Mamici antistress de ianuarie-februarie 2009 (103)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

'Neata Gagici cu burtici

Eu raportez inca o noapte naspa in care am dormit rau. Nu imi gasesc locul, parca ma doare spatele si imi simt parca si picioarele grele. Catre dimineata incep sa ma simt ca un fulg. Nu stiu de ce imi simt picioarele asaca nu le am umflate. Spatele in schimb....ma termina. Cica sa faci miscare ..... pe naiba ca eu daca fac....zac toata noaptea....si credeti-ma ca nu exagerez.

Anca, la noi poate sa fie nametele cat casa ca la serviciu tot te duci, mort copt....... Am vazut pozele sunt superbe. Si baietii asa veseli, casele asa frumoase....mi se pare asa o admosfera din carti , parca suntem in "Iarna pe ulita". (dar a naiba ulita frumoasa rau )
Am vazut si pozicile cu btadul, cu camera , cu voi....toate sunt foarte frumoase.

Eu v-am zis ca noaptea nu puteam respira si ma trezeam cu buzele cu sange de la crapat. Acum imi dau in fiecare seara cu strugurel cu propolis de la naturisti si nu mai am nici o problema.

Miere, nasol pentru capitol, imi dau seama.

Ciufik nu speria fetele...Spune-le si ca a zis Selenuta ca durerile alea mari cand au scos copilul au durat cateva secunde, deci foarte putin, dar linistea ei de dupa ne arata ca nu a fost asa rau nu????Eu zic sa ne incurajam.

Irina

Ira fii cuminte, ai grija ai auzit ce a zis medicul. M-am certat si eu un pic cu ai mei cu prenatalul ....dar s-a rezolvat....povestisem aici intr-un mesaj gigantic care mi-a disparut si nu am mai avut chef sa scriu altul.

Stelutza ai fost mortala bravo.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Fetelor voi ce mancati de sarbatori? Mie dr mi-a zis sa evit cat pot carnea de porc, sa mananc mai mult pui si vita! Si sa mananc fructe, si sa fac miscare, a zis ca macar o ora pe zi sa ma plimbe sotul.
Asa ca o sa facem mancare la dublu, pt sot si soacra cu porc, pt mine+bb vita+pui.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

30+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Neata!

Lisa si Rein, multumesc. Asa mi-a zis si mie dr, ca nu afecteaza ciuperca asta sau ce-o fi pe bebe. O sa incercs i cu bicarbonat, ca e destul de neplacut...

Miere, te cred! daca zici ca ai 1.75, atunci nu se pune. Si mai ales ca zici ca o sa faci sport, le dai repede jos. Si eu o sa le dau jos, dar mai bine stau nemancata decat sa fac gimnastica, aerobic, alea, alea...sunt 0 la capitolul asta...

Mai, Daria lui Selene o sa fie manechin...la 57 cm la nastere..

Apropos, prima Dariuta ce-o mai face? tatic, mai da-ne de veste..

Anuc cu Ioana mica si BB Filip din burtica (33s)

Mergi la inceput

Am citit Aalina, ce pot sa zic.....nasol tratament...foarte nasol.

Fetelor, dar voi cand aveti timp sa scrieti si pe la alte capitole de pe forum sau sa cititi, ca eu zau....cand am timp sunt numai ochi si urechi pe al nostru si nu stiu cum sa fac sa raspund la toata lumea.....as vrea sa am timp sa citesc si altceva poate imi spuneti voi cum faceti.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Alinuk dar ce burtica maricica si ce tinuta frumoasa ai...yamii ne dai si idei acuma
Miere tu mai ai putinta de lucrarea de doctorat?Te admir dc e asa , pt ca eu sunt de-a dreptul abulica.Nu am adun deloc.Radu spune ca am tot sangele la Grumetzel din cauza asta
Ira tu esti alta care parca iti oxigenezi neuronii din neant.Stiu ca la tine TREBUIE mobilizare maxima, mi es pare un mare stres prin ce treci tu, eu sa-mi duc pontajul lunii din Militari la spit Sf ioan lg IML mi se pare un ..chin.Bafta la proces sa obtii ceea ce de altfel meriti.
Anca am vazut pozele...ce dor imi este si mie de zapada, la noi este un fel de slapovitza cel mult.Sotul meu era curios in ce oras locuiti?
Stellutza mie astia de la Kika m-au cam descumpanit, nici cal nici magar, si produse accesibile si produse scumpe.Nu zic or fi deosebite, dar parca e un brand fara brand, nu-s definiti si uite ce ti-au mai facut si tie.Bine ca te-ai infipt, asa merita.Si ca sa vezi AVEAU patutul si sunt sigura ca jurau ca nu.
Dark si la mine la fel CTC, vine maine pleaca maine.Dar oricum...noi i-am cam daramat casa si as fi vrut sa arate perfect...acum ma chinuiam sa iau petele de vopsea de pe parchet dc tata si Radu asa au stiut sa vopseasca ....
Carmen tu stii ca stiu..da de fiecare data e la fel.Zic ca nu mi pasa si ca sa fac sa dreg...si pn la urma ea oricum va vedea paiul.Si in principiu asa e, ar tbui sa nu-mi pese.Si la cat am fost de lenta, cu somnolenta, un strop de greata(a mea personala, ce sa fac) am hotarat sa fac cat pot.
Flo stai locului! Nu trage in mine, si mie mi se zice asta si cred ca nu pot, dar dc te si simti asa rau...sanatate!

Eu am vb cu medicul la 8 juma , ma asteapta abia marti(io voiam luni)dimin si dupa ce mi-a zis sper sa-mi faca si eco si mai vedem.Motiv pt care amanam bradutul pn marti seara.Noi l-am cumparat de pe 10 dec saracu sta in lada frigorifica plina cu apa de pe balcon...abia il astept.Ma enerveaza stilul meu de a pune evenimente care tin de alte evenimente..adik fac bradu marti k dc vin de la medic si totu e bine ce bucurieee...Si dc nu??se alege parfu! si apoi ma gandesc..ce sa nu fie bine ??! si tot asa...oricum ieri Grumetzel lenes..o fi domne mai mare, eu stiu, dar lenes fata de alte dati.

Va pup, sa avem o zi buna si...licuricii sa ne aduca vesti si mai bune si pozici!!!

bb mic

POZE
35+

Mergi la inceput

Carmen, eu o friptura de porc tot bag, poate sa zic doctorul ce-o zice. E drept il ascultam, bagam multe fructe, dar dupa ce ca tot anul nu papam porc, macar acum un pic....altfel nu simt ca e Craciun.
Fetelor, si eu nu mai inteleg treaba asta cu plimbatul si facut miscare. Eu daca ma plimb o ora, ajung acasa moarta cu dureri de spate ingrozitoare, burtica incordat tare tare. In cazul asta face bine miscarea sau nu????Ca eu nu mai stiu ce sa cred.

Anuc, mie mi-a zis medicul sa imi dau cu Bepanthen, din alea cu care se da si pe sani, daca nu ma insel e bun si pentru bebe. Sa stii ca e bun.

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

'Neata fetelor!

La noi incepe ziua BINE DE TOT . Nimeni nu a auzit ceasurile desteptatoare...cica avionu' lu' soacra-mea aterizeaza intr-un sfert de ora iar sotu' acu a iesit pe usa. Dam vina pe traficu' de dimineata, ce sa facem

Dark Bendis

37+ cu "Huckleberry" Baby

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

http://bd.lilypie.com/gSJep1.png

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Fetelor mai bucatarese, dati-mi si mie o reteta buna de facut friptura de Craciun, mai deosebita. In week end vreau sa ma duc sa fac cumparaturile si eu nu stiu inca ce gatesc. M-am gandit sa fac o salata beof, salata de vinete, icre...si si alte chestii reci la aperitiv iar la friptura vreau ceva deosebit si nu stiu ce....va rog sa ma ajutati....Nu cred ca voi avea musafiri dar vreau sa face u asa frumos....ca este ultimul Craciun doar eu si sotul meu.. Desert cred ca voi face un tort si ceva fursecute in forme de braduti sau chestii de iarna.

Ia uitati-va fata asta ce frumos a aranjat masa

http://savalaura.blogspot.com/2007/02/meniu-de-craciun.html

33+ Vlad Mihai

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Si eu tot voi papa putin porc. Mama o a imi faca leberwurst din ficat de porc cu pui, macar sa gust pt ca poftesc demult. Iar racitura va fi de curcan si tot pap macar jumatate de farfurie.

Irina, tu las-o mai moale cu pregatirile pt inatmpinarea soacrei. Doar esti gravi si ea ar trebui sa stie cum este.

Ajutorrr! Sunt inconjurata de oameni cu gripa: sotul e varza iar mama ii urmeaza, are toate semnele! Ce ma fac???

Bee34+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Azi ca urmare a apostrofarilor Alinei am decis sa manac sanatos:
-humus cu conopida cruda
- pastai fierte
- mancarica de ciuperci cu mamaliguta (aici o dadui un pic in bara).

BRAVO, BRAVO! Felicitari! Esti data de exemplu

38+ cuSABINA-MARIA
AMR 2 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput