Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Alina1976 pai fusei pana afara sa cumpar jeleuri, ca de sunt si am , si tu m-ai dat disparuta? A si am luat si o cutie de suc sa sarbatoresc nasterea Dariei.

HAI SELENE!!!! ASTEPTAM VESTI!!!

Catalina bine ai venit acasa! pentru tine si printesica bucalata!

Eli rabdarica, poate nu o sa mai ai contractii si poti pleca acasa la bb Stefan si tati.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

catalina bine ai revenit. pune-ne si noua o pozica mica cu mandretea, te rog

37+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Selene, tinem pumnii, nastere usoara si refacere si mai usoara!

Cine are nr ei de tel sa mi-l dea si mie pe PM, eu am incercat sa o sun la un numar pe care mi l-a lasat ea, dar imi spune ca the number is not in service?!Sau poate are doar tel inchis?

Catalina(Billy), bine ai venit acasa! Vrem pozici cu Ana-Maria si detalii despre nastere, banuiesc ca sunteti extra-mega fericiti!
Acomodare usoara si recuperare rapida iti doresc.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Selene, tinem pumnii, nastere usoara si refacere si mai usoara!

Cine are nr ei de tel sa mi-l dea si mie pe PM, eu am incercat sa o sun la un numar pe care mi l-a lasat ea, dar imi spune ca the number is not in service?!Sau poate are doar tel inchis?

Aidan

Miere, ai PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Am vesti pt voi, Selene tocmai a nascut, e inca in sala de nasteri!

Mi-a raspuns colega de salon, a spus ca totul pare bine, se auzea bebelusa ei cum plangea!

Bine ai venit pe lume Daria! Sa fii binecuvantata!

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,lasa oamenii sa doarma ca scot biciul....glumesc,normal, multumesc de mesaj,recunosac am fost un pic ocupata. va zic despre mine dupa ce incep felicitarile.
LEDI, sa iti traiasca David Christian, refacere rapida si baiat sanatos!
selene le scot si eu pe ale mele,asta daca nu cumva ai nascut intre timp ca mai am de citit
Alina, ma bucur pt tine ca ai scapat de taiat, dar din cate am intelss nu prea simti ce ti se face acolo,dar refacerea e grea tare...o sa aplicam metode naturale...asta pana ne vine si lapticul.
Naty,m-a induiosat dragostea Ioanei
Roxana,muyltumim pentru ca ne tii la curent cu ce se intampla
Billy, ce frumos,esti deja acasa...rabdare ca o sa fim experte intr-un final ,schimbam copilul cu o mana si cu cealalta mai mancam si noi(asa face prietena mea acum,si ea la primul copil). nimeni nu s-a nascut invatat,instictul matern ne va ajuta. poze cu frumusetea de ANA MARIA nu ai??? insanatosire grabnica si tine-ne la curent
Selene,mamico,felicitari(acum vad ca a dat Miere vestea-n tara). refacere rapida, bun venit pe lume Daria!

34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Felicitari, SELENE!!!!!!!

Bine ai venit Daria!
multi pentru fete!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

eu intru sa va salut

billy si selene astept sa ne povestiti cum fu...

eu va cred ca e greu cu bb, da pe bune dc mai pot, abia astept sa scap de starea de gravidela...

durerea aia sub coasta dreapta ma seaca efectiv, ma mai trezesc si noapte in somn si imi vine sa gem de durere...
si e permanenta, nu ceadeaza la masaj/comprese/sch de pozitie, ba culcat e mai rau ca in picioare...

doc si tipa de la lamaze zic ca s-ar putea sa se apese un nerv si nu prea am ce sa ii fac...

si colac peste pupaza ma doare raum, da rau de tot incheietura/articulatie ce papuci o fi intre coapsa stanga si bazin...imi vine sa merg cracanata...

ieri a fost ultima sedinta de lamaze, am vazut un film fff interesant despre alaptat, se numeste FOLLOW ME MUM

acolo zicea ca alaptatul NU trebuie sa doara absolut de loc; dc doare, dc vedem ca bb plescaie sau daca vedem miscare la san insemana ca nu e bine pozitionat.... tr s aii bagi partea de jos a aureloei in gurita si sfarcul sa fie cat mai in spatele gurii lui...
nu prea ma pricep sa explic dar mie mi-a cam detronat ceea ce stiam despre alaptat...

partea proasta e ca am rascolit netul si nu am resit s agasesc filmuletul asta (si tine doar 20 de min) si caseta in SUA zicea instructoarea ca e vreo 100 de dolari.

voi aveti filmutele in care sa arate cum e cu alaptatul/infasatul? sau aveti ideea unde sa mai caut?
ca sincer mi s-a parut extrem de util filmul....

vreau din tot sufletul sa alaptez dar cre ca ma impusc dc ajung ca unele din tipele care au postat la subiectul asta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130732&whichpage=14 (adica sper sa nu ajung o fanatica )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Venerata spune:

LEDI, SA-TI TRAIASCA PUIUTUL, SA FIE SANATOS, SA AIBA MULT NOROC SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!!

IAR DESPRE SELENE, CE SA MAI ZIC, CA EU CITEAM, CITEAM, SI PRACTIC IN TIMP CE ERAM LA ULTIMELE PAGINI EA NASTEA. A FOST APROAPE CA O NASTERE IN DIRECT

FELICITARI SELENE, SANATATE MULTA TIE SI FETITEI!

ASTEPTAM VESTI!

Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si 30s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Selene... felicitari iubita! Bine ai venit, Daria!

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput