Bucurii de sept-oct 2006 (154)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana mica

Sotul meu va depune banii in pauza de masa: 30 RON pt mine si Itzy.

Adriana mersi mult! Acum raman eu datoare la tine cu 5 ron .
Chiar ma gandeam sa rog pe una dintre voi sa puna 5 ron in plus si pt mine...Dar am citit de la ultimul mesaj al capitolului inapoi (in sens invers adik), si am vazut ca deja te gadisei. Esti o draguta!
Foarte frumoase pozele cu Dudu. Ii statea asa de bine in costumul de spiridus. Ce perspicace a fost la faza cu animalele si hotarat cu Mosul! Stie copilul ce vrea. Am obs. si eu la Ana-Maria ca deja face niste conexiuni de ma lasa fara replica.

Aici e atmosfera de Craciun de o luna de zile, se aud colinde prin magazine, mall-uri, la metrou, se vand ca la noi de toate , brazi, ornamente, magazinele impodobite (vitrinele), pe strada la fel ...multe lumini...DARRR EI NU SARBATORESC CRACIUNUL. E doar pt noi strainii. Anul nou chinezesc pica prin ianuarie, de data asta, si atunci va fi nebunie o saptamana...petarde...artificii...ca la noi...acum nimic. Unele ambasade au organizat Christmas Bazaar, multe hoteluri fac in fiecare duminica ( in cele 4 duminici dinaintea Craciunului) un fel de spectacol - serbarea bradului. Am fost si noi pt Ana...un cor de copii chinezi imbracati in ingerasi au cantat colinde in engleza, a fost aprins bradul, au oferit vin fiert si prajituri, turta dulce...Intelesesem ca va fi si un Mosh. Toti erau numai straini ...Chinezii sunt atei in cea mai mare parte...cam 80-90%...restul au religiile lor ...
Brad cred ca vom lua artificial, natural nu prea gasesti peste tot...daca gasesti sunt in ghiveci.

Sa va spun ca am pus muraturi? A trebuit sa ajung la 30 de ani si sa vin in China ca sa pun varza murata, gogonele+ muraturi asortate si castraveti murati. Acasa primeam si de la mama si de la socri...aici auzind pe unii si altii prin Amb. m-au starnit si pe mine . La cat sunt de pofticioasa voi face tot prima data sarmale, salata boeuf, piftie, si curcan la cuptor...Am planuri mari nu? Ah si 2 -3 carnati de casa...ca face cineva la bucatarie si ma lipesc si eu. Cand m-a auzit mama radea de mine in hohote. I-am spus ca daca nu imi ies sarmalele le leg cu atza sa nu se desfaca. Glumesc, desigur, pt ca eu gatesc cu mare placere dar acasa imi veneau de-a gata...de la parinti...si unele preparate nu le-am facut nicicand. A tb sa vin aici si sa le fac nah...La cozonac nu ma bag, cred ca un tort...ceva, crema de zahar ars si poate papanasii Lilinei. Nu stiu cand vom manca toate astea pt ca oricum vom iesi si in oras...dar asa sa stimtim Craciunul aici cam ca acasa...
De Revelion oricum am zis ca mergem la un restaurant, nu stim inca exact.
Ne-am obisnuit cat de cat,ca suntem printre romani si e mai usor, au trecut deja 3 luni dar nah ...Lilina m-a facut intr-o seara sa rad si sa plang in acelasi timp (amandoua de fapt) amintindu-mi de o intamplare haioasa petrecuta impreuna. Noroc ca n-am timp deloc sa ma gandesc prea mult ca m-ar apuca un doooorrr...dar fiind prinsa toata ziua nu stiu cum trece timpul..zboara...nu stiu cand au trecut 3 luni...parca ieri am aterizat...acum zici ca sunt de o mie de ani aici. Nu mi se mai pare ciudat sa vad atatia ochi mici oblici peste tot...cu limba chineza la fel...am inceput sa rup ceva cat sa inteleg dar vreau sa mi-o perfectionez cu niste cursuri ca e tare frustrant sa nu intelegi ce ti se spune.

Va pup, hai ca v-am povestit ceva...data viitoare va spun despre papusica noastra

Noapte buna ( Babuna, cum ne spune ea seara la culcare)

---------------------------------------------------------------------------
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

am reusit sa incarc acum niste poze

Luca e mai bine, are cruste peste lovituri, se trec si sper sa nu-i ramana semne foarte mari. Am scapat de pampers aproape de tot in doar 2 sapt , la somnul de amiaza nu-i mai pun pampers, doar seara asa ca protectie, ca oricum nu face pe el ca ma trezeste cand are nevoie , striga "mama mama pisu caca" , e tare simpatic, iar dimineata scutecul e uscat, rar cand mai scapa cate un pipi in pampers noaptea. Si ii mai pun cand plec cu el pe afara, la cumparaturi... ca daca nu are olita nu face in alta parte, nici in pampers nu vrea sa faca cand suntem plecati, se tot abtine si-mi zice ca vrea pipi pana il conving si face pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Seara buna!

Fetelor, sanatatea bunicii sotului nu este tocmai buna, este diabetica insulino dependenta si hipertensiva, a cazut, si-a fracturat femurul, iar luni ar trebui operata. Astazi a facut si febra foarte mare, deci situatia este destul de critica! Sper insa sa treaca cu bine peste operatie si sa fie acasa de Sarbatori!

Colac peste pupaza de doua zile eu ma simt foarte rau, astazi m-a vazut medicul de familie, fierea mea este cat casa, iar la stoamc i s-a parut ceva in neregula. Am primit un tratament, iar maine dimineata merg sa imi iau sange pt analize.

La banca nu am reusit sa ajung sub nicio forma, am avut o zi infernala.

Va multumesc tuturor celor care ati depus banutii!

Maine sau cel tarziu luni sper sa am extrasul si sa pot vira banutzii in contul Andrei!

Va pup!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Lilina, ii poti da banii personal Andrei daca tot va intalniti duminica, ca sa nu mai faci un drum in plus pana la banca!

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Xandrutza, felicitari pentru steluta!

Asa creste Maria Diana

Multumesc frumos!
Nici nu am observat, chiar ma gandeam, ce steluta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

fetelor, ia uitati-va aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130932&whichpage=1. Cred ca va veti bucura la fel de mult ca si mine.
Eu mai rarut pe aici, din pacate nu prea mai reusesc sa ma organizez cum trebuie, la scoala ma obosesc peste masura si ajung acasa franta, am avut chira 2 saptamani infernale si ma gandesc cu groaza ca va fi din ce in ce mai greu, dar vreau sa rezist pana macar pe 19 ian cand va incepe sesiunea. As vrea sa intu cat mai tarziu in concediul prenatal din motive financiare, avem o perioada mai grea si daca as sta acasa as primi 85% din sal min pe economie, ceea ce ar fi cumplit, un pic peste 4 mil.
Va admir din suflet ptr ceea ce faceti, nu stiu cum reusiti sa va mobilizati mereu, eu am oroare de banci, de facut plati si de virat bani, nici macar sa scot banii de pe card nu imi place, probabil e de la cate rate avem de platit, avem vreo 5 credite, am avut 6 pana luna trecuta. Cred ca mi s-a acrit de stat si dat banii la banci. Stiu ca nu e o scuza faptul ca niciodata nu am participat la frumoasele voastre actiuni, dar pur si simplu nu ma simt in stare. Sunteti extraordinare.
Eu vad ca incep sa simt si eu adevarata frumusete a sarcinii la fel ca si la Rares la sfarsit, desi parca-parca ma paste iar o raceala, ma cam doare in gat si am muuuuuci, sunt mai rau ca fi-miu. La rares e deja ceva normal sa aiba muci, mie- o mila de mor de el cum se sterge singur deja, ca i s-a luat si lui sa ne tot anunte. Siropuri de tuse e satul de cate am tot schimbat, ba naturste, ba un eurespal, dar ce e bine ca stagnam la stadiul asta de muci si tuse moderata. Deja a devenit un reflex ptr el sa ia siropeluri, ba tincturi de echinaceea si propolis, ba septilinul, ba miere cu propolis, ba sirop de ridiche... Se bucura enorm cand e borba de luat pastile. Placerea cea mai mare e pastila de vitamina C, aia e momeala sa mearga la somn seara, desi nu imi convine ca dupa ce se spala pe dinti mai suge ceva dulce, dar asta e un compromis.
Maine avem intalnire cu mosul la mami la sv, iar rares m-a anuntat foarte convins ca nu vrea cadou si ca nu ii va spune poezie lui mosu'. Sunt tare suparata ca va fi probabil singurul pitic care va sta ca scaiul de piciorul meu. La cat este de expansiv si de energic acasa si de "tare in gura", pe atat este de linistit si de mutulica cand mergem undeva, mai ales unde nu cunoaste.
Deja avem meci in fiecare seara cu bradul de care a tras pana l=a jumulit de tot, la anul cred ca va trebui sa refacem colectia de beteala si globulete, desi numai anul asta am cumparat vro 20 de globulete, deja a inceput sa le rupa si sa le sparga. Am cumparat insa de data asta unele de plastic ieftine dar cu mos pe ele, de efect desi proaste calitativ. Cele de sticla nici nu le-am mai pus. Facusem prostia sa pun si bomboane pana s-a prins pustiul meu ce e acolo si a trebuit sa le scot pe toate. Cel mai rau imi pare de niste ingerasi la care tin f mult care nu mai arata tocmai bine.
E campion la scos toate vasele din bufet si spart farfurii si castroane, nu trec mai mult de 3-4 zile fara o noua ciobaraie, de asemenea are o placere deosebita sa verse mancare sau apa pe jos. Suntem cam in certuri de ceva timp. Tot il amenint ca nu o sa ii mai aduca mosul nimic dar nu am nici o sansa, nu il sperie nimic, nu ma scoate din si ce daca, nici nu vreau, nu vreau nimic, nu vreayu sa vina...
In rest toate bune si frumoase, cu exceptia faptului ca deja obosita de la scoala, sarcina isi spune si ea cuvantul, Rares are grija sa imi faca zilele si mai grele, in plus am avut o perioada cam naspa in care a facut pipi in pat taman cand ne laudam ca nu mai folosim scutec deloc, ba mai mult si la cresa a facut intr-o zi pe el si a mai facut cand a fost intr-o vizita cu tati. M-am suparat tare pe el si l-am certat si mi-a spus cand i-am facut obs sa nu mai faca pe el:"Ba mai pac pe mine ca asa veau eu". Avem de furca rau cu incapatanarea, pare-se.
Atata despre noi deocamdata.
Am vazut si eu ceva poze anuntate in ultimele pagini. Am vazut si bubita lui Luca nazdravanul, am vazut doi copilasi tare frumosi si o mamica de nota 10, Cristina ti-am spus-o de multe ori dar o repetmereu: te admir din toata inima, este extraordinara. Eu daca imi facea Rares asa mizerie cred ca luam foc, am si eu o problema cu curatenia si nu ma pot vindeca, mereu imi propun sa fiu mai maleabila sa las copilul in pace sa se jace linistit dar iau foc cand vad jucarii imprastiate. IAr sotul meu e si mai rau, obsedat sa nu zgarie peretii, sa nu zgarie parchetul, la noi nici nu zici ca e copil mic in casa decat fonic ca deja am speriat o vecina de cat tipa Rares toata ziua si eu la el si la taxu.
Acum va pup si fug si eu sa ma culc ca maine am o zi plina, mancare , servici, putina curatenie pe langa ce am inceput azi.
Noapte buna va doresc la toate!!!!

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Tanima, am citit povestea Norei, m-a impresionat mult! In curand o sa citesc povestea voastra
Daca intri in prenatal nu iei 85% din media veniturilor pe ultimele luni? Asa se ia, salariul minim pe economie? Chiar nu mai stiu...
Anca, ma pun pe vizionat poze.
Alina, sanatate bunicii, sanatate si tie!!
Alina-itzy, ma bucur ca ne-ai scris despre voi. Felicitari pentru muraturi! Sa stii ca mi s-a facut dor de voi, desi nu ne cunoastem in persoana, dar de aici de pe forum mi-ai lipsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Xandrutza, da, asa se ia in mod normal. Trebuie insa sa ai 6 luni lucrate. Eu nu am, asa ca ma baga la sal min pe economie. Niste legi de toata jena. Cica in ultimii doi ani nu am fost om al muncii, nu am fost platitor de cas, ...multe mi s-au intamplat din cauza acestui CIC. inclusiv abia am putut sa iau un cm din spital ca nu aveam adeverinta de sal ptr ca nu mai eram nici in cic, incepusem serv de 2 sapt si nu mi se platise nimic la CAs si nici de la servici nu vroiau sa imi dea adeverinta, asa ca era cat pe ce sa platesc si internarea si interventia chirurgicala (cerclajul).

Mamica lui Rares (15 oct 2006) am 2 ani poze ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Buna fetelor!

Alexutza, felicitari pt bebelina, multa sanatate va doresc si acomodare cat mai rapida.

Noi tocmai ne-am reintors dintr-un miniconcediu din Mtii Padurea Neagra (promit maine sa pun poze). Am fost la o ferma, totul f. rustical (aici e tare la moda sa mergi cu copiii intr-o astfel de locatie). Peisaje de basm, zapada pana in gat, hranit vacile, iepurasii, caprele in grajd, plimbari cu tractorul cu tzaranul sef. Grajdul era integrat in locuinta, noi am avut apart. deasupra lui, n-am inchis un ochi toata noaptea de la mugetele unei vacute insarcinate cu gemeni si de la soriceii ce patrulau prin fanul din podul de deasupra noastra (eu am fobie fata de soareci), in rest totul la superlativ.

am inceput si noi sa invatam cateva poezioare si cantecele:

"Mos Craciun cu plete albe, a... venit apa si l-a luaaaat!", si poezia cu Ursuletul Martinel, si mai multe nu prea, ca nu reusesc sa-i prind, domnisorii fiind de felul lor foarte ocupati.

Cristina, am aratat copiilor pozele copiilor tai,lui Alex i s-a parut ca "baby Daria" sta pe masa si nu covor si-a exclamat: "Jos baby masa, nu-i voie !".

Cam atat despre noi, revin maine.

Noapte buna! - cafelutza oricum n-am ajuns s-o dau niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

Citat:
citat din mesajul lui princess

Lilina, ii poti da banii personal Andrei daca tot va intalniti duminica, ca sa nu mai faci un drum in plus pana la banca!

RARES are...

DA COREECT, nu m-a dus capu'

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput