Pepenasi de iulie-august 2008 (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey, buna dimineata!
Ieri am avut un program de pomina, si am cazut franti... Va pove eu...
Intai de toate vreau sa spulber confuziile:
ILE _ eu n-am tara mai! Chiraiam ca trebuise sa o las pe Eliza la maica-mea o saptamana sau doua, ca deh, era si nepoata-mea, sa se joace impreuna ca se vad o data pe an (nepoata-mea traind intr-o tara civilizata...) si pentru ca maica-mea zice ca o persecut pe Eliza sa o tin in Bucuresti cand o pot lasa la ea sa faca plaja
La mine, cauza e aproape pierduta sau varsta de 5 ani e periculoasa tare ... A fost matusa-mea 2 zile la noi, matusa care e super de super. Ei bine, imediat au aparut cornitele Elizei... Deci e o chestie in aer nene....

Ma duc sa citesc temeinic, dar intai sa schimb copilul mic, Eliza zice ca pute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Iris, mami de Yvonne si David, ( wow ce diferenta mica, curajoaso!) am observat ce norocoasa ai fost sa se nasca David pe 08/08/08 !!!!! Data mea preferata ( si a multor fete de aici , he he) Felicitari si tie si puiului mic, sa creasca mare si sa va bucurati mereu de minunile voastre!

La multe lunite si ani copilasilor nascuti pe 19 !!!
Turtu, sa ne traisca fata si nora

Vicky, ce frumoasa-i piticutza si ce superb la zapada !! Seamana cu tati mi se pare mie !!

Biri, super idee!
Eu de cite ori imi vine sa intru in butoi zic STOP si incerc sa ma gindesc ce fericita sint ca ma pot bucura de minunatiile mele, pentru mine e cel mai important ca sintem sanatosi !! Restul se rezolva !

Noi am fost ieri la dr, avem la 4 luni si 3 sapt 67 cm si greutate de 7220 gr. Am facut primul vaccin si a fost ok !
Romanei insa i-au aparut bubite rosii pe corp de ieri si azi noapte a facut febra 38, eu cred ca e varicela insa nu o maninca asa ca l-am trimis acum dimineata pe tati cu ea la spital sa vada ce si cum !!
Mi-e cam frica pt asta micu !!!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

pt cele din butoi si cele care ii dau tarcoale

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Gini centru de activitati de la Leap Frog il gasesti fie in Cora Lujerului (eu de acolo l-am luat) fie in Carrefour Militari (acolo l-am mai vazut). In amandoua locurile centru de activitati costa pina in 300 RON.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

ILEANNA, nu pot sa zic decat

ID-ul meu de mess e moni2400

Asaaa, e suuuuper dragut Vladut, iar freza lui cred ca nici daca i-o faceai cu fixativ nu-i statea asa bine Da auzi, cand doarme Vladut sa inteleg ca doarme si parul? Ca numai in pozele in care dormea ii statea parul in jos Cat despre tine, eu nu stiu ce te tot denigrezi, ai asa o figura angelica, nu s-ar zice deloc ca esti bataioasa, iar ochii . Da Vladut e taica-sau tras la xerox si micsorat. Pe mine chiar ma enerveaza chestia asta, nu se zice ca baietii seamana cu mamele?? Ca si de Luca toata lumea zice ca seamana cu taica-sau, numai ochii sunt ai mei. Da noi unde-am fost cand i-am facut?

ARIADNA, cum sa nu ne fie dor de tine si de mesajele tale? Ca eu ti-am mai zis atunci cand ne-ai urat sarbatori fericite acu' vreo luna ca am invatat sa dau cu biciul, da daca nu te-ai speriat si tot n-ai intrat, decat o data sa ne zici de Julia si mancatul ei prin somn, eu ce sa fac? Chiar de dat cu biciul inainte de Craciun n-am indraznit, da hai sa incerc: Asa ca fa bine si intra sa ne mai povestesti de fetele tale cucuiete si de irlandez.

FLORI, ti-as da si tie cu biciul da m-am gasit eu, regina butoaielor si a depresiilor. Asa ca mai bine si pentru tine. Sunt sigura ca o sa gasiti solutia pana la urma, Craciunul e o perioada magica in care multe lucruri pentru care nu credeam ca exista solutie se rezolva. Si nu mai spune ca nu esti o mama buna, asa nimeni nu e perfect, cu totii ne mai enervam si suntem mai prosti dispusi, asta inseamna sa fii om, nu? Si nu te indeparta de noi ci mai scrie-ne, sa te descarci.

MAITREYI, ce frumos ai spus tu de Alexandra.

BIRI, hai ca o sa incerc sa ma adun si eu sa scriu putin ce inseamna pt. mine sa fiu mamica, frumoasa ideea ta.

LA MULTI ANI BEBELUSILOR SARBATORITI AZI!!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
e gata,aburinda!

Pe mine m-a apucat melancolia,si am citit din urma,am gasit unde am anuntat ca urmeaza sa plec la spital,am citit cum ati primit vestea ca s-a nascut Timi,cum sotul meu,care nu a scris niciodata,a anuntat si el,la capitolul precedent. si am citit toate urarile de bine,pentru care nici nu stiu daca v-am multumit cand am ajuns acasa.
Sunt toata o emotie,un zambet!Sunt foarte fericita si bucuroasa ca va cunosc!Va pup!Va iubesc!

Noi suntem singurele,sotul a plecat la Tg Mures la microrevelionul firmei,la care am participat si eu anii precedenti,si mi-e asa de dooor.Dar first things first,nu as fi fost capabila s-o las pe Timi 2 zile.As fi innebunit de dor!Asa ca am ramas singurele si ne iubim de zor

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

irlandezo, bine ca ai re-aparut!

flori, ce frumosi copii !!

-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Azi DECLAR RAZBOI treburilor pe care le am de facut in casa si pentru casa...platesc factura la gaz ca sa nu ne taie astia gazul si stau cu copilul....

Copiilor vostrii le transpira picioarele si minutele?. Eu am ajuns sa il las pe Sebi in picioarele goale prin casa pt ca altfel ii transpira picioarele. Ieri cind am ajuns cu el acasa avea si pantofii uzi...

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

Buna dimineata!

La multe lunitze sarbatoritilor de astazi!

Yael nu cred ca e aceeasi reteta, cel putin modul de preparare difera. Reteta pe care ai postat-o tu am gasit si eu de curand si vroiam sa o incerc.

Gini si Filip al meu are acelasi program ca si fetita ta, de cand era mic papa foarte des in timpul zilei, noaptea mai rar, dar de ceva timp probabil nu se mai satura si se trezeste mai des. Copilul si noi il luam peste tot, la 6 saptamani am fost cu el la Szeged, iar la 2 luni si jumatate l-am luat la un cocktail. Am incercat sa nu ii dau formula deocamdata si ii dau sa manance in masina daca nu ajungem acasa suficient de repede, ce sa zic idei de mama tzaca...

http://picasaweb.google.com/elizaclara78/Filip?locked=true#

Mergi la inceput

Ileano misca-ti curul la intalneala, ca nu o sa fii singura cu cupilul...mai sintem inca nu stiu cite pe linga tine si crede-ma ca nu suntem panicoase ca barbactu. Eu sunt disponibila sa ma maimutaresc la fiutu ca sa nu faca scandal, ca al meu baiat de obicei e pasnic si nu miraie, iar daca miriie chem intariri, ca stau aproape...Si daca tu nu vrei sa te arati la fata, macar lasa cupilul sa il vedem si noi pe viu ca e tare dragalas cu freza lui.

SEBASTIAN (31.07.08)

Mergi la inceput