Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE(41)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,la mine nu vine Mosul...Astazi,z1...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu stiu ce sa fac. Am facut 3 luni acupunctura, am luat ceaiuri si tincturi, dar chisturile nu au dat inapoi. In schimb, nu mai aveam dureri asa mari!!!!Insa acupunctura este asa de scumpa, nu-mi pot permite, 2 mil pe sapt cu tot cu ceaiuri si tincturi. Doctora mi-a zis ca s-ar putea sa ajung chiar la operatia clasica, deoarece chisturile sunt bine fixate. A fost mirata cand i-am spus ca doctorii ma tratau de raceala, anexita. Doctora Cioltei, caci despre ea este vorba, mi-a zis sa iau Orgametril toata viata sau pana ma hotarasc sa raman insarcinata ( ca de ramas, voi ramane, cel putin asa ma incurajeaza), dar nu support acest medicament. Sangerez intre cicluri, nu ma pot odihni noaptea, imi scade libidoul total, in fine, parca nu mai sunt eu, am stari de agitatie, nervozitate…Am intrebat daca il pot inlocui cu altceva si a zis ca nu. Trebuie sa ma operez, sa fac acele injectii, dupa care trebuie sa raman gravida. Dar cu cine? Cum?
Credeam ca boala inceteaza cand ai copil. Tu spui ca ai ramas gravida. Dupa 2 operatii si dupa o sarcina inca mai ai dureri?
Iubitul meu imi spune ca se simte presat de mine si nu poate lua o decizie, dar si eu ma simt presata de dureri, de inaintarea in varsta, de doctori, de parinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si vreau sa spun ca am citit ca endo iti scade nivelul fierului din organism, da, am ajuns de sunt anemica de fier, am citit ca femeile cu endo sunt de 3 ori mai expuse sa faca cancer de col uterin si in vara aceasta am fost cauterizata pe col. Am facut si vaccinul Silgard, chiar daca am varsta pe care o am. Doamne, ce boala nenorocita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Meiiii Lushic, iote colea nishte sfaturi , ce cauti mnea'tale la ora aia pe net ha? insomnii, insomnii da bre, se sta cu ochii inchisi si se numara ceva , nu stiu ce pana se adoarme din nou, vezi ca vin la tini, pai se poati femeie gravi esti tu?
de majorete nici o veste nici rushi dar nici 2 liniutze...mai asteptam

Aerlilian... vine el, c-o fi mos, c-o fi baba, martishor, albinutza, zmeurica.. vine el numa sa-l rogi sa vina si sa astepti cumintica, ne uitam in curtile altora si vedem ca se poate asa ca vine si la noi, rabdare iubita, rabdare
Ana..

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz


"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

draga lucia, ia stai mataluta cumintica si mai usor cu curatenia, da? tu mai mult cu indicatiile pretioase si sosul cu executia, ai inteles? bucura-te din plin de toate beneficiile perioadei de graviduta si lasa-te rasfata, iar curatenia o face altcineva, ne-am inteles, da? pup fata draga si mai zi-ne cum te simti tu si micutul/a/ii
beatrice, eu zic ca o consultatie la dl. doctor Tutunaru nu ar avea ce sa-ti strice, apoi tu decizi daca mergi mai departe cu dansul sau nu. de asemenea, incearca sa nu te alarmezi prea tare pentru ca nu ai cum sa fii sigura 100% ca ai aceasta boala. eu te sfatuiesc sa te linistesti si sa incerci sa culegi cat mai multe informatii si sa ceri mai multe opinii. referitor la iubit, daca te iubeste va sta cu tine in orice conditii, exact cum a spus lucia, sunt multe fete cu endo pe aici iar sotii lor sunt alaturi de ele si la bine si la greu. asa ca fruntea sus, fii curajoasa si infrunta viata cu toate lucrurile bune si rele din ea.
eu pentru moment ma confrunt cu o burta super balonata si umflata, desi au trecut deja aprox. 10 zile de la operatie, folosesc antiinflamatoare si ma documentez cat mai mult ce pot face pentru a preveni aparitia aderentelor. am citit aici pe forum ca fizioterapia cu ultrasunete ar face bine. voi stiti ceva de asta?

va pup si va imbratisez cu drag

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

aerlilian ascult-o pe mada ca stie ce spune. vine, uita-te in jur, mai devreme sau mai tarziu toata lumea reuseste, nu esti tu exceptia, iti promit. stiu ca nu mai ai rabdare, dar nimeni n-a avut, toate am vrut un bebe ieri, numai DD stie cand e momentul. incearca sa vizualizezi si tu pr ciclul asta ca se intampla, gandire pozitiva, incredere, incarcat baterii de sarbatori
mada asteptam si noi cu tinemajoreta]
alexia m-a innebunit aia mica, m-am uitat pe poze, o minune de fata cu dintis'orii aia de soricelzici ca s-a mai cumintit? la 10 luni...tot e bine, astept si eu varsta aia. al meu tudoric e gripat, si am luat si eu de la el. am fost invitati in we la nasii nostri de cununie, da, acei nasi de care m-am plans eu tot timpul, si dumnealor ne-au asteptat cu 2 copii gripati in prag fara sa aiba bunul simt sa ne anunte, macar sa hotaram noi daca venim sau nu...no comment!
beatricenu plange. sau plangi si dupa aia stai stramb si judeca drept. e mai bine sa stii cum stai, si medical si sentimental. stiu ca e mai usor de zis decat de facut. daca dupa 5 ani in care zici ca si locuiti impreuna el nu te accepta asa cum esti, esti sigura ca vrei sa ramai cu el? eu stiu ce inseamna amenitarea singuratatii, mai ales cand ceasul nostru biologic incepe sa ticaie, insa in viata vor fi situatii mult mai grele si ce vei face? le vei ascunde de el pentru ca nu te-a vrut decat pe vreme buna? curaj, stiu ca e coplesitor, parerea mea e ca adevarul e cel mai bun. du-te la medic, la ce medic vrei tu, tutunaru e o varianta, dar e genul de medic "pt unii muma, pt altii...", eu sunt din prima categorie si apoi poarta o dischutie sincera si deschisa cu iubitul tau. se poate ramane gravi cu endo, indiferent de grad. e nevoie de rabdare, incredere, sustinere din partea celor dragi si nu in ultimul rand un medic competent. si eu am aflat ca am endo la 24 de ani, eram de 4 luni cu actualul meu sot, crezi ca m-am gandit eu atunci sa fac copii? nu, insa m-am simtit acceptata asa cum eram, cu toate problemele mele. mie tot ecografic mi s-a pus diagnosticul fiindca aveam chisturi si se pare ca astea se recunosc de la o posta daca-s de natura endometriozica. eu zic ca e posibil sa ai o surptiza placuta din partea iubitului tau si sa reactioneze mai bine decat speri. tu trebuie sa fi cea puternica, sa pari puternica si determinata si in fata lui si ....who knows!
booce sa-ti zic? LMA lui alex!si eu i-am zis lui tudorica pe 2 septembrie cand stiu eu sigur unde si cum a aparut el pe lumea asta

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Stiu, dar doctora ma preseaza sa raman gravida.
A incercat cineva Kombucco Orientalis?
Din cauza proastei mele indispozitii, a durerilor, mi-a pierit cheful de viata si parca ma autoizolez. Nu vreau decat sa ajung acasa si sa plang. Doctora Cioltei este si ea specialista pe infertilitate. Am nevoie de un doctor care sa ma inteleaga, nu sa-mi zica, ai endo, esti infertila, nu se mai poate face nimic.
Chiar nu exista nimic ptr aceasta boala? Chiar daca ramai gravida, durerile, chisturile reapar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Eu am scapat trenul luna asta..dar promit sa-l prind luna viitoate
cu tupeu inainte voinicule
pentru toata sustinerea

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz


"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Aerlilian, Mada23 i-mi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta!
Am sunat ieri la clinica d-nei dr. Dracea sa spun ca am reusit si sa intreb cand pot veni la eco de confirmare de sarcina. Iar azi m-au sunat si mi-au spus sa vin pe 06 ianuarie, pentru ca pina atunci sunt in concediu toti. Voi avea atunci 7s si ma rog sa fie totul bine, desi mi se pare cam lunga asteptarea, dar asta e!
Lucialu ti-ai facut programarea la eco??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Boo acum am citit ca ai facut un an de la primele celule ale puiutului tau. Ce frumos...! Am pus si eu la semnatura poza puiutului meu la doar cateva celule.

4s www.parentingweekly.com/pregnancy/album/myalbum.asp" target="_blank">Floricica mea

Mergi la inceput