program si reguli la cresa

program si reguli la cresa | Autor: crissteo

Link direct la acest mesaj

Ziua buna. In curand trebuie sa-mi duc copilul la cresa, are 1 an si 8 luni.
Spune-ti-mi va rog, ce program au copiii la cresa? Adica intre 7.30 dimineata si 17.30 ce fac?
Cand dorm?
Cand mananca?
Ce mananca?
Trebuie sa foloseaca olita?
Trebuie sa se imbrace singur?
Ma gandesc ca deja trebuie sa-mi pregatesc copilul, probabil ca peste o luna il voi duce la cresa. Este bine sa il duc o perioada inainte sa incep eu serviciul? cam cu cat timp? Ma gandesc ca prinde exact lunile de iarna si mi-e frica sa nu fie bolnav tot timpul. As putea sa stau cu el acasa pana in aprilie, dar e problema cu banii.
Multumesc mult.Sarbatori frumoase!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna! nu stiu cum este programul la alte gradinite sau crese dar iti pot spune cum este la fetita mea pe care am dat-o la gradi de la 1 an si 7 luni. in jur de 9 este micul-dejun apoi fac activitati gen dansuri, sport, cantecele, coloreaza etc. in jur de 12.30 este pranzul dupa care trec la somn in jur de 13.30. trezirea si apoi o gustarica. alte activitati pana vin parintii fiecarui copil.
daca are inca pampers cel mic, il dezobisnuiesc treptat punandu-l din cand in cand pe olita/ colacel ( depinde de fiecare ). de schimbat, il schimba ele.
de mancat: dimineata: tartine, lapte cu cereale, ou etc
pranz: ciorba/supa, felul doi este mazare, pilaf, carnita la cuptor, cartofi etc

ceva de genul asta!
multa bafta si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Da, e foarte bine daca ai putea sa-l duci chiar tu la gradinita inainte sa incepi serviciul is sa-l lasi treptat sa se obisnuiasca , de la 1/2 ora pe zi, pana cand va reusi sa se acomodeze complet. Aceasta perioada poate dura pana la 4-6 saptamani.

De preferat ar fi sa inceapa in primavara, ca sa treaca perioada de virusi si sa aiba continuitate la cresa.

Mult succes,
Maria

Mergi la inceput