Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)
Raspunsuri - Pagina 19
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Eu sunt racita cobza si nu ma simt in stare sa scriu mult. Trebuia a merg azi la prinzul de Craciun, cu colegii, dar i-am sunat sa nu vina dupa mine ca nu ma simt bine... sper sa nu tina mult raceala asta, sunt la tratament cu ceai cu miere, suc de portocale proaspat si supa de pui.
Bebe meu misca un pic, de dimineata pe la 7 a facut miscari si apoi pe la 11.00... eu sper sa nu ma obsedeze prea mult chesia asta.
va pup pe toate si aveti grija de voi
miereamara spune:
Alina1976 m-ai omorat cu pozele tale, gata am hotarat sa mananc pastai verzi pana la sfarsitul sarcinii!
Porumbita mersi pt linkul ala,il dadusem si eu mai demult, dar nici nu observasem ca acolo sunt si filmulete. Uite mai am cateva:
desprecarti@yahoo.com
parola: 000000
si
desprecarti@gmail.com (de pe google)
parola: 000001
Spic de Griu, bine ai venit si sarcina usoara in continuare.
IrinaC, dormi cat poti de mult, fara sa te mai simti vinovata. Eu bag in fiecare zi somnic, dupa amiaza, Tzitzi de abia asteapata sa ii fac semn spre dormitor sa se cuibareasca langa mine, dormim amandoua ca niste pisici aristocrate ce suntem.
Aseara m-a cam durat stomacul, cam ca la gastrita, asa, nu arsuri...doar durere din aia sacaitore de stomac.
Lisa, te astept la noi, azi sunt 27 de grade, imi vine sa ma duc la plaja, la ocean.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
crisspy spune:
Fetele, multumes frumos ca ati postat din nou link-urile. Acum ca intru in vacanta o sa am mai mult timp sa citesc
Pup
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei
Ralumold spune:
salutare fetele!!!
bun venit licurililor si toate gandurile bune catre proaspetele mamici.
Ce bine ca a venit si Catalina acasa, abia astept sa poata intra si sa ne impartaseasca primele impresii.
Eu am fost ocupata tare cu curatenia, ca doar ma misc cu viteza melcului turbat, si in plus am avut si niste cliente acasa (eu practicam manichiura ca second-job), foste cliente de-ale mele care nu si-au mai gasit loc in alta parte...
Raportez si eu ca am fost la eco azi din nou si m-am mai linistit. Bebelina mea e tot mai mare cu aprox. 2 saptamani, are 2.780 gr, dar spre deosebire de saptamana trecuta capul nu a mai crescut asa ca corpul a ajuns la aceeasi varsta ecografica cu el, adica 35s si 5 zile. Ma bucur ca nu mai este diferenta intre cap si corp :)) chiar daca se pare ca bebelina va fi de aprox. 4 kg si nu imi va fi usor cu nastere naturala. Ehh... important e sa fie ea sanatoasa.
Pup fetele si sa aveti o zi buna in continuare
Ralu 33+ cu Hera
AMR 7 SAPTAMANI
lisa79 spune:
si vin eu plangacioasa,IAR. pe toata noaptea daca am dormit 4 ore e muuuult. totul m-a durut,spate,picioare,inghinal(voi ati mai patit?) ca si cum as avea febra musculara. cred ca toate astea din cauza plimbarii de aseara.cum zicea si bebelusi,cred,la fel si eu vine rupta de oboseala ,burta tare si grea de ma misc ca un pinguin.
alina...no comment! io nu mai mananc nik poate poate o sa fiu sexoasa in 2009! felicitari!
Naty,micuta ta sufera de gelozie,saracuta. e tare greu sa te imaparta pe tine si pe tati cu altcineva. e mai greu cu rabdarea acum pentru tine,dar ai incredere in tine,esti o mama buna si totul vaf i bine
Irina,te invidiez pentru somnul tau dulce,ce as vrea si eu!
miere,as veni ca aici ninge de ieri intr-una. pana la sf zilei vor fi 25 de cm. bine ca nu e frig -2 grade C.
spic de greu...bine ai venit si fara negocieri 37 de saptamani!
Anuc,pt ciuperca,iaurtul face bine
revin sa va zic meniul meu de Craciun! pun pe mail ultimul tort facut de mine(cadou) ca s-a plans sotul la toata lumea ca el nu pupa asa ceva
34S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 6 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
fil_lily spune:
Lisa, te astept la noi, azi sunt 27 de grade, imi vine sa ma duc la plaja, la ocean.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
[/quote]
Deci nu ma mai joc.La noi sunt -25 de grade.Vreau si eu + 27 de grade.Miere mai trimite te rog si tu putin aer cald prin nord.
Vazut poze cu burtici frumoase.Ce mai,o odisee de mamici f frumoase.
Si ca sa nu uit, felicitari Selene, Bine ai venit Daria.
Liliana34+ Briana-Iasmina
flowerbee spune:
Lisa, eu am aceleasi dureri ca si tine. De 2 ori am ajuns la dr din cauza lor. Cica cele inghinale sunt date de intinderea ligamnentelor, dar si de faptul ca bebe apasa pe tot pe acolo: vezica, col, nervi etc.
Alina, ce bagaj iei tu la EC? Ca eu stateam tare linistita ca nu am nevoie de nimic...
Naty, eu am o sora cu 11 ani mai mare decat mine si ne iubim enorm. Poate si la ea a fost un moment de gelozie cand am aparut eu, dar apoi...
Prima data cand m-a vazut sora mea i-a zis mamei ca sunt foarte urata
Mvb, ma bucur pt vestile bune de la eco.
Irina, ce bine ca poti dormi! Profita din plin!
M-AU ANUNTAT CA VINE MOBILA BEBELINEI!!!!!
Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
lisa79 spune:
Am ucis MOSULLLL!!!!
pentru ca nu mai aveam nimic in casa dulce,am gasit un mos de cioco si am inceput sa il savurez de la cap,deci daca nu vine mosu' stiti pe cine sa dati vina
lisa79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Iris2002 Buna fetele, Eu sunt racita cobza si nu ma simt in stare sa scriu mult. Trebuia a merg azi la prinzul de Craciun, cu colegii, dar i-am sunat sa nu vina dupa mine ca nu ma simt bine... sper sa nu tina mult raceala asta, sunt la tratament cu ceai cu miere, suc de portocale proaspat si supa de pui. Bebe meu misca un pic, de dimineata pe la 7 a facut miscari si apoi pe la 11.00... eu sper sa nu ma obsedeze prea mult chesia asta. va pup pe toate si aveti grija de voi |
vit C si propolis. insanatosire grabnica!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui flowerbee Alina, ce bagaj iei tu la EC? Ca eu stateam tare linistita ca nu am nevoie de nimic... Bee34+ http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi! |
Si eu tot asa stiam ca nu avem nevoie de nimic in afara de buletin si de analize.
Alina daca stii mai multe pls spune-ne si noua
Crisspy 32 sapt Razvan Andrei