Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

beatrice ...nu suntem sigure pe noi, dar ne-am obisnuit cu ideea. eu una am fost mai norocoasa, am o endo atipica,fara dureri in general. cred ca lucia e cea mai in masura sa-ti dea sfaturi fiindca draga de ea s-a luptat mult cu balaurii astia..eu nu aveam decat in Z1 de CM si atunci da, credeam ca nasc (ma inselam, doare un pic mai mult nasterea) si mie imi trecea cu 2-3 nurofen odata, ca n-aveam rabdare sa iau cate unul. il dadeam pe barbata-miu afara din casa fiindca ma durea asa tare ca nu-l suportam pe langa mine, nici sa-l vad macar,il trimiteam la bere
cu iubitul, depinde si cum prezinti problema, daca o prezinti patetic, la modul :vai de mine, e urgent, tre sa ma iei de nevasta, alea alea s-ar putea sa fuga, dar daca-i zici, e, uite ca au hotarat altii pt mine(boala, dumnezeu) si asta e , tre sa fac un bb, si nici eu nu vroiam acum, nu tre sa ne casatorim neaparat, sa para ca tu detii controlul si ca nu lasi cine stie cate pe umerii lui, poate nu va mai simti o presiune, se va relaxa si obisnui cu ideea, cel mai probabil va incepe sa-i si placa
anticonceptionalele sunt nerecomandate in endo, mie si lui Boo nu ne-au dat voie sa luam nici dupa laparo/tratament/sarcina. desi nu s-a refacut inca endo, nu se recomanda preventiv. si eu eram insapimantata de rezultatul de la laparo, cand mi-am revenit un pic din anestezie mi-am adunat toate puterile sa rostesc cele 2 cuvinte: e grav? si n-a fost, oricum , nu foarte, nu stiu ce grad am avut dar mi s-a zis ca nu 4, si aveam endo peste tot: uter, trompe, chisturi pe ovare...cred ca toate fetele de aici am trecut la un moment dat prin starile de spirit prin care treci tu vis-a-vis de boala. eu intr-o prima faza eram "in total denial", ii spuneam lui tutunaru ca eu nu cred ca am asa o boala ingrozitoare, ca voi ramane repede gravida...da n-a fost sa fie a urmat depresia de rigoare, tratamente, si
fetelor in rest ce faceti de nu va mai vede omul, faceti bradul?

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Aris ,arata bestial camera voinicului tau!!1Sa vina sanatos si sa va umple inimile de fericire!!!
Ralu ,am facut bradul,da,dar...si anul acesta...tot doar pentru doi,desi visam la niste ochisori jucausi care sa se uite dupa luminite...Trag cu ochiul de cel putin doua ori pe zi la montajul cu Tudor.Sunt topita........!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t eu mi-am facut bradul in ziua de Mos Niculae, ziua in care mi-am adus puiutii acasa. Am fost azi la finutza mea, la Elias si mi-am vazut finutzul mic, bebe Luca Cristian. Doamne e o frumusete de copil, e saten seamana cu tati, dar aduce si cu mami, ca doar amandoi sunt frumosi. M-am topit dupa el, abia astept sa-l scoatem maine din spital, ca asa e traditia. Ce fericita sunt!

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ralu, iti multumesc mult pt incurajari. Si pt sfaturi, le voi aplica cu iubitul. Care este povestea ta? Nu ai reusit sa ramai insarcinata? Iti recomand acupunctura la dr Tutu. Stii, mi-a fost frica sa-i spun iubitului cum se numeste boala mea, de frica ca va da bir cu fugitii, dar i-am spus de simptome, cum se manifesta, ca tre sa fac cat mai repede un copil ca poate voi ramane infertila. Dureri la ciclu nu mai am asa de mari de cand mi-am inceput viata sexuala, inainte aveam de imi ieseau ochii din cap, nu ma prezentam la examene la facultate, mergeam la dr sa-mi dea medicamente sa mi-l amane cand aveam de sustinut un examen mai important. Chiar nici dupa ce ramai gravida nu dispar macar putin durerile? Pe mine ma ingrozeste cumplit ideea ca toata viata va trebui sa suport asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Scuze Ralu, nu am vazut smiley-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

ioana ce frumoooooos!!! m-am gandit mult, as fi venit si eu dar acum e si sotul gripat, eu n-am nimic dar decat sa aduc cine stie ce virusi la bb mic la la mamica, mai bine stau acasa pe fundul meu. imi spunea finutza ca seamana cu ta-su si cu ea deloc oricum, sa-ti fie rusine ca n-ai facut si tu o poza sa ne scaldam ochisorii. transmite-le pupici multi de la mine si de la tudorica cel mucios (prin tine pupicii vor fi nevirusati)
aerlilian sa fie ultimul craciun fara ochisori dulci! sa fie ultima Z1 pe care s-o tii minte. stiu ca nu-ti vine dar bucura-te in continuare de faptul ca sunteti doar voi doi. se complica asa de tare lucrurile dupa ce vine bb. azi eu eram intr-o mini depresie, de rutina, biberoane, bebe dependent. si ma gandeam cu rusine...cum pot trai si asemenea stari. adevarul e ca mi-e dor doar un pic sa mai fie doar eu si ovi, o noapte in care sa stiu ca a doua zi nu ma trezesc dimineata si are cineva nevoie de mine. acum ma gandesc cu regret la toate petrecerile la care n-am fost cand se putea
beatrice la mine a fost o schimbare reala dupa laparo, n-am mai avut dureri la contact sexual, ca am uitat sa-ti zic, era un chin inainte de laparo, aveam doar 2 pozitii in care puteam s-o fac. deci la contact n-am mai avut deloc iar la CM f f putine. am ramas gravi, am nascut, si acum sunt ca noua, nu mai am dureri de nici un fel. dar nu stiu pt cat timp, sper eu sa fie mult. endometrioza nu inseamna sterilitate, ci doar cu 30% mai putine sanse de a procrea ca o femeie normala. curaj!povestea mea o ai la inceputul capitolului, in pagina 1, sunt multe povesti si reusite scrise acolo.
fetelor noi maine facem bradul ca tati nu e acasa si vine mama mea(aka mamaia) sa stea cu bebe si mama (moi) impodobeste bradul. oricum, pt tudorica nu inseamna mare lucru, doar niste chestii in plus de care sa traga

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Ralu_t as fi facut poza cu cea mai mare placere, insa nu am cu ce. Sotul si-a stricat telefonul cu camera. Si-a scuturat pantalonii de la geam, ca aveau par de la Boro si era si telefonul in ei. O sa-i transmit pupicii nevirusati ai lui Tudorica, maine cand o sa-l vad. Sa stii ca are gurita ei, deci seamana si cu ea, e un dulce!

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coletutza spune:

A mai patit careva asa ceva? dupa prima injectie cu diphereline mi s-a format o galma tare tare, care nu a trecut nici in 2 saptamani , iar dupa a 2a injectie, simt ca se formeaza iar ceva ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

fetelor, pe mine a inceput sa ma doara burtica, deci vin rusii azi sau maine... asa ca voi face injectia 1 de diphe.
magdita, tu cum te simti cu injectiile?
lucia, uite te-am facut verde, sa stii ca nu m-am putut abtine si am tras cu ochiul la odisee daca nu am mai auzit nimic de tine. daca afli ceva de punctulet/il vezi inainte de anu' nou, sa ne pove si noua, te pupam cu drag
coletutza, parca cand am facut eu zoladex am facut niste vanatai, dar nu mai tin minte daca era si tare, oricum stiu ca se lasa cu ceva semne pe moment injectia asta, insa cred ca fetele care fac deja tratamentul ar putea sa-ti spuna mai multe

va imbratisez

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Cristy uite ca sunt luata din pripa.Adeca merg azi la ecoLa celalat dr la care doream sa merg doar azi mai e liber anul asta...asa ca mergem sa facem numaratoareaEu fac pariu ca e unulMerci pentru ganduri!Bafta la injectii si sa ai 0 sau aproape 0 efecte secundare!Tot inainte fara frica!
Coletutza nu am patit-o cu diphe.Cu altele dap. Probabil nu a fost mana fina care ti-a facut injectiile. Pune un pic de ceva rece pe ea sa se dezumfle si sa se inmoaie.Si in nici un caz sa nu freci locul.
Beatrice nici eu nu am mai raspuns la nurofen, dar am luat Voltaren supozitoare.Trebuie sa incerci mai multe din listuta cu antiinflamatoare si te opresti la care simti ca raspunzi.
Ralu,Ioana,Madisor,Magdi,Aris,Luca...toate fetele dragi va pup si sper ca deseara sa am ce povesti!
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput