ati patit sa nu va vina indemnizatia intr-o luna??

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu i-am primit pe card pe data de 26 dec. Data normala in care intrau era 17 dec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Probabil cei de la "Directia..." au facut ordinele d eplata, numai ca BCR-ul (cu programul lor "de stat" ... n-am o parere prea buna despre banca cu pricina... si nici despre angajatii lor, pt. ca numai de oameni sictiriti m-am lovit... dar ce sa-i faci daca astia nu mi-au dat prea multe variante in a alege banca unde sa ma contul... asta-i alta discutie) probabil si-au incheiat programul pana sa apuce sa opereze ceva...
Eu totusi cred ca luni, marti vor fi in cont... dar eu sunt optimista... asa ca sa nu ma credeti...

Lala_D de unde stii ca atunci au intrat in cont? Mi-e greu sa cred ca au lucrat pe 26 Atunci ai verificat tu cardul sau ai un extras de cont?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Pe 24 dec la 16.00 nu erau , pe 26 dec la 12.00 erau in cont. Nu cred ca i-au bagat de Craciun ci pe 26 dec dimineata.

Mergi la inceput

Am uitat sa spun ca eu am card BRD , daca are vreo importanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Cred ca unele banci au proceduri automate pt transferarea banilor care vin prin sistemul electronic de transferuri (eu sunt programator si am lucrat la un astfel de program pt o banca), la altele, sunt persoane care opereaza asta ... probabil ca bcr-ul a ramas la varianta manuala ... nici nu stiu ce sa zic, important e ca ei se pot folosi de banii nostri zilele astea si dobanda ciu-ciu!

banii care vin prin transer de la alte banci, se strang intr-un cont comun ("galeata"), de acolo sunt repartizati catre conturile clientilor, daca bcr-ul nu a lucrat si mai ales, daca nu au nimic automatizat, inseamna ca banii nostri sunt la ei, probabil pana maine .,..
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)

www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ia mai intrat cuiva banii??
eu azi am fost la directia muncii si am facut o sesizare si "dna" de acolo mi-a zis ca nici vorba sa imi intre in ianuarie 2 indemnizatii ca deja s au inchis cele pe ianuarie. deci.....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Eu inca n-am verificat Pe seara... sau daca are soata drum pe undeva mai devreme, ii dau cardul sa verifice... Dau de stire cand aflu ceva

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Am promis ca dau raportu cand am noutait: au intrat banutii (cont la BCR). Tin punii sa fie si la voi la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eliana super. ma bucur pt tine. o sa mai incerc si eu diseara desi nu cred ca sunt.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns classique spune:

si la mine au intrat banii, pe card bcr

Mergi la inceput