversificarea alimentatiei". Trebuie sa fie si acum pe mailul comun, este un document pdf.

Raducu mi-a dat si mie raceala, m-am scos

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna seara, dragi mamici.
Suntem noi pe-aici si va rugam sa ne primiti in gasca voastra vesela. Noi suntem MamiDani si Ducu-Vladucu, respectiv Daniela, mamica lui Vlad-Andrei, nascut in 23 iunie.
Foarte mult imi doresc sa am cui sa mai cer un sfat la nevoie, toate prietenele mele au deja copii mari, deh ... noi ne-am hotarat mai greu, iar acum ne intrebam "ce ne-a luat atat ?".
Astazi am avut eveniment : am inceput diversificarea. Vai, imi era groaza de acest moment, insa l-am trecut cu bine. Am inceput cu un piure foarte subtire de morcovel. A cam strambat din botic pustiulica insa a papat o lingurita. Vad maine cum se mai comporta. Pana acum a papat numai lapte de la mami, nimic altceva.
Foarte curioasa sunt : voi unde-i lasati pe pitici atunci cand aveti de trebaluit ? Eu plimb carutu' prin casa, intr-o mana aspiratoru' (sau mopu', dupa caz) si in cealalta caruciorul. Acum o sa incerc sa-l mai asez in scaunelul de masa. I-am cumparat si tarc de joaca dar inca nu l-am asezat in el pentru ca nu sta bine in fundulet, fara sprijin "da in nas".
Ne scuzati, ne retragem la nani. Noapte buna la toti bebelusii si odihna placuta mamicilor.

Mergi la inceput

Andrada, am reusit intr-un final sa ma inregistrez pe reclama mascata//avertizare. Apoi l-am cautat pe Tiberiu si l-am gasit, am gasit si filmuletul dar nu gasesc butounul "voteaza!". Oi fi eu prea obosita? Poate ma indrumi tu....

Doloress, Gabitzam, sanatate multa!!!!

Vlady

Mergi la inceput

Danicris, bine ai venit in gashca! Si pe baietelul meu il cheama Vlad-Andrei , numai ca e cu vreo trei saptamani mai mare, noi am inceput demult diversificarea, eu nu-i mai dau san de pe la 4 luni jumate si s-a acomodat cam greu dar acum suntem pe drumul cel bun! Succes si voua!

Laurita, m-am tot tinut sa te intreb, de unde ia Bogdan mancarea aia arabeasca de care ne-ai spus? Vrem si noi, chiar i-am povestit lui Stef in seara asta de arabescul vostru. Noi ca am comandat un chinezesc si ii ziceam ca m-am saturat mai vreau si altceva!

PS DAnicris, am uitat de fapt sa-ti raspund la intrebare, cand am treaba, eu de ex il las pe Vlad pe jos in dormitor sau sufragerie, in patutul lui sau in scaunul de bucatarie. Bineinteles nu rezista prea mult si atunci tot schimbam pana cand nu mai rezista decat in brate si atunci am doua solutii, depinde probabil de starea mea de spirit: ori il las sa planga pana cand eu termin treaba, in ideea ca trebuie invatat sa aiba putina rabdare, dar cred ca slabesc un kg atunci de stres. Ori daca nu rezist si nu rezist, cu el in brate intind rufe pe franghie, fac laptele, pun rufe in masina de spalat, raspund si vb la telefon, etc. Dar cred ca mai corect e sa-i lasam un pic singurei.

Vlady

Mergi la inceput