Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ely2304, bine ai venit!
Austriacoo io nu trebe sa ma stresez cu termineleca se streseaza docu meu..el imi spune ce sa fac si cand..de cand l'am zapacit cu atatea intrebari ca io de ce nu dac aia..sau aiacum ma vede ca sa nu incep io,,incepe eldin cate stiu eu se face intre 20 si 22 sapt..s eu tot in ian sunt dar mai pi la sfarsit
bunicutzooo

va pup pe toateee

luptatorul meu

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

nu neg ce spui tu, poate asa e, dar crede-ma uneori imi dorec sa o aud ca il pomeneste macar,,dar nu se intimpla :(
ma are pe mine..si probabil asa trece peste..nu stiu ce sa zic...

ana-maria 17 weeks

Vezi, tocmai de-aia nu e mai bine sa gandesti asa? De ce sa te necajesti singura? Mai bine (pentru psihicul tau) sa te gandesti ca sufera asa mult ca nici nu poate sa-l pomeneasca. Si daca nu e asa e constiinta ei, nu a ta. Iar tu o sa fii mai fericita gandind pozitiv despre toata lumea.(chiar daca ti se pare ca nu merita)

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 13 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariacs

nu neg ce spui tu, poate asa e, dar crede-ma uneori imi dorec sa o aud ca il pomeneste macar,,dar nu se intimpla :(
ma are pe mine..si probabil asa trece peste..nu stiu ce sa zic...

ana-maria 17 weeks

Ana-maria eu cred ca bunica ta sufera f mult si din cauza asta nu poate vorbi despre tatal tau sau poate crede ca-ti provoaca tie suferinta daca iti aduce aminte de el.

Tatal meu a murit acum 2 luni si nu pot sa vorbesc despre el, nu pot nici sa ma uit la poze cu el. Fiecare se exteriorizeaza in felul lui.
Mama, in schimb, sufera si ea f tare, dar vorbeste despre el, insa nu in prezenta mea tocmai ca sa nu sufar eu.
Deci lucrurile sunt complicate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Burtici, va pup!
Ne-am intors si noi de la spital, am facut control si monitorizare. Si iar cultura din col si secretie... La fiecare 2 saptamani... Ma mai duc pe 6 ianuarie. Totul pare a fi in ordine, luni o sa fac ecografia si atunci o sa si vedem bebelusul...

Mie nu mi-a aparut linea nigra. Nici macar o umbra si o tot astept.
Maria, rezultatul bipsiei cand o sa il primiti? Sau l-ati primit deja, este doar grasime.
Didi,
Ely, bine ai venit!

Mie mi-e pofta de clatite. Si totusi mi-e foarte lene sa le fac :(

Ioana 20+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annkkaa spune:

pupam la burtici...
fetele care din voi au animalute in | pe langa casa ?... m-a speriat tanti doctor cu toxoplasmoza...... si nici nu stiu exact cum se transmite
Ana

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Ana, eu am animalutze pe langa casa. Spune-i doamnei doctor sa se linisteasca, tu fa-ti analizele de toxoplasma, daca ai pisica ai mai multa grija la curatatul nisipului, ai grija sa speli legumele si fructele, sa prepari carnea bine si nu-i bai.

Ioana 20+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Buna ziua la burtici

ocupate cu scrisul ca de obicei, va citesc de 15 min

Mam intors de lamedic, bb e bine, creste bine un pic mai mare ca masuratori decat varsta dar asa a fost si Marc.. si am aflat ca caruciorul nostru va fi bleu deci fratior pt Marc.

La sfarsitul lui ianuarue eco morfologique si cam atat.

Vroiam sa va intreb daca pe voi va mananca pielea de pe maini si piciare?
In plus am de cateva zile la incheieturile degetelor pielea iritata..aspra voi aveti asa ceva?
Imi dau cu creme ca de obicei insa vad ca nu mai au efect.

Carla pozele din Creta sunt ultimele puse, urmatoarele vor fi cele din vacanta din ianuarie

Mi a zis doc ca media de risc pt cele care au peste 30 ani e cam de 1/800 deci in cazul meu 1/2600 e totul ok, incep sa mai inteleg ceva din sarabia lor.

Pupici

NOI 17 + 2 si Marc (28.08.2004)
bebe2

Mergi la inceput

Ana, eu am animalute si in casa si pe langa casa. Toate sunt vaccinate. Dar eu sunt si genul care culege animale de pe strada, mangai tot ce are blana. Nu au mare legatura cu toxoplasmoza. Poti lua mai repede de la alte animale decat de la cele din curtea ta. Am o prietena (asistenta medicala) care nu suporta animalele in si pe langa casa omului, cand a ramas insarcinata si si-a facut analizele...surpize-surprize..toxoplasmoza!

MINUNEA MEA

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Dragi "matci" sau cum s-o spune la plural la mamici de albinute!
Eu va voi spune de pe acum "LA MULTI ANI FERICITI!"
De maine voi intra in concediu pana pe 9.01.2008, s-a vazut ce chef de munca am avut astazi
De acasa nu cred ca voi mai pupa calculatorul decat noaptea, si atunci nu stiu cata dispozitie voi avea sa bantui forumuri...poate daca aflu daca vine Alexia sau Luca/Toma(inca nu m-am hotarat).

Multa sanatate va doresc, sarcini usoare, bbei sanatosi, nu vreau sa aud de surpize neplacute cand ma intorc (sper sa nu va dau nici eu voua).
Sa va aduca tot ce va doriti!

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui annkkaa

pupam la burtici...
fetele care din voi au animalute in | pe langa casa ?... m-a speriat tanti doctor cu toxoplasmoza...... si nici nu stiu exact cum se transmite
Ana

16+

Annkka si eu am un animalutz prin casa..o pisica..dar am mai mare grija cu ea..mama mea se ocupa mai mult cu ea..e curata ..nu merge deloc pe afara..numai in casa..dar toxoplasmoza poti face de la fructe nespalate bine, igiena manutzelor..nu e neaparat de la animalutze..eu totusi ma gandesc sa gasesc pe cineva sa o adopte makar 1 an 2...totusi lasa par prin casa oricat as aspita...acum ma gandesc la bebe
toate burticutzele

15

Mergi la inceput