Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 5
lilina spune:
salut mamici
cum ramane cu intalnirea de maine ????
am incercat sa vb cu Sephora, dar mi-a murit telefonul 
tel.Sandrei nu il am, doar pe al lui Lexi
deci ne vedem maine la 12 dim.la KIDSDREAM, pe Pache Protopopescu nr.92, vis-a-vis de PROTV ????????????
Lilina
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
Hai mai fetelor ce faceti? Nu v-ati hotarat pentru maine? Lili ai mai vorbit cu Lexi ? Sa stiu si eu cum ma organizez...este ziua surorii mele maine si trebuie sa ajungem si la ea.
Vazut Matty si gargarita calare pe moto
.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Desteptareaaaa!!!!!!! E gata
luta. Doreste cineva?????
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
Tare ocupate sunteti
nu da nimeni pe aici.
Lexi mi-am pregatit aparatul
Cosmi abia asteapta sa o cunoasca pe Maria
De dimineata imi spune "hai acum sa mergem la Maria"![]()
1 Anisor
2 Anisori

xandrutza_76 spune:
Buna dimi! Merci, Moni, pentru cafea.
Intalneala placuta!
Eu-s rupta, ieri am copt la prajituri...
Am vazut pozicile voastre de la Brasov, nu mai stiu daca am spus; si pe cei doi pupaciosi, Ruxa si Matti. Faine!!
tasia spune:
Ho, ho, ho (il citez pe celebrul Mos craciun) care la fel ca si mine vine foarte rar si de departe
Buna fetelor. Nu am mai intrat de mult timp pe DC dar ca intotdeauna am avut multe treburi. Si chiar ma gandeam de multe ori, ca poate nu ma mai tine minte nimeni si imi va fi greu sa ma reintegerez
Ma convins skumpik sa intru, mi-a spus ca am mai fost strigata "la catalog". Asa ca mi-am luat inima in dinti si am intrat ![]()
Despre noi: Fabi sare toata ziua ca o minge, are foooarte multa energie, si mananca foarte mult si bine (de preferat mancarea sa aiba carne)
Pe 20 noiembrie ( nu o sa uit ever acea zi) a alunecat (eram intr-un magazin ) si sa taiat in mijlocul fruntii destul de rau. Am tras o sperietura zdravana, mai ales ca nu am mai vazut niciodata atat de mult sange
Acum ia ramas o mica cicatrice pe care inca o mai dau cu o crema cicatrizanta... Noi am fost plecati mai tot timpul la Predeal, am finalizat casa care ne-a mancat santatea si banii in ultimii 4 ani. Iar de sarbatori ne intoarcem inapoi la Predeal. De aceea am decis sa intru pe DC, sa citesc putin din urma si sa incerc sa reintru in club
p.s: o sa incerc sa pun si poze inainte de sarbatori.
Va pup 
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
xandrutza_76 spune:
Tasia, bine ai revenit cu vesti!!
Pupici lui Fabi, mai ales pe frunte.
Ma bucur ca v-ati finalizat casa.
tasia spune:
Alexutza felicitari pentru bebelina 

CristinaGoji ce mare e deja bebelina
ai doi copii minunati 
itzy-bitzy wowww, am ramas surprinsa cand am vazut unde sunteti, tocmai la Beijing
E clar ca am ramas in ruma de tot... o sa incerc sa ma uit si la capitolele mai vechi ![]()
scumpik_lui si eu pun pampers doar daca plecam de acasa pentru mai mult timp.Iar la buba, il dau pe Fabi cu unguentul "contratubex" ajuta bine la cicatrizare. V-am admirat pozele e o dulceata Luca
iar bubitza de la frunte e la fel ca la noi, verticala pe mijlocul fruntii. Am citit din urma si am vazut ce vi sa intamplat si am retrait si eu acele momentew groaznice. Noi am avut noroc cu doctora lui, care ne este si prietena, am fugil repede la ea la spital si ne-a pus niste plasturi speciali pe orizontala si verticala, nu ne-a recomandat sa-l coasem ca ar fi ramas cicatrice, desi era destul de adanca taietura.
princess Sanatate multa si tie si bunicii 

tanima poate ar trebui sa incerci sa-l ignori pe Rares cand mai face boacane, sa-i spui ca nu mai vorbesti cu el, la mine asta functioneaza cel mai bine, amenintarile ca nu vine mosul, ca nu mai merge afara la zapada, la copii nu-l sperie.
Ma bucur mult pentru Ale m-a gandeam des in timpul sarcinii, dar si dupa ce am nascut, la ea si la pierderea ei.
Anastasia, mamica de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Multumesc mult de incurajari si de gestul frumos pe care aveti de gand sa-l faceti...desi sincer nu e cazul....oricum sunteti niste dragute
Am intrat asa un pic...sa va zic despre noi ca in ciuda unei experiente horror a nasteri care nu am cunoscut-o prima data, suntme bine si eu si printesa, avem laptic din plin....suntem cumintele deocamdata...
Grasanu a acceptat-o ff bine, o iubeste, o pupa peste tot unde se poate pupa
, nu ma lasa decat pe min sa pun mana pe ea, taxu o poate lua in brate doar cand nu-i pe faza micul dictator....
sper sa apuc sa pun si niste pozici...oricum se pare ca iarasi nu am avut mare contributie nici la fata...e copia fidela a grasanului
...sunt identici
...trageam si eu sperante...dar degeaba...pana si la greutatea si lungimea de la nastere au fost identici 
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si
Diana Gabriela
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Sephora spune:
Va pup fetelor
Intalneala avu loc,dupa unele mici peripetii dar a fost ok,poze n-am ca am o b....a de aparat asa ca asteptam de la fetele cu.Foarte deagute si fetele si barbatu din dotare si mai alesc copii,nu prea am avut timp de discutat ca alerga care-ncotro dupa atomici,dar macar ne-am cunoscut si la propriu.
Matteo a reactionat foarte bine la concert i-a placut mult de tot,a dansat,a cantat si batut din palme,s-ar putea sa aparem si pe la tv,aseara a adormit dupa concert pe drum pe la 19 a dormit pana la 12 si s-a mai culcat la 3 asa ca de dimi pe la 10 trageam de el.