Puiuti de randunici 2008!! ( 167 )
Raspunsuri - Pagina 4
Simo27 spune:
La multi ani si MIMONIXULUI!!!Sa-ti traisca OMU,Simo draga!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
clauclau spune:
Gata drumurile, m-am descurcat de minune...
Mimo, nici curatenia n-am terminat-o, nici bradul nu e impodobit, nici macar cumparat, in seara asta il luam...
LA MULTI ANI BEBELUSILOR NASCUTI IN ZI DE 19 SI LA MULTI ANI SURUBEL SCUMP DE SF SEBASTIAN.
Gata, plec, m-a sunat omu' sa cobor, mergem dupa bradut!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Sufletica
ccris_ccris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lianam si tu tot la "vila" stai tuchi ? si eu la fel ...nu inaintez deloc, si ce-am facut parca se duce de rapa....teo nu doarme ziua (ca 10-15 minute nu se pune, n-apuc sa fac nimic)....si tre sa fiu cu ochii pe ea ca se baga in cele mai nebanuite locuri....iar in premergator ...eu o pun in el, ea sare...si tot asa....daaaar exista si o "parte buna" in toata incetineala asta : termin de facut curat cam la Pasti, asa ca o sa fiu prima atunci la curatenie Liana, mami de Teo |
Spor la treaba, fetelor! Luati-o incet ca le dovediti voi!
Acus vin cu scrisorica.
Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
tuchita spune:
Bai eu is bolanda?azi nu suntem in 18???
poate la noapte fac o scrisoare pierduta!
Ccris, sa-ti traiasca finutza!
Naty, ati terminat spanacul?
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
aliceionescu spune:
Liana, te-am intrebat pt ca asa face si Thea...mai putin in somn. Iar nasul nu ii curge decat dc e racita, in schimb, stranutat si scarpinat la greu...M-am gandit si eu ca nu-i prea bine, dar alte investigatii n-am facut, o sa astept sa vad cum e la tine, cu Teo, apoi iau masuri, dc o fi cazul. Pana una-alta, eu am zis ca poate stranutul s-o fi datorand aerului uscat de la mine din casa. Orcum, eu ii pun in fiecare dim. Nazomer in nasuc si o aspir cu BB. Cat priveste mancatul si agitatul, fetele noastre parca-s surori.
Catape Seb, bine ca a scapat, totusi, de injectii. si pe Ili, sirena pompierimii, nu? Si da, Luna Betiluna si Dora M. ajung in Tara lui Peste Mamaliga Prapadeste, era un desen acolo... ditamai bibanul cred, care statea ca pe un tron pe-o mamaliga uriasa.
Cristina-cuscra, povestea cu Daria si Vladic tare mult mi-a placut si am constatat, o data in plus, cat de draga imi esti, nu ca ne-am incuscrit ci asa, pur si siplu.Si am vazut si poze, sunteti frumosi cu totii, inclusiv cainele (chiar, cum il cheama?)Si am citit si cum a inceput jurnalul tau de sarcina, Toma-necredinciosul ce esti!
Olgutz, citit povestea, placut povestea. Astept si intamplarea cu nepoata, ca sa ma pregatesc si eu, ca mainer-poimaine face si nepoata mea 14 ani.
Naty, ma bucur mult pt. cele 8kg ale Iuliei, papacioasa mica si jucausa!
Luny, deci sta si Mufa 3 min. intr-un loc? Ma bucur pt prietena ta, la 30 de ani cred ca stie in mod cert ce isi doreste, indiferent cum va decurge realatia. Sarcina usoara si...odisee frumoasa, nu?
Adriutza, d-apoi cand or merge ai nostri, al tau o sa joace fotbal deja!
Mihutza eu pe houseritza ta, care zice "mama".
Clau, sa porti sanatoasa blugii si, dc nu vrei, nu pune poze, eu te cred pe cuvant ca sunt faini. Da' tu chiar ai rabdare la "Odisee", nu gluma! Ma bucur ca Sufletica s-a mai linistit cu somnul.
Miha, bine ca-s plamanii ok si lasa , ca nu conteaza dc doar "te joci"
S-a trezit Thea, tre' sa fug!! Si mai aveam....
bitza037 spune:
hello si de la noi.
Am reusit si eu sa va ajung din urma....am fost aseara si am luat coltarul, masa si 2 scaune....sa vedem cine mi le monteaza acum????
Am fost aseara si la cumparaturi la 1 noaptea am terminat si ne-am culcat pe la 2...sunt zombi.DAr stiu macar ca nu stau saptamana viitoare pe la cozi interminabile, azi dimineata am luat si niste carnitza de porc de la Selgros.......mai am cadourile sa le iau.Ma batea gandul sa-i iau Antoniei o jucarie de la Fisher price....arata ca o locomotiva si se baga niste bile pe sus si zice ca si merge ,canta ,etc.......ati luat vreuna asa ceva????
Melcul vorbaret pe care l-a primit de la Mos Nicolae ...tot de la FP.....nu o prea intereseaza....si ma gandeam sa-i iau ceva care are baterii si merge prin casa de asta m-am gandit la asta.
Sau macar dati o idee ce sa iau cu conditia sa mearga sa lumineze si sa cante
Si acum o mica scrisorica....ca pe urma plec la aeroport sa-mi iau surioara:
Mimo, LA MULTI ANI MIMONIXULUI SI LA MULTI ANI PENTRU CELE 10 LUNISOARE ALE LUI VLADUT
LAmulti ani si bebeilor nascuti ieri si azi...ca nu am apucat sa scriu!!!!!
Adriutza bravo pentru viitorul dintos....am vazut si filmuletul cu Adrian care este un scump!!!!!
Multumesc de raspunsurile legate de masina de barbierit, vad ca impresia este unanima cum ca lasa barba uscata.Am sa-i iau aparat normal de barbierit dar pe cel mai fain si nou iesit de pe piata si tot ce trebuie pentru barbierit......parca asa imi sugerase si MIMO.
NAty si eu ii dau fructe de la borcan Antoniei, in special cumpar piersici si caise ca astea nu se gasesc pe piata(ma refer la cele autohtone)...nu-i dau mereu, ori le combin cu cele proaspete cu branzica, ori simple cu branzica......ca nu stiu frate cum le fac astia dar le linge efectiv Antonia.
Aseara i-am luat de la REal capsuni proaspete productie Romania daca ati stii ce frumos miros.Am sa le curat coaja sa nu aiba seminte si o sa i le pun in branzica.
Mie mi-a zis dr. ca mancarea la borcanele pentru copii nu are CONSERVANTI, zice ca sunt foarte bine pasteurizate.
Mihatp
Clau merci pentru uraream sa pun pozica dupa ce vor fi montate.Si poze restante cu buburuza(shssssssssssstttt sa nu auda Liana)
Buburuza face bine.......merge in 4 labutze se baga pe sub fotolii....se ridica singura in patut si face si cativa pasi pe acolo,se uita si ea la masina de spalat ca la extraterestrii...nu misca ....la reclame nu mai zic nu vede nu aude pana nu se termina reclama, tipa si se infurie pe noi daca ii luam ceva din mana care-i place...si trebuie sa o ademenim cu ceva in schimb.....si ea se pupa cu oglinda....ce sa mai lista poate continua.....
hahahaha si eu intru in catergoria: Mi-am luat barbat tanar, randunoiul este mai mic cu 2 ani decat mine!!!!!!!
Liana felicitari pentru maturitate ca si membru
Ta na na na, maine seara ne ducem la concertul lui Banica...sper sa fie fain ca de vreo cativa ani vreau sa ma duc si nu am ajuns.Si s-a gandit bitu' sa-mi faca o surpriza
cred ca am cam zis ce vroiam gata send
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ccris_ccris Am o finutza de 3 kg si 50 cm! Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008) Iti multumim Doamne pentru mica minune! POZELE MELE Chocolate therapy is, oh, so good! |
SA TRAIASCA SA FIE SANATOASA SI SA AIBA PARTE NUMAI DE BUCURII!!!!!
IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
ccris_ccris spune:
Simo, Clau, azi suntem in 18!
Asa...
Multumim, randunici, pentru urarile de LMA, sper ca v-au placut sampania si prajiturile.
Roxana, mami de Amira, lume noua! Bine ai mai venit pe la noi, chiar ma intrebam ce-o fi cu voi?!
Ralu, nu stiu daca e putin apa in cada, ii pun doar sa n-o ia frigul, ca eu ii fac dus, nu prea stam mult la balacit.
Mimo, ai fost mortala cu covorasul! Cat despre haul de casa, desi mi-e greu s-o intretin, asa ne-am dorit noi, baia, bucataria si sufrageria mari, dupa ce-am stat si eu si randunoiul la garsoniera (fiecare in a lui). Dar te invit la noi sa vezi ca nu-i chiar cum pare in poze .
Naty, multam de aprecieri, cat priveste cu cine seamana Andreea, parerile sunt impartite, ieri la Pom, TOATA lumea a zis ca e Viorel intreaga !. Eu o mai pun pe Andreea in centrul de joaca si ii place, intrucat ea inca nu escaladeaza pe-aici.
Zozelina, am vazut pozici cu sufletel blond gimnast. Un scump! Sanatate multa bunicului tau! EU n-am avut buniic.
Gecko, sa-i fie de bine crestinarea micutului Patrick! V-am vazut mandri tare si frumosi! Mai vrem poze!
Kya, ce dulce e zana razacioasaa!. Mergi la un fizioterapeut cu lombara aia. Si eu am probleme, dar ma tem sa merg la dr, sa nu zica ceva de vreo hernie de disc.
Tuchi, da, i s-a mai deschis parul Andreei, nu stiu cu cine seamana. Spor la curatenie si sper sa se rezolve toate!
Cristina, ce comori de pret ai tu acolo! Si Vladucu' bucatar!
Adriutza, ce energie are voinicul tau! Sa mancati sanatosi muraturile!
Luny, am vazut pozite frumoase din parc, mi-e dor si mie sa ma plimb intr-un parc! Sarcina usoara prieteni tale, are curaj!
Cami, intr-adevar, fetita ta e cea mai frumoasa! I-ar fi stat bine costumata in fulgusor de nea!
Miha, iti doresc o zi usoara!
Liana, si Andreea a re o slabiciune pentru usa cuptorului. Multumim de urari!
POZELE MELE
ccris_ccris spune:
Bitza, multumesc, sa stapaniti sanatosi achizitiile si dixtractie maxima maine!
M-apuc sa-ncarc pozite de ieri!
POZELE MELE