E posibil??

E posibil?? | Autor: abramburika

Link direct la acest mesaj

Sa transfer link-urile de la Favorite/Preferiti de la un computer la altul??? Daca da, cum???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Da e posibil.
Asta am facut eu ieri tot pe un nou HP

Eu le aveam in IE.
Pe butonul add favorites dai click si iti apare un meniu. In meniu ai Import and Export.
Dai click, iti deschide un "vrajitor" si alegi export to a file . In acelasi timp iti faci un folder nou in documente , il denumesti ( favorites) si in meniul vrajitorului cand alegi export to a file pui acest folder nou facut. Iti transfera in el tot ce ai tu salvat ca preferate.
Fisierul il copiezi pe un memory stik sau un CD si il transferi in notebook ( laptop).

Idem poti face cu agenda de mail tot cu functia import export din programul tau de mail.

Succes.

Daca ai alt sistem de operare cauti in el la bookmarks aceiasi functie de export .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pasul II

Dupa ce ai copiat fisierul in calculatorul nou te duci in add favorites si faci acelasi lucru : import/ export, se deschide vrajitorul :
- de data asta apesi - import from a file - si cauti documentul copiat mai devreme , dai next si finish si gata

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si baby Andrei (27.12.2007)
Poze
Aventuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ok, lala, cred ca am inteles. Am sa incerc maine. Multumesc frumos!

Sa-l stapanesti sanatoasa noul HP!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Ce bine era daca stiam asta acum cateva luni ... Nici prin cap nu mi-a trecut ca se poate face asta :-))

Good things happen to good people.

Mergi la inceput