Infertilitate inexplicabila, tratamente FIV

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel33 spune:

Am ratat sa pun link-ul, semn ca e timpul sa merg la .
http://repro-med.net/info/cat.php

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liabia spune:

Esti o draguta Deea,esti prima care imi ofera un ajutor direct,dar cam greu de reusit avand in vedere ca esti in Suedia si eu in Romania,dar mi-ar place sa discutam mai mult personal,nu stiu cum incerc sa ma mai documentez si sigur voi reusi,daca nu te voi intreba.
In leg cu recoltarea cromozomiala nu stiu in ce consta,la mine au fost an de sange din care mi-a reiesit cariotipul cromozomial al meu si al sotului si in acelasi timp si compatibilitatea.Sper sa-ti foloseasca acea recoltare de cromozomi si sa afli motivul care va impiedica sa vi se implineasca visul si sa dea Dumnezeu sa va dea si o solutie.
Oferta mea ramane valabila in caz de vei veni in Timisoara,nu ezita sa-mi ceri ajutorul daca pot cu drag te voi ajuta,iti dau si adresa de mail,ca doar suntem intre prieteni aici:liabiac@yahoo.com
Va pup lioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Buna Lioara,

tinem legatura, o sa-ti trimit un mail privat ca sa putem sa comunicam. Poate daca vin la vara in romania pot sa te ajut? probabil tre' sa fac stimulare ptr asta sau? intereseaza-te tu si tine-ma la curent. Altfel cum ai putea sa primesti donator, nu sunt in Romania? Nu ai surori, cel mai bine si simplu e de la surori sau alte neamuri?
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OneFineDay spune:

Hallo fetelor mai sunteti pe aici? ceva noutati nu aveti?

Eu nu stiu daca v-am zis dar am reusit sa-i conving pe astia de aici, clinica unde am dat o gramada de bani (pe nimic!!!) sa-mi faca niste investigatii mai serioase. Astept rezultatele cu nerabdare , dar o sa dureze cam o luna. Imi fac testele de imunitate, recoltare de cromozomi (cariotipul partenerilor) hemoglobina samd....

vreau sa va multumesc TUTUROR care ati scris aici si m-ati ajutat sa invat mai multe despre tot procesul asta si poate datorita voua o sa aflam si noi mai multe despre infertilitatea noastra...

Apropo ati auzit de Menevit, medicamentul miracol ptr. barbatii din cupluri cu infertilitate neexplicabila? aici puteti sa vedeti mai multe, am cunostinte in Australia care au testat medicamentul si a dat rezultat!

http://video.aol.com/video-detail/9am-dr-kelton-tremellen/3546719365

take care!

Mergi la inceput