Nou stil de viata (240)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Roxa m-am urcat...doar, doar m-oi opri! Si inca n-am ajuns la mama la porcarii ...Ieri am mai fos si la unguri si am refacut stocurile ...dar am si papat un somon cu legume la Ikea ...as fi mancat si farfuria!

Azi gata....ceai verde! Si in 26 tot meniu ceai verde am avut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Sarbatori fericite fetelor! Apar si eu abia acum, am avut un Craciun fabulos, casa plina ochi asa cum sade bine de sarbatori, mincare romaneasca, sampania, vinul si slibovitza luata de la sirbi au curs asa trei zile ca-n povesti si abia se mai vedea bradul dintre cadouri:) Nu le-am numarat dar cred ca au fost peste suta. Cred ca am fost tare cuminte ca Mosul fu tare bun cu mine;) cadoul meu n-a incapat sub brad. Cind ieseam in oras cu toata banda eram cei mai haiosi, se vorbeau vreo 4 lb straine dar asa cu o naturalete de parca era cel mai banal lucru:)).In ianuarie am sa ma cintaresc, cred ca vreo 2kg am pus pe mine, dar asta e, a fost un craciun minunat nu m-am uitat la amanunte din astea ca sa-mi strice cheful:).pupiVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

vin sa va mai scriu si eu ce mananc. De Craciun nu am iesit de pe regim, doar nu am mai numarat caloriile...

Iata si ce am papat ieri:

10.30 - 70g branza brie
12.00 - 25g migdale crude
14.30 - 130g carne vita, 25g unt, 75g ciuperci, 1 lingura smantana (am facut carnea si ciupercile in unt si am adaugat smantana la sfarsit)
16.30 - 25g seminte de dovleac crude
18.30 - 170g carne de vita la cuptor, 150g smantana
21.00 - 120g ciuperci la cuptor cu putin unt

Total 1,561 calorii

Nu planuiesc sa ies de pe regim nici de Anul Nou, insa voi avea probabil un meniu mai permisiv , adica nu voi mai numara caloriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata,

si La Multi Ani doamne frumoase!

Ce mai faceti?

Noi ne-am adunat in sfarsit la Bucuresti, caci nu prea as putea spune acasa, caci suntem in Bucuresti, dar numai acasa nu stam. Suntem mai mult prin vizite, ieri am fost la patinoar + in vizita. Azi, deocamdata suntem acasa, dar Mara ma bate la cap sa plecam deja la patinoar. Si e un frig....

Gusta, ce poze frumoase!! Oraselul e superb, Mara e mirifica, iar tu nu arati deloc mai grasa!

Claudia, ce baieti frumosi ai si ce mama super esti! Arati foarte-foarte bine!!

Eu imi beau cafeaua acum, n-am mai ajuns la sala zilele astea, din pacate, nu am mancat prea multa mancare specifica acestei perioade din an caci eu nu mananc carne de porc, dar am cam exagerat si ma resimt. Ieri am avut si migrena, care la mine este razbunarea corpului cand mananc prostii.

Zuzi, Tzuni, Carmen, Anda, Daniela, Laura, unde sunteti?

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Vik, zice de cadoul de la Mos!! Daca nu era sub brad, unde e?? In parcare???

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata dragutzelor, ce faceti?
Va multumesc pt cuvintele frumoase, m-au facut sa ma simt tare bine, mai ales alea de genul "nu esti grasa",mmmm cum mi-au mers la suflet! incep sa imi revin la normal cu greutatea, mi-au trecut rusii si m-am dezumflat (ca intr-o seara m-am urcat pe cantar si am crezut ca s-a stricat cantarul)!
Ieri au venit niste prieteni la noi, romani si ei, incarcati de prajituri, dar n-am gustat numai din strudelul cu dovleac!
Crys ce frumos e Dany, nu m-am limitat numai la 2 albume ca n-am putut, m-am uitat la mai multe! si tu ai slabit mult, Dany seamana cu tine, dar cand l-am vazut si pe tati parca are ceva si de la el! si sa stii ca pare un copil tare cuminte si sensibil!
Gabi l-am dus si eu pe Marc la patinoar intr-o seara, inca nu stie singur dar se tinea de pinguin si i-a placut! aici mai este pana maine, apoi e gata! Si la noi e tare frig, ma gandeam sa mai mergem deseara odata insa inghetam acolo, ca e in aer liber!
Delia incepem abdomenele?
Vik daca ti-a adus mosul masina, de ce nu l-ai trimis si la mine? ca, cuminte am tot fost!!!

Pe mine ma doare gatul de mor, si de maine pana joi sunt plecata cu sotul la Düsseldorf, fara copii, ei raman la bunici, oare oi putea fara ei??? Trebuie sa calc acum ceva, si sa intind o tura de rufe!

pupici si o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Sa va zic ca sunt inca in pijamale si treaba urla dupa mine iar eu nu ma clintesc si nu intrevad vremuri mai cu chef.

Roxa ai intrebat ce a primit Mara multe,pot spune prea multe dar cel mai mult ii place un bebe care vorbeste si ii cere diferite lucruri si dupa o ora ne-a rugat sa ii scoatem bateriile ca cere cam mult si ieri i-a lipit gura cu un plastic ca e prea greu sa fii mami.Ca sa vezi ce parinti denaturati suntem cum necajim noi copilul.

Gabi a fost frumos la schi?Iar kg le ascunde calculatorul.

Claudia ma iei si pe mine cu tine in bagaj singura fara copil fara papi .Nu stiu daca ti-am zis sau nu dar in poze arati slaba.

Ruxandra bine ca te-ai tinut pe pozitie de sarbatori.

Vik ce ai primit cadou?

Frumos imi sade sa nu fac nimic.Multumesc de aprecieri la orasel imi place mult in fiecare an sa il bibilesc si sa mai cumpar o casuta noua,am si eu o pasarica.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Vikinga, astept si eu ca si fetele sa ne spui ce cadou ai primit . Daca vrei, of course .

Gabriela, asa se intampla cand mananci sanatos. Cum o iei pe aratura, corpul se razbuna...

Roxa, si eu am fost la sala si ieri la patinoar. Si ma simt super . Maine sper sa ajung la ski.

Gusta, m-am uitat pe pozele tale de la nunta si mi-a placut rochita . Iti venea super. Si as zice sa te machiezi mai des, ca te prinde bine .

Fetelor, maine iesiti la raport?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hola dragelor

eu tocmai am venit de la sala, ce chef n-am avut sa merg, sunt umflata si de la mancare si de la stat si de la rusii care intarziara rau...ma prind ai dreaq in concediu...in fine mi-a tihnit, am facut si step&tone si cam asta a fost. Maine nu cred ca ajung, desi as vrea.

Ruxi, io n-as dar raport da daca trebe, dau...l-as da pe dupa ce vin din concediu, sunt sigura ca voi avea 3 x guitzator nu alta!

hai, va las ca vreau sa ma dusez si sa citesc ceva si sa ma pregatesc pentru maine.

Va tare si va doresc noapte buna!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Mie mi-e indiferent daca dam sau nu raportul maine .

Maine merg la ski , iupiiii!

Mergi la inceput