Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 5
lisa79 spune:
noi suntem bine,eu obosita,nu pot d-le sa dorm deloc,ma dor toate,burta grea...stiti voi!
marti,a stat cristi acasa,am gatit impreuna, am mers la cumparaturi si seara am fost la cerut de nasi. eu nu am mai auzit de asa ceva,dar la el in zone cica se poafrta,bine ca stia el ca io ramaneam si fara nasi. am stat pana tarziu si toata noaptea m-am foit de pe o parte pe alta.
am fost si la control,ieri,totul e bine,mai trebuie sa merg pe 31 cand o sa inceapa chinuiala cu verificatul colului. in 2 sapt m-am ingrasat 0.5 kg,in sfarsit m-a laudat d-an doctor ca sunt in limite,,bine ca m-a facut cu ou si cu otet data trecuta cand am fost si cu barbatu'
am arsuri,nu prea pot sa mananc mai nimic. trebuie sa stau in pozitie de sezut sa nu dau la rate...aaa si vestea buna: BEBElina mea e intoarsa! ooof ce bine ca m-am ingrijorat tare tare!
ma duc sa mai citesc din urma,ca voi scrieti nu gluma
pe toate!
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
miereamara spune:
Porumbita, nici mie nu imi place atitudina fanatica a unor persoane, in ceea ce priveste alaptatul, normal e de preferat ca bebe sa fie alaptat la san, dar chestia asta e atat de personala si tine de f multi factori incat e greu sa impui si sa trasezi niste reguli general valabile.
O sa incerc sa gasesc eu niste filmulete, am un dvd cu toate chestiile basic pt ingrijirea copilului, dar este protejat si nu pot copia filmuletele.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
crisspy spune:
Buna fetele,
Sunt si eu prezenta. Nu prea am timp de scris insa va citesc tot timpul.
Am probleme noaptea, nu pot sa mai dorm aproape deloc . Adorm pe la 10 si de pe la 1 pauza: urmaresc toate talk-show-urile la TV. Iar ziua, zombie. Ce bine ca maine e ultima zi de lucru pe anul asta
Billy, bine ai revenit! Sa-ti traiasca micutza si tie recuperare grabnica. Asteptam pozici cu mica printesa.
Ledi – sa-ti traiasca baiatul si toate cele bune. Si de la tine asteptam pozici, bineinteles cand se poate.
Selene – multi pupici pentru tine si micutza Daria.
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
DarkBendis spune:
Porumbita, "I know what you mean" Si eu sunt pro-alaptat... chestia e ca una din surorile sotului si o verisoara de-a lui sunt foarte active in La Leche League ceea ce pe de o parte e foarte bine, ca pot primi sfaturi si sustinere, pe de alta parte... stiti cum e, cand primesti prea multe sfaturi mai ales fara sa ceri...Oricum, fiecare si le stie cel mai bine pe ale lui, daca cineva cere sfaturi... cu drag trebuie date, dar nu e bine sa judecam pe nimeni...in nici o situatie.
Lisa, tare ma bucur pentru tine! O grija in minus
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Stellutza spune:
Felicitari Ledi.....speechless
Felicitari Selene ...............
sa va traiasca bebelusi si sa fie sanatosi in primul rand !!!
+32 cu Maya Maria -Ayeneea
lisa79 spune:
miere, mare de tot pt linkul cu smilac!
dark
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Anuc spune:
Azi am intrat cateva minute si am plans juma de ora legat cap la cap.
Alte emotii acum, nici nu stiu cu cine sa incep.
SELENE! Sa-ti traiasca fetita! Sa fie sanatoasa si fericita, sa aiba o viata lunga si sa-ti aduca numai bucurii!
BILLY, bine ai revenit! Asteptam vesti in continuare si pozici cu frumoasa! Sa fii fericita ca e mancacioasa. Eu m-am chinuit mult cu Ioana si acum visez la un bebe mancacios. Poate nu se satura si d-aia plange?
sa stiti ca nici eu nu dorm mai deloc noaptea, decat pana pe la 2..apoi pipi, pereti, intors, rasintors, ganduri negre, etc...
Azi-noapte am visat ca ma apucase nasterea si era asa de real, ca m-am trezit mai mult speriata ca e prea devreme. Am stat cateva clipe sa vad daca am contractii si in realitate...
Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (31s)
CADIA spune:
Alina,dooooamne, cum te aud eu cand ma strigi
Ma bucur pentru tine si pentru vestile bune.
Ledi, traiasca David Christian.
Iris, nu-ti face probleme, ai o fetitza superba si sanatoasa.Altceva nu mai conteaza.Mie mi se pare ca seamana cu Heidi.
Billy, acomodare rapida si muuulti pupici.
BRAVO MAMI!!!
Selene, suntem toate alaturi de tine.
33+cu CLARA
DarkBendis spune:
Fetelor interesate de breastfeeding, ia incercati aici:
http://www.bestbeginnings.info/video
Eu am DVD-ul da' cica poate fi vazut online.
Dark Bendis
37+ cu "Huckleberry" Baby
AMR 3 SAPTAMANI!!!!!
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
cristi_2003 spune:
selene felicitari, si recuperare usoara. sa ai o daria frumoasa, cuminte si vesela.
37+ cu Stefan Carol
sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png
AMR 2 SAPTAMANI