Bucurii de sept-oct 2006 (154)
Raspunsuri - Pagina 6
eleņia spune:
salutare fetili
am vazut toate pozele anuntate si am citit si povestea norei care ma impresionat fff mult
tasia ma bucur ca ai aparut din nou si neai dat vesti despre voi
sper fetelor ca a fost frumos la intalneala
alexuza ma bucur ca ai intrat si ne=ai dat vesti despre voi
va pup si va urez o zi minunata

Sephora spune:
Vroiam sa o felicit si io pe iubita ALE ca insfarsit i s-a indeplinit visul,stiu cat s-a chinuit si cat de mult si-a dorit asa ca io zic ca a meritat tot efortul si ca Domnul intr-un final a fost cu ea.
Itzy bine ca mai dai semne de viata,nu mai stiam de mult nik de tine,mi-e dor de tine si de papusik si de mesajele tale lungi si pline de haz.Doamna consuleasa mai intra si tu mai des pe la noi.
Mi-e dor si de vechia "squadra"
Alexutza bine ai revenit mii de felicitari si sper sa ne vedem curand,de daca ne-ai stricat surpriza duminica trecuta.Pupici micutilor.
Tasia bine ai revenit,imi pare rau de patania voastra.
Din ciclul de-ale lui Matteo:
a pierdut ceva de a lui taxu si il intreaba "M dove e il pezzetto/unde e bucatica ?la care M incepe sa strige "dove sara il pezzetto...!pezzetto dove sei/unde o fi bucatica...bucatica, unde esti!"(binenteles cautand-o cica....
Fetele sunt acasa maine poate vedem poze ca au timp sa intre de la servici,eram si io curioasa si nik.
Monique_new spune:
Seara buna.
Dupa cum v-a informat Sephora intalnirea a avut loc. Din pacate nu prea am avut timp sa vorbim...pt ca am alergat dupa copii
. Singura cumintica a fost Maria
. Acum nu stiu daca si acasa este asa dar cel putin mami si tati au putut sta la masa. La fel de cumintica este si Lexi![]()
.
Am descarcat pozicile dar astept sa se incarce si vi le ofer imediat.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Monique_new spune:
Fetelor din pacate am incarcat alte poze din alt fisier cu tati si motocicleta
. Asa ca ramane pe maine ca nu mai am rabdare.
1 Anisor
2 Anisori

AdinaF spune:
Buna fetelor!
Daca n-are gashca din Bucuresti ce prezenta, am reusit eu intr-un final minunea de a descarca niste poze.
Noapte buna!
Dec2008
Monique_new spune:
Neata ...e gata
luta.
Adina ce poze frumoase am vazut ....2 baieti draguti foc
...plus multa zapadaaaaaaa....vrem si noi
.
1 Anisor
2 Anisori

Monique_new spune:
Yupiii am reusit sa incarc pozele
.
Cine doreste sa vada astea sunt pozele de laINTALNIRE. Asteptam si restul.
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
neatza
Adina, superbe pozele, iar feciorii tai sunt deliciosi, ce mari au crescut (nu i-am mai vazut de mult)
Duminica ne-am vazut cu Lexi. Am fost intai la un spatiu de joaca si bineinteles ca era aglomera, ca peste tot si ne-am mutat la altul. Am fost eu cu fulgerul meu, Lexi cu sotul si Maria, Moniq cu Cosmi, Sephora cu Matti si Sandra cu Ruxa
Vladone ramane in topul Bucuriilor nazdravane, s-a tavalit pe jos, a alergat de bezmetic, a tipa, a urlat, tot tacamul
. Restul Bucuriilor s-au comportat normal, numai al meu a fost atomic, ca de obicei. Pup dulce toate mamicile care au venit si toate Bucuriile, am fost incantata de cunostinta 

eu am doar cateva poze, aparatul meu are niste setari tampite si multe dintre poze nu erau focalizate si se vedeau in ceata, asa ca le-am sters
astept alte poze de la voi.
cateva poze si de la plimbarea cu trenul spre Brasov
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
microbu spune:
Buna dimineata!
Nu am incarcat pozele aseara si azi de la birou nu pot. Promit ca diseara le vedeti. Sau daca are Ioana timp sa le puna ea, le-a salvat aseara de la mine.
Lilina si Monique eu nu pot vedea pozele. Ori are ceva computeru' de aici ori webshots da erori momentan...nush ce o fi
.
Intalnirea a fost cam scurta, daca ma intrebati
, fff placuta. Pacat ca nu am reusit decat sa ne cunoastem intre noi, mamicile de Bucurii zburdalnice, ca de vorbit...
Lexi este o dulce si o cumintica (ca si Maria de altfel, care imi zambea asa de frumoooos
), sotzul parca era dintre noi
, Lilina are un baiat tare dragut nush de ce-i zice ea "fulger", Monica are o cumintenie si un zambet de fata, de printzul Matteo ce sa mai zic ca este f dragastos si grijuliu cu Ruxa mea
, iubire mare ce sa-i faci...
Adina am vazut pozele aseara si vb cu Ioana ce baieti frumosi ai
, ne-ai facut pofta cu zapada imaculata (prin Bucuresti nu vedem asa ceva).
lilina spune:
sandra, da-mi PM cu adresa ta de e-mail, sa-ti pun pozele si scrie-mi si nr.tau de telefon ca eu nu il am
am admirat si eu pozele cu Ruxa si Matti cand se iubesc si se plimba cu motorul....maaare iubire acolo, sunt super dulci
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul