Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna seara fetele.

Noi am petrecut un Craciun superb,am mancat prea mult cred ca m-am ingrasat 2kg in 6zile cat am avut musafiri.
Azi dimineatza au plecat si am reusit sa fac o siesta bine meritata

Claudia,nu voi face niciun party, anul acesta vom sta acasa doar noi trei si burtica,vom cumpara lampadare si le vom lansa pe cer la 12 noaptea,vom bea o champagne pentru aniversarea mea de 36 de ani,wow 36,hijo puta ce batrana sunt

Va pupic pe toate.

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

La Multi Ani Ionica . Foarte frumos - asa am stat si noi acasa de Craciun, singurei cu Eliza si burtica . Sotul m-a ajutat in gospodarie, a iesit cu copilul afara ... ce mai, asta da viata!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Mariana draga ziua lui Ionica e pe 1 ianuarie,mai e otzara pana atunci,ma bucur ca v-ati simtit bine de Craciun,ce planuri aveti de revelion?

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

De revelion vin la noi niste colegi de-ai sotului si unii de-ai mei. Colegii mei au un prichindel de 11 luni - sa vedem ce razboi iese intre el si Eliza .
In rest .. am vorbit si noi acasa cu parintii pe mess, cu web-cam. Mama soacra era uimita, ca Eliza nu sta locului nici o clipa. Si sotul inca nu le-a zis ca asteptam bb2 , vrea sa o faca de Revelion...
In rest ... sotul cica e in concediu, dar mai mult pe la munca sta, are de scris 2 nenorocite de articole pt 2 conferinte. Aseara a adormit inaintea fetei si azi dimineata mi se plangea sarmanul ca-i stresat. Aseara mama soacra se plangea ca ea a lucrat ieri, dar cand i-a zis ca si el lucreaza, a trantit ceva de genul "ei, tu...". Daca nici parintii nu te cred ca o duci greu, apai ce sa mai astepti de la altii? ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
14+

Mergi la inceput

Fete dragi de la Germania sau compatrioate , cu ce va ocupati voi acu in prag de trecere dintr-un an in altul,ce ati mai gatit,ati luat deja rachete,pe unde petreceti revelionul, Ionica si Mariana ne-au spsu deja,haideti mai fetelor gravidutze numai fiti pesimiste,ca la nul o fi bine (zice o vb din strabuni) restul fetelor ce pregateli faceti?
Eu azi am stat mai toata ziua prin küche si maine voi sta la fel.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Claudia74
Buna seara,
Si eu tocmai am iesit din bucatarie,pe la 9pm,mi-am adormit pitica si acum scriu cu drag :
am terminat salata de boeuf cu piept de curcan( ramas de la craciun),
voi face maine un tort de mousse au chocolat,
o rulada de somon cu spanac in foetaj
mai am terina de ficat de gasca si champagne.
Sotul a cumparat un adevarat arsenal pentru 12 noaptea,o caruta de bani,da las omul sa-si faca damblaua,cred ca vrea sa faca competitie cu vecinul din fata.

Eu azi am sarit in cada cu spa si ne-am masat durerile adunate dupa o saptamana de invitati,pitica mea a inotat cu mine ca un pestisor,cada e destul de mare .

Acum merg sa ma uit la un film pe care sotul l-a primit cadou de craciun " Le Libertin",o comedie franceza superba.

Va urez o seara frumoasa pe unde o-ti fi la toate

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!

An Nou Fericit!

Miki

Mergi la inceput

Wow ce urari faine,pe mine nu ma tine neuronu acu la urari, abia sa ies si eu otzara din bucatarie,mi-am trimis sotul la ultimele cumparaturi,am facut o tura de muffins deja ptr copii,cornulete cu gem,ieri am facut o rulada de biscuiti cu crema de ness,un tort de mere cu frisca,acu fac un chec de carne cu oua fierte si castravete murat si apoi restul ptr diseara,fac ptr copii niste stäbchen cu fructe,cascaval,carnaciori,castravete, ptr adulti un chec aperitiv,niste melci aperitiv cu aluat frantuzesc,sunca si branza,zaziki salata si mai vad eu.
Spor la treburi azi va doresc.
Claudia v-ati mutat deja,nr de tel cel vechi imi spune ca numai e valabil?
Dora hai scrie si tu pe aici cum si unde petreceti revelionul,Miki voi?
alle.

Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

va doresc un an an nou fericit plin cu sanatate ,dragoste,baniiisi tot ce va doriti
noi am stat acasa de craciun singurei si de revelion la fel
toti mi/au fost raciti ,fata mai tare cu vomitaturi,diaree dar a zis ca/i daor un virus
va doresc numai bine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, 2009!

Multumesc pentru urarile de ziua puiului meu! Va invit sa vedeti cand veti avea timp poze la semnatura.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput