Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)
Raspunsuri - Pagina 7

romanitza spune:
Luci - bafta la eco, de-abia astept sa ne spui cati sunt acolo. Eu n-am mai scris de cateva zile, m-a luat o raceala, asa ca mai mult am stat in pat, sotul a avut grija de mine, mi-a facut ceaiuri, am mancat lamaie cu miere de albine,etc si vad ca azi ma simt mai bine.
Mai am si 3 zile de mers la munca, aseara am facut si bradutul , acum il asteptam pe Mosul...
Ralu - sanatate multa tie si bb-ului, Mosul sa va aduca numai cadouri frumoase pt Tudor
Ioana - sa iti traiasca finutza si sa se joace cu copiii tai. Un Craciun fericit si sa ramai optimista.
Beatrice - O sa gasesti suport moral important pe situl asta, iti vei face prietene si vei vedea ca vei putea lupta cu mai multa putere. Iti doresc sa ai parte de multa putere!

cristy1977 spune:
luciaaaaaaaa, abia asteptam
ioana, pup alta graviduta draga noua
"After all, tomorrow is another day!"

beatrice75 spune:
Fetelor, nu stiu cum sa mai abordez problema cu iubitul, pare ca
nu-i pasa de ceea ce ii spun si pe mine ma sperie gandul,
intr-adevar de a ramane gravida acum, dar asta e. Macar sa ne casatorim ca si asa o lalaim de 5 ani, locuim de 3 impreuna. Si nu mai avem 28 de ani. Mi se spune ca eu sunt vinovata ca eu continui sa raman
intr-o relatie in care nu mi se promite nimic, este adevarat, mi-e frica de singuratate, mi-e frica sa fiu pe picioarele mele si nu ma refer la financiar, mi-e frica sa infrunt realitatea, mi-e frica ca va fi una cruda si ca sunt condamnata la singuratate sau ca voi da peste cineva care imi face viata amara. Nu stiu pe ce drum sa apuc!

lucialu spune:
uf!Scriu din nou
Am fost si am vazut un saculet embrionar cu inceput de ecou embrionar,asa s-a exprimat dl dr si a spus conform celor vazute ca am avea doar 4 saptamani.Ecografia a fost transabdominala.Probabil ca la cealalta se vedea mai bine,dar eu sunt multumita ca l-am vazut si asa si ca nu l-am deranjat pe Mister Samburel. Dl dr a spus sa stam linistiti ca tot pare ok si la anul ne astepata in 5-6 ianuarie sa vizionam embrionasul si cordul fetal. Doar taticul a avut nevoie de explicatii suplimentare, pt ca eu cu dr vorbeam klingoniana iar el nu stia care-i este odorulSe pare ca e unul.Cel putin un sac.
Cristy sa ai grija de burtica si sa iei antiinflamatoare in continuare.Poate ar fi bine sa bei si ceiuturi calde si asa e sezon
Romanitza vezi ce faci cu raceala.Ma bucur ca te simti mai bine si ca ati fost rasfatati de taticut.Voi sunteti ok in rest,nu?Noi nici azi nu am ajuns sa luam brad.Tot programul ne-a fost dat peste cap
si am apucat doar sa facem o parte mare de cumparaturi.Eu sunt franta.
Beatrice Doamne ajuta sa va casatoriti,daca asta este sigur ceea ce iti doresti!Incearca sa lasi sa asimilezi tot potopul de noutati mai putin bune primite,trebuie timp de digerat crede-ma si cand vei fi facut lucrul asta vei avea probabil o alta perspectiva care probabil te va ajuta sa decizi ce faci cu mai mult calm.Lasa sa treaca sarbatorile.Chiar si o nunta are nevoie de pregateala
Maduta sa scoti capul ca vin si te ciufulesc!
KISSES
my little sunshine

aris26 spune:
lucialu - bravo! felicitari! probabil ca e un singur bb la tine in burtik si eu zic: mai bine. o sarcina cu mai putzine complicatzii oricum o sa ramai inca o data imediat dupa ce termini de alaptat. sa stii ca si la mine a fost la fel, la prima eco mi-a zis 4sapt si 4 zile iar eu aveam vreo 5 si cateva zile de la um. aveam o intarziere de 8 zile, nu mi-am facut probleme pentru ca habar nu aveam cand ovulasem luna aia si oricum cm meu era mai lung de 28 de zile in mod normal, dar uite ca baiatul meu a recuperat repede, la ultima eco era chiar mai grasun cu o zi
.
Ioana - sa iti traiasca finul! Felicitari Laurei
astea da sarbatori pentru amandoua! 26+
Poze

cristy1977 spune:
lucia,draga mea cat ma bucur, eram sigura ca ne vei aduce vesti bune despre domnul samburel. acum gata, fugi la culcarica si dormi cat pentru doi
eu azi am fost si mi-am cumparat injectia de diphe iar miercuri o fac pe prima. antiinflamatoare (voltaren de 50) iau de fiecare data cand ma doare, ma simt imflamata. pe langa asta, as vrea sa fac fizioterapie cu ultrasunete pentru prevenirea aparitiei aderentelor, urmeaza sa ma mai interezes. am mai citit de asemenea pe net despre o crema de la dacia plant - fleximax, antiinflamatoare cu care ne putem unge pe burtica si pe spate in functie de zona afectata. o s-o cumpar sa vad ce efect are.
va pup si va urez somn usor
"After all, tomorrow is another day!"

lucialu spune:
Aris,Crsity multumesc!
Daca e sa iau dupa ovulatie am avut-o in 26 nov stiu pt ca am sangerat cu durerile de rigoare.Deci am fi mai mici si de 4 saptamani.Eu am pus regula generala la semnatura,UM.
Aris si eu cred ca tot baietel am.Hai sa vedem ce fler de mamica amOricum deja vorbesc cu el
Am vazut si eu camaruta lui BB teu si e foarte frumoasa!Foarte frumoasa!
Cristy nu stiu crema chiar sunt curioasa sa-mi spui daca e buna.Sper sa-ti fie de folos!Nu astepta sa te loveasca durerile pana sa iei antiinflamatoare.Eu am fost zgarcita cu ele si acum am citit mai multe pe net si spune ca e bine sa le folosim cu putin timp inainte ca durerile sa apara,cand stim perioadele lor.SANATATE iubita!
my little sunshine

Ioanatugs spune:
Lucialu felicitari iubita pentru embrionas!!! Acum lasa-l sa creasca cumintel pina pe 6 ianuarie, ca sa aiba si tati ce vedea atunci!
Nu ai mai avut rabdare, nu???
Ma bucur ca te-ai mai linistit un pic!
Va multumesc frumos pentru urarile adresate finutzului si finutzei mele! Azi l-am scos din spital pe finul meu drag si m-am topit de emotie. Cand mi l-a pus fina in brate si l-am simtit mic, cald si dulce, mi s-au inmuiat picioarele. In capul meu era doar, cum voi cobora cele doua etaje de la Elias, pentru ca eu nu-mi mai simteam picioarele, dar nici nu voiam sa-l pasez sotului, era prea pretios!! Am simtit ca tin in brate un globulet de aur, i-am vorbit tot timpul, pentru ca-i era foame si scancea un pic si cum mi-a auzit vocea a ascultat cuminte pina la masina si nu a plans deloc, desi era mort de fomica. Doamne ce minune sa pleci de la spital cu un pui de om, puiul tau!!! Nu cred ca e bucurie mai mare pentru o mama!!
4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

beatrice75 spune:
Este a doua oara luna asta cand imi vine ciclu, sper sa fie de la faptul ca m-am dereglat din cauza medicamentului cu hormoni, Orgametril si nu pt ca s-a agravat boala. Oricum, dr de la acupunctura, Tutu, mi-a zis sa nu mai iau medicamente de acest gen ca mai rau imi face, uffffffff, nsh ce sa zic, adevarul este ca are dreptate, nu m-am simtit bine deloc. Fetelor si eu am decorat bradutul si sper ca ma acceptati si pe mine in formum, chiar daca sunt mai plangacioasa, chiar daca nu-s casatorita. Si sufar enrom din cauza acestui lucru!