Mamici in Germania (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Eu numai la ore din astea am vreme sa intru putin pe net,vad ca nici voi numai aveti vreme,mai iesiti de prin oale si scrieti si pe aici cu ce va ocupati in prag de Sarbatoare Crestina.
Francescka sa-ti traiasca baietzelul,sa creasca mare,sanatos,voinic,sa va umple viata de clipe de fericire si bucurii,

BENJI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Craciun Fericit!

Miki

Mergi la inceput

Fie ca Mosul sa nu uite astazi seara nici un copilas,fie ca in toate casele sa arda luminitzele bradului inmiresmat,sa miroasa a cozonac si carnat afumat,sa fie liniste si armonie in toate familile,copilasii sa zburde pe langa brad in asteptarea Mosului,sa domneasca pacea sufleteasca in toate casile in zi Sfanta de Ajun de nastere a Domnului Iisus Hristos.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

Fie ca Mosul sa nu uite astazi seara nici un copilas,fie ca in toate casele sa arda luminitzele bradului inmiresmat,sa miroasa a cozonac si carnat afumat,sa fie liniste si armonie in toate familile,copilasii sa zburde pe langa brad in asteptarea Mosului,sa domneasca pacea sufleteasca in toate casile in zi Sfanta de Ajun de nastere a Domnului Iisus Hristos.

AMIN!
.. ca frumos le-ai spus

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

craciun fericitfrohe weinachtensa auzim numai de bine

teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

CRACIUN FERICIT!!

sanatate si numai impliniri in anul ce vine sa aveti, bucurii si fericire!

Kari

Daca schimbi calitatea gandirii, vei schimba obligatoriu si calitatea vietii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Sarbatori fericite la toate si un an nou cat mai linistit la intreaga familie.

Sophia 2ani
+26
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Hai ca au cam trecut Sarbatorile urmeaza Revelionul si apoi pe cai iarasi,ieri am avut zi de smotru (chiar daca a fost SF.Stefan) mi-au plecat musafirii in Spania,vor veni inapoi dupa Revelion,noi petrecem Revelionul cu un grup de romani in tr-un oras pe langa noi,ei au organizat deja totul,urmeaza sa fac niste salate,covrigei ceva,vad eu fiecare aduce de acasa cate ceva.
Craciunul a fost frumos,plin de chitcaieli de copii bucurosi de intalnirea cu mosul si mai ales de cadourile primite,am mancat cam mult zilele trecute,acu luam o pauza.
Ionica te pregatesti de party,unde tineti revelionul si ziua ta de nastere?
Ups am uitat de cafea :

Claudia v-ati mutat deja? cum ati petrecut Craciunul,mai bine zis unde?
Dora ce bunatati ai gatit in afara de sarmale?
Miki lucrezi deja saraca de tine,eu incep in 1 seara,cum ati petrecut,a fost totul ok?
Restul fetelor cum ati petrecut Craciunul, la toate.

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput