Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )
Raspunsuri - Pagina 5
adriuta spune:
'morning all!!,
7.30 ...noapte linistita, trezit la 7 papat...acum doarme.
De pe frontul de wesr
- america sub zapada, intarzieri de ore la avioane
-8cm zapada in Las Vegas...n-a mai fost asta de cel putin 100 de ani
-Fata lui JFK ia postul de senat al Hilary Clinton
-La noi e frig de mori...dar tot nu mi-e dor de caldurile de asta vara ![]()
- UPS (posta nationala) face vanzari de un miliard de $ mai putin decat anul trecut in dec
-rata somajului atinge cote alarmante
-Magazinele fac cele mai slabe vanzari pt. luna DEC (EVER)!!
concluzia... sa fim noi sanatosi ca o sa treaca toate
sooo....
TINETI DE BANI !!! vor veni vremuri urate
MA duc sa citesc din urma 
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
underqueen spune:

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
mimonix spune:
A sunat soacra-mea
Cica ea acum 40 de ani se chinuia pe vremea asta
imi ureaza ea acolo alea-alea si la urma zice: "sa ne traiasca si nepotul, ca face 9 luni !" 

Vorba lu' Tuchi, oi fi eu blonda dar nici chiar asa 
![]()
Asadar , pana nu se incheie ziua ca eu " am intrat in oale" si cine stie cand mai ies :
La multi ani tuturor puilor care azi mai adauga o luna in cununa 

La multi ani Sebastian , sa fii ocrotit si sanatos! 

Traiasca finuta lui Criss , azi chiar de ziua ei de nastere 

Imi pare rau ca mosu' nu v-a gasit pregatiti
, Tuchi bine ca stiti cum sta treaba cu otita si sa-ti iei adio de la regina urechilor si zana otitelor
,sa fie intr-un ceas bun vestea pe care a primit-o Luny de la prietena ei
si.... Adriuta m-ai inebunit tu pe mine
pai ce-avem noi mai cu americanii
, in viata lor nu ne-au dat nimic doar nu ne-or da acum zapezile si crizele lor economice
Edit:Am sters bancul ca cine stie cine mai citeste si zice ca sunt rasista sau cine stie ce, Doamne fereste !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix A sunat soacra-mea Cica ea acum 40 de ani se chinuia pe vremea asta imi ureaza ea acolo alea-alea si la urma zice: "sa ne traiasca si nepotul, ca face 9 luni !" ![]() ![]() ![]() Vorba lu' Tuchi, oi fi eu blonda dar nici chiar asa ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008) |

...mimo s-a chinuit prea rau ma, si "i-au facut infarct" o parte din neuroni, cum vrei sa mai tina minte
....iar aia de i-au ramas "vii" tin minte doar ce nu faci tu bine 
Liana, mami de Teo
luny spune:
am reusit si eu sa dovedesc azi platile la banci, telefoane, ufff
Va multumesc mult ptr urarile adresate Roxanei, prietena mea, ii voi face cunostinta cu DC-ul:))
naty si noi avem pe Gify! de la soacra-mea, ea a primit-o
vezi ca are ochi lipiti, sa nu-i 'suga' si sa-i inghita!![]()
La multi ani, Sebastian-Surubel!!
si..jos cu balaurul!
ccris felicitari, sa-ti traiasca finuta, sa ne arati poze cu ea!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
underqueen spune:
LA MULTI ANI! tuturor puiutilor aniversati azi:
Vlad Alexandru 
Robert 
Maria Clarinda
Diana
de 2 ori ca e nora mea ![]()
Eric Stefan 
Andreea Georgiana 
Briana Andreea 
Lucas Cristian
..... sper ca n-am uitat pe nimeni ![]()
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria cea mai fericita mamica de bebe Tudor Stefan (26.02.2008)
POZE
minunea mea
asa creste strumful mare
adriuta spune:
LA MULTI ANI!!! VLADUT, DIANA, ROBERT, STEFAN, ERIC, MARIA-CLARINDA, LUCAS, ANDREEA!!! sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.
Vorbira-ti de lichioare si bauturi: la al meu ii place Heynessy...parca asa se scrie. La nunta am avut Jack Daniels MADE IN ROMANIA...:)) e botezat tare de tot in comparatie cu cel original, si e sub licienta. Asa ca atentie la tzara de provenienta.![]()
Vreau sa ii fac lu' fiu-miu zestre cu bauturi din 2008...da inca n-au iesit pe piata. Sa deschida cate una la majorat, nunta...etc. Cred ca o sa fie frumos.![]()
AAA si ii mai place tequila...aia originala ca pana aici a baut numai imitatii...spune el.
E 70$ stclutza. :)) Si e micaaa...Io-s mai simpla: vinul dulce si lichiorurile... e un store unde sunt numai vinuri,...mii de soiuri... mai departe nu mai spui...:)))
luny bate bine ouale la galuste inainte , sa stii ca eu urasc galustele mereu iese ceva wrong, iti trebe ceva experienta cu ele.
liana si eu urasc daca sparg vre-o vesela si se desperechiaza. Eu cumpar cu 2, 3 bucati mai mult :)) asa am o senzatie de bine cand fac...poc...eeee uite avem noroc :)) Vezi ca e "chestie" ca o bucata de metal ce se pune la aragaz pentru ca sa nu umble astia mici. E al naibii de periculos cu gaz...of of.
bitza 2.5 milioane...wowoww ce marca?
mihatp am ras la faza cu soarecele de m-am tavalit pe jos nu alta. ai fost totala...tu cu soarecele, Simo cu cartitza. Sa stii ca si Maya mea(am si eu o catelusa tot asa o cheama) e sensibila dar a ta o intrece. A mea nu e asa de "plangacioasa"e mai mult "baietoi", dar o doare ca nu mai este ea pe primul plan...vad asta.
CUSCRA si zici asa... accident. Noroc cu soacra iubareata ca uite ce norutza istetzuca si frumoasa a iesit. Sa stii ca io mereu am avut "balcoane" mici(al meu zice ca-s perfecteeeee :))))
si dupa nastere ...ptiii...muream de drag :D. iete scartz ca s-au dus vremurile bune...asta e...au ramas amintirile frumoase
Stela sa sti ca si Adrian a avut perioade...aruncam la mancare de ma enervam(adica o mancam eu mai bine zis) ca imi parea rau ca era organic tot. Acum si-a mai imbunatatit apetitul dar tot are momente.
pucca sehul de laborator e ocupat cu cumparaturile de Christmas :)). Pupici la Bia sa treaca durerea.
Naty 8kg!! BRAVOOOO IULIAA! sa stii ca dpdv al greutatii a recuperat bine avand in vedere infectia si toate prin cate ati trecut.Uite de ex Thea lui Alice are la 9 luni 8kg400g.
mihatp vai ce "aglomeratie" de dimineata. saraca Maya, mi-e mila de ea. Pupa-l pe luca pe obrajorul mic si scump...of of. Am vazut si pozele de la botez, sublim...culorile, preotul...pacea. Repet...SUBLIM!!
GRISTINA GOJI ai fost asa de figura cu testul pozitiv!!!
clau Cand termini baia si bucataria practic ai trecut de jumatate , astea sunt cele mai urate dupa mine. Spor la lucru!
Cami UNDE SUNT POZELE DE LA SERBARE?? Eu nu le gasesc
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
adriuta spune:
Mimo eu am scris asa ce mai e pe la noi.![]()
despre Criza... e inevitabil
Vorba aia Pamantul e asemenea unui mare organism si inima e ...NY
.
Asa creste mare puiul
natynic spune:
Al meu e dus pana la blocul unde ne vom muta sa calmeze vecinii care fac scandal ca azi s-a bocanit tare (in orele permise, nu la pranz!). Precizez ca in bloc cea mai "tanara" (si mai destupata la minte) este administratora, care are 79 de ani 

.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
adriuta spune:
VA MULTUMESC MULT PENTRU TOATE CUVINTELE DE LAUDA SI ADMIRATIUNE LA ADRESA ADRIENULUI DIN DOTARE. Sunteti niste dragute toate 

Asta e el si a fost de cand s-a nascut. Nu mi-l amintesc niciodata sa nu isi fi sustinut capul. De la nastere a fost asa.
I-l sustineam eu ca imi era teama. Aseara il vad ca se ridica si merge...merge...pana in bucatarie nu s-a oprit. Vazuse ceva pe jos (o eticheta colorata) o ia, se ridica si merge ...pana ajunge inapoi la noi. pe de alta parte am eu o teama ca nu interactioneaza cu mine...parca nu ma asculta, este foarte concentrat pe ceea ce face el si e greu sa ii distrag atentia de la "joaca"lui.
Am fost aseara in parc sa ne dam in leagan si sa mai "conduca"masinutza pe acolo apoi am mers sa ne plimbam prin cartie. Am facut poze si incerc sa le descarc sa vedeti cum impodobesc casele de Craciun oamenii aici.
Tre sa fug ca s-a trezit

Asa creste mare puiul